![]() |
Citiraj:
A sto se nokije tice, sve rijesavam opremom pa ne znam jel ima negdje jeftinih kodova. Znam da se free ne mogu rijesiti. Jedino mozda nekakav servis preko ebay-a |
setool2 lite edition v 1.08
|
Evo sad sam probao i radi ocitavanje bez problema. Jesi stavio dobar driver? Probalo malo cackalicom ocistiti kontakte na telefonu i ispuhati kontakte na usb kablu. Kad ubodes telefon mora ti ga ocitati kao SEMC USB FLASH bla bla...
|
Hvala na pomoći. Večeras ću se još igrat.
Znam za te probleme sa kontaktima na SE, svakakvog đubra se skupi u njima. Učita mi normalno mobitel kao usb drive, ne znam zašto ovaj đavo ne želi |
Pozz svima,imam LG GU 230 (LINK) koji je zaključan na T-mobile a meni treba na VIP. molim Vas može li mi itko pomoć to otključat,i dali se može pomoču kodova? došao sam do unlock menua i našao neke kodove ali svi su krivi .
|
Opet ja! zna li itko?
|
nokia e65-
dal se može kak otključati doma ili se mora nositi u servis?hvala na odgovorima unaprijed! |
dekodiranje Samsung I8700 Omnia 7
pozdrav, dali neko zna proces dekodiranje ovog mobitelčića da funkcionira na sve mreže, ili barem zna nekog da bi to napravio za neke sitne parice? hehe |
HTC Wildfire....kako otključati sigurno i gdje?
|
...krasno, kupim kod na eBayu, ali moj mobitel ima neku foru da uopće ne registrira SIM ako nije T-Mobileov. Znači mogu se slikat, a ne otključati ga, čak i s kodom.
|
Ja sam od ovog kupovao za neki LG od bolje polovice i radilo je. Imam njegov MSN ako želiš. :)
|
Ma problem je u tome što kad šutnem unutra Tele2 karticu uopće je ne prepoznaje i ne da mi onaj SIM Network Unlock meni za upis passworda. A kartica najnormalnije radi u SE i Nokiji...
|
Probaj tutnuti VIP karticu jer Tele2 znaju imati problema s time.
|
Probao upravo, sa VIP karticom dođe mi do tog SIM Unlocking menija i kad utipkam kod koji mi je seller poslao na mail napiše mi da je "Incorrect password". Pas mater.
@Hamdija: onog tvog sam kontaktirao i odgovorio mi je da ne podzžava T-Mobile HR brendirane mobitele. |
Na Teletini nemozes skinuti pin...
|
Ma znam to, ali kakve to ima veze da mi brendirani T-Mobile HTC uopće ne prepoznaje Tele2 SIM, a VIP da?!
|
Citiraj:
|
K
Citiraj:
Bez nekih uredjaja. Ako se dobro sjecam na desire z-u u meniju sam pokusavao iskljucit pin, mislim da se.nesto zblesalo dok je on to odradjivao, ja sam restartao i nema pina...super :) |
Citiraj:
|
Da, imam onu staru najstariju, pretplatnik sam od početka mreže. Jel daju besplatno drugi sim ili to moram platit?
|
Koliko ja znam, kodove za widfire operateri u HR sami biraju pa ih zato nema u HTC bazi. Dzaba kupit kod ako t-mobile sam stavlja te kodove. Bolje ti je bilo da si ga odnio kod nekog servisera da ti ga otkljuca s boxom u roku 3 minute.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
MA nema teorije da se ovaj otključa, i drugi unlocker mi je dao refund jer nije našao kod. Samo što ovaj nije ni poslao kod nego mi samo vratio pare s porukom
Citiraj:
|
Upravo što sam mislio, naši su nešto brljavili s kodovima i ne postoje u HTC bazi po IMEI-ju. Krasno.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma nemam ja nikaki servis u blizini, ja sam u slijepom crijevu Hrvatske, Orahovici...
|
Citiraj:
|
Nokia X2
Pozdrav...
Interesira me može li se dekodirati Nokia X2, kupljena je u Americi. Hvala! |
jel zna ko nekog pouzdanog servisera u zagrebu koji jeftino unlocka Wildfire?
lockan na Vip, štel bi Telca ubacit unutra. spominjo je netko Ilicu, 195kn. ima šta jeftinije? :D |
Pozdrav svima na forumu dobila sam samsung C3050 iz inostranstva ali je zakljucan za nase mreze u bih IMEI : 354300/04/924836/8 ako neko zna kako da ga odkodiram bila bih vam jako zahvalna lijep pozdrav
|
Ay ako netko otkljuca Huawei u 8650 neka mi se javi. Hvala
|
Kucna radinost Nokia 6280 ?
|
Imam Garmin nuvifon G60. Proizvodi ga asus. Zaključan ja na AT&T mrežu.
http://garmin-asus.mobil.hr/nuvifone_G60 Ako ga netko zna kako ga otključati ili zna nekog tko to zna odnosno ima s čim, neka mi šibne PM Googlo sam malo po netu, vjerojatno ima neki code calculator. Ima čak i nekih stranica na kojima je ponuđena kupnja koda ali to sve skupa prevazilazi moje znanje engleskog jezika tako da od kontakta s tim ljudima nema ništa. Isto tako piše se po forumima da at&t daje besplatno kod ali se mora nazvati njh, mail ne dolazi u obzir. Telefon je star cca 2 godine tako da je obvezna pretplata od godinu dana istekla, pa je i to solucija. Ako netko može nešto riješit, znat ću to cijeniti. Hvala |
SE S500i ima li išta od kućne radinosti?
|
Nokia C3-00?
|
SE Elm J10i dekodiranje na području Rijeke i Istre?
Netko? Samsung Galaxy 3 sam našao recept pa ako nekome treba na PM. EDIT: riješio kolega Dekoder, preporuka. |
ako tko zna kak otkljucat t-mobile pulse(huawei u8220) ili zna di se moze napravit na podrucju zg-a bio bih zahvalan
|
Kupiš na ebayu unlock code za 10-tak EUR i sam ga otključaš.
|
da nelistam cilu temu, jel itko od vas ima iskustva sa otkodiranjem Sensationa kupljenog u Vip-a?
kolika je sansa da se shebe mob? cua san informaciju da vip sam kodira mobitele i da se nemoze priko interneta dobit kod. Thnx. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |