![]() |
meni je full čudno da jako malo ljudi zapravo koristi RSS... i to ne samo forumaša, nego onak... cijeli svijet. užasno malo.
ja koristim. svakodnevno. predobra stvar. iz firefoxa. po meni opera to ima čak i bolje riješeno. |
"... RSS mi je promjenio zivot, od kada sam na flatu uopce vise ne razmisljam o prevelikim racunima za internet promet..." PCA News
|
Tko je Danijel Pajur?
|
Citiraj:
|
Piše mu ime na whois sajtu. I vidim da je glavni baja na netu. No, dobro, OT.... Thx na infu ;)
No, dobro, forum je u komi, ovo, ono.. ne :D |
DO PRIJE PAR SATI SE FORUM OPET VUKAO KO KREPANI PINGVINI PO PUSTINJI!!!!!
|
Da i? Što se dereš, svio to znamo...
|
meni je posluzio...
napisao sam dva posta,ugasio komp il ego s curom u krevet!! probajte!efektivna metoda!i uopce se nisam zivciro kaj se vuko tj kad sam zadnji post napisao malo mu je duze trebalo da potvrdi i to je to!:D |
kahm..
deca,ovo me polafko počelo podsječati na trakavicu , aka Dinastija...leleeee pa dajte malo sjašite Hojzi z grbe,dečec bu jednu od "onih"noći kad se baze ruše kak domino jednostavno rekel: " hijaooooo,što je ovo meniii trebaloooooo.....", potegel bu selfdestruction "puce" iz Remotea, i ladno hračnul,okrenul se na petama i ...; "je.eš ti ofaj zanat,nema ni pica, ni cica,pifa je sam virtualna,odo ja u kompu sa Dragecom špamat po drugim Forumima i prodavat pamet...",ziher bu mu nekdo i pravu Žuju platil...a vi se tu već 21 str obrusavate i cvilite :NE RADIII FORUUUUMMM!.....h***telediriža,pa kaj onda,napravite nekaj korisnog za ostatak u "RL",prošečite pesa,mačka,curu,dečka......dotle bu PCEX opet zapalil na guranje i ideme daljše..... u biti i načelu,Hojza,tebe se tiče...ak si tolki mazohista zakaj onda i ne počneš skupo prodavat svoju kožicu,svi te buju više cijenili,ovak ispada da si ko neki isprdak koji sam fuša i nezna poštelat bazu i to....a puuuno NAS JAKO DOBRO ZNA KOLKO ZNAŠ I MOŽEŠ.... btw,cijenjeno članstvo, moje skromno mišljenje je sljedeće; il bumo calnuli i presli na bolji ,jači i brži server ili bumo našli frika(bedaka) kak je i Hojza da se pojača human resources.... ili ........ pričekali malo sa stalnim kritiziranjem i vrištanjem po forumu dok se stvar ne sredi..mislim da niko nebu sretniji od Hojze,kad trakavica svrši.. btw,mislim da bi se i VladajućaSekta trebala oglasiti konkretno sa Petoljetkom... ko,kad,koga,zakaj i kolko..... mislim,kužite kaj hočem reći..predaleko smo zabrazdili da bi sad rasprodavali stećeni ugled, jel?Svi smo mi PCEX pa bi SVI tak isto trebali konstruktivno sudjelovat i POMOĆI da se riješi postojeće s(R)tanje na zadovoljstvo svih.. znam da Hijzu nimalo ne dira to kaj nehće krići po forumu,al smatram da ga treba podržat i pogurat ak treba, a ne vrištat i kukat.... Hojza,kad Ti sve dopizdi,sedni se na Bajk,dopelaj se k meni, ideme se skup najest i napit k Babici,da ti dojde inspiracija!! Pozdraf od Starog Maceka! ps; jel ima kaj veze onaj iskrivljeni pin na Xeonu sa servera? namigh,namig...Šala za Hojzu... |
Citiraj:
|
@Mitzek
Baš tak svi se obrušavaju na jedinog radnika. Vodstvo PCE-a se niti jednom riječju nije oglasilo kako će se dalje. Ja mogu samo dati prijedlog kako bi po mom mišljenju bilo dobro za napredak PCE-a, ali to neću ovdje iznositi. |
Ima puno planova i zamisli ali detalji i nekakvi rokovi ipak nisu dogovoreni do kraja tako da niti nisu izneseni u javnosti.
"Obrušavanja na jednog radnika" su, kako god okreneš oglasilo se uredništvo ili ne, potpuno neopravdana i kao takva ne doprinose ničemu. |
Ak' se nemrete dogovorit trijezni dajte se zapite pošteno i dogovorite.
Klijet za dogovor bum ja rešil. Pa i HDZ se prije 20 godina u klijeti dogovaral. :D |
E:\Documents and Settings\Juggernaut>ping pcekspert.com
Pinging pcekspert.com [69.93.122.162] with 32 bytes of data: Reply from 69.93.122.162: bytes=32 time=705ms TTL=51 Reply from 69.93.122.162: bytes=32 time=528ms TTL=51 Reply from 69.93.122.162: bytes=32 time=340ms TTL=51 Reply from 69.93.122.162: bytes=32 time=366ms TTL=51 Ping statistics for 69.93.122.162: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 340ms, Maximum = 705ms, Average = 484ms LoL, to nije baš pohvalno : goood : |
Citiraj:
|
mislim da ima i jedan problem kad se hoce staviti attachment na post.
Evo sad sam isao staviti i isprve sam slucajno stavio sliku preko megabajt e i onda mi se sve smrzlo i morao sam CTRL+ALT+DEL da ugasim tu stranicu i onda su mi se sve otvorene stranice ugasile. Koristim mozilu ak to kaj znaci. |
Mislim da to nije vezano direktno uz atach ili post. već uz ovo što server zahebava.
|
Ma i meni isto, sve to, sporo , uzas, ali sam se navikao na to....kao lutrija malo oce otvoriti stranicu, malo nece.
Ali nema veze, vjerujem da ce se to s vremenom srediti, strpljenje je vrlina :D |
za malu promjenu: forum radi ko zmaj :beer:
hmmm..mozda je horza poslusao savjet sa zderonja i presao na Microsoft rješenje? tko zna....;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naime, totalno je nezrelo pljuvati po konkurenciji i to rade samo mala djeca. Cak ne bih ni rekao da ste neka konkurencija posto je poprilicno ocita usmjerenost it-review-sitea na strano trziste. S obzirom na to, a i tendenciju da su "ispred" PCE-a po pitanju dobavljanja hardvera, sa velikom dozom rezerve uzimam ovo o "oji je masno stimuliran od strane msana i onak... IMHO nisu se pomaknuli zadnjih godinu dana. j... ga. jednostavno nemreš bit objektivan i nedat se potkupit, a svejedno zarađivat masne pare." Jako tesko mozes biti objektivan u diskusiji o konkurenciji, a iznosenje ovako teskih optuzbi obicno ukljucuje i nekakve dokaze, inace se radi o kleveti. Cak na stranu to, primjecujem da ekipa iz it-reviewa uopce ne objavljuje clanke vezane uz ergelu proizvoda M-SANa. Dapace, od svih firmi, mislim da je hardveraj iz M-SANa najmanje zastupljen kod njih od svih domacih firmi. Sto ostavlja otvoreno pitanje kakav je smisao da su "masno stimulirani od strane M-SANa" jer M-SAN od takve politike ne bi imao nikakve koristi. Prema tome, vidim niz nejasnoca u tvojem postu. Nemoj se ljutiti na konkurenciju ako su uspjesniji od vas... |
Koji je sad ovaj : stoopid
|
Citiraj:
|
Dobro, rekao si svoje mišljenje, na koje imaš pravo. Valjda i mi imamo pravo na svoje, zar ne?
Uostalom, ako nisi "iznutra" upoznat sa situacijom u IT-reviewu teško možeš suditi o njima, kao i o nama. Tak da ono...Svaka daljnja rasprava u tom smjeru bi bila bespredmetna. Horza je rekao to što je, njegovo mišljenje, ti si se osjaetio prozvanim da to komentiraš, što i jesi - i mislim da je to dovoljno. |
Sad znamo zašto server pada. Preteški smo.
1 mitzek BMI 37,6 130 kg 186 cm 2 MAHER BMI 37,4 135 kg 190 cm 3 Ozy BMI 36,5 122 kg 185 cm 4 Big Guy BMI 36,4 110 kg 175 cm 5 Black35 BMI 33,9 130 kg 196 cm 6 Mljac BMI 33,4 118 kg 188 cm 7 AMD BMI 32,5 105 kg 180 cm 8 Boopsy BMI 32,5 121 kg 193 cm 9 lesa BMI 31,8 103 kg 180 cm 10 nino5 BMI 31,4 113 kg 190 cm :D |
Ipak forum proradio,koji je bio problem?
|
refresham od 9 vjutro svake 3 min.....napokon..
|
Citiraj:
|
Mislil sam da NIKAD nebude proradil... pa ne dela od jucer od 6 popodne ak se ne varam... poglecte samo trznicu kak je sfloodana :D
|
Radi radi radi! Ovak već dugo nije NE radio, da to nema veze s jučerašnjim hakerskim napadom? :D ;)
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...34965/index.do |
Citiraj:
|
It was about blooody time!!!!1
LOL Daso se svojski potrudio da proda hard disk :D |
Wheee, it works!!! :D :D....Me happy, me addict :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ili da vas natjeramo na dijetu i sportske aktivnosti? :D |
Citiraj: