![]() |
bilo sinoć na tvu reportaža o bizarnosti novog zakona i spomenuli su da te i za PODOČNJAKE mogu kazniti s 1000kn i isključiti iz prometa :eek::eek::eek:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pričao neki policajac o tome sinoć... jedino doktor(!) može procijeniti da si preumoran za vožnju. dakle mogu te jedino oni otpeljat doktoru... a ako te oni pelju doktoru, onda stvarno bolje da ne voziš :)
|
Citiraj:
Ja imam podočnjake i kad sam naspavan. To su gluposti. |
Citiraj:
Ali pazi ti to sad...mi ćemo svi morat u ciganoviće zbog policajaca :D kad me netko bude pitao zašto se šminkam - a za policajca ... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
:banned::banned::banned: |
Citiraj:
To mora tako, da mu se brže i lakše svidiš. Onda mito dođe mnogo manje nego inače, daš mu samo jedan guz umjesto oba i super ti bude (kolegi daš samo pusu i jedan pileći pogled preko napola spuštenih Gayben sunčanica). Citiraj:
Citiraj:
:no2drug::no2drug::no2drug: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad god odem u civiliziranije drzave nije mi jasno kako tamo ljudi uredno mogu voziti po ogranicenjima (koja su cesto gora nego kod nas), a mi ne mozemo bez obzira kolike su kazne. |
Ima i nešto u tome. Viva la balkan. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A nesto se ne sjecam da Austrijanci (kao ni Nijemci, Englezi, Amerikanci i slicni) divljaju kao mi po cestama. :D |
Imaju loše aute pa se boje da se ne raspadnu :D a i ceste su im sranje... vjek trajanja amortizera 200k km. :D
|
Citiraj:
ja sam dopustio samo korektor na podočnjake,ostalo je na svoju odgovornost radila - naravno u zajebanciji :D Kad sam se vidio...kažem ti,Neven Ciganović :D |
Mene zanima dali kod nas još uvijek ima zakon o remečenju javnog reda i mira, ili neki slični, koji zabranjuje... hm... evo konkretno slučaj od sinoć:
Trešte narodnjaci iz kuće susjeda, od kojih 20 sati pa do 2 ujutro, trešte toliko da jedva čujem Uvod u anatomiju, a kuće nam udaljene 50ak metara Naravno, mala seljančica (blago retartirano IMO - al stvarno) slavila djevojačku večer, ima 20 godina i udaje se, i narodnjaci cijelu noć Dali sam ja mogao zvati policiju da to malo smiri? Čisto me zanima, čisto sunmnjam da bi zvao, ali onako, tek tolko da znam |
Nakon 23h da.
|
kaj buš joj zvao muriju za djevojaču večer ffs, ako se ponavlja onda normala, ali sad za jednu večer nema baš nekog smisla... štoviše još uđe u zapisnik "glasna muzika prilikom gledanja gej anatomije" i da vidiš belaja kad se pročuje :D
|
Vjerojatno nije zbog djevojačke večeri, nego zbog cajki. Naravno da možeš zvat murju. Ak meni može murju zvat jer igram nogomet u 8h navečer po ljeti, onda za cajke itekako. Sva sreća pa kod mene u ulici to ne bi prošlo, a nit murju dočekalo :D
|
Pa :D
Nebi zvao muriju u tom i je stvar, samo sam htio znati na čemu sam, jer takvo što nije strano nekim mojim susjedima :Machineg: Nek se maloumnici vesele Zapravo sam gledao Travu al oke :D Mada da ja pustim Chucka Schuldinera ili Mašin Hed u ponoč i odvrnem do daske isti ti koji znaju priredit narodnjake bi mi muriju sigurno zvali, prvih 4 susjeda su mi ono... :care: predobri i slažemo se, al ovi iza... :hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za raspravu o MPT-u prošećite na forum hr ili index, ne spamajte temu:)
|
gledam ovo i gledao sam okolo po netu...
i fakat sam full nesiguran kaj se tice voznje posle 23... evo jebote...sad prije par dana...mislim da je cetvrtak bio, vracao sam se od cure oko 1 po noc...i zaustave me...i pusiona, stanem, ugasim auto, frajer me trazi vozacku i prometnu...ciji je auto...reko od stare... i kaze... MLADI VOZAC, reko eto super, evo pizdarije....i pita kolko je sati, reko 1, jebiga,i pita jesam bio dosad zaustavljen ovako, reko nisam i kaze on sta cemo sad, ocete ostat bez vozacke il cemo kaznu jednu... reko o jebote i krene on prema kolegi u autu i velim mu jel se mozemo kak dogovorit...nije me 5posto jebo.... i posle zaustavi neku trebu i ona je morala gepek otvori...a meni je donio papire i reko ovaj put je oprosteno, a drugi put znas sta ce bit...i sad da ga jebes...kaj da ja sad mislim?????????? |
Ukida se taj zakon. Svi mogu vozit kad hoce, samo je problem sto do 24god ne smis vozit auto jace od 75kW.
|
koje sranje...
dobijes 500 kn kaznu ako ti vrata nisu dobro zatvorena. sa 24 godine mozes dobit vozacku za D kategoriju i jos te smatraju "mladim vozacem" |
100% smiješ poslije 23. Pitala ekipa više policajaca i svi potvrdili
|
ok, onda, danas idem na bundek na vatromet,
bilo mi je full blesavo, ovo kaj mi se desilo kad me frajer zaustavio. |
Citiraj:
|
Naši stvarno idu iz krajnosti u krajnost :nono:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/b...reko-noci.html |
smijes vozit po noci, ali mladi vozaci(sad svi 16-24) ne smiju voziti auto jaci od 75kw...moj ima punih 76:):)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao da je nekoga briga. |
a i mislio sam da je tako, samo za svaki slucaj sam htio pitat. ako me sjecanje jos sluzi :D, prije kad se tek uveo pojam "mladi vozac", taj zakon nije hvatao one koji su polozili prije uvodenja, sta ne? pa sam mislio da ce barem to napravit
ah nista, nikad nis pametno od nasih politicara |
pa, ja od 02.7.2004 imam normalnu vozacku, nisu me kacili nikakvi mladi ovo ono, a sad me kace:( iako, nis me nesto posebno ne dira osim tih 75kw, a i same cinjenice da sam napravio brdo km u tih par godina, i da imam sig vishe iskustva nego netko stariji od 24 koji tek polozi...i, da, jos cekam odg na mail iz ministarstva
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |