![]() |
PS+ je na 50% za buduće pretplatnike, ne vrijedi za postojeće naravno ( puši ga sony ).
|
Citiraj:
Meni se bas ne svidjaju ti bundlovi, tako da pass. |
Citiraj:
(vjerojatno ima i drugdje). |
Citiraj:
|
Isto ti je ko da i naš imaš, samo su ti igre jeftinije :D
|
Zar nije i izbor igara veći nego kod nas?
|
Postoji li neki minus američkog accounta? Igraju li se igre preko PSN-a online preko USA servera?
|
Ako bas koristiš taj acc kao primarni neke igre ce koristiti us regiju kao gt sport, dok nba 2k/fifa me spaja na eu lobije.
Ali ne moras korititi us acc nego možeš kao normalni koristiti hr acc, a us samo za kupovanje igri Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Teoretski si u prekršaju i možeš dobiti ban i izgubiti acc ali mislim da se to ne prakticira uopće.
Puno se može uštedjeti tako |
Ma kakvi, još nisam čuo da se to nekome desilo.
Imam američki PSN račun već 10+ godina, nikad problema. Jedan savjet: kod kreiranja fejk adrese (ima po netu generatora koliko hoćeš), provjerite koje savezne države nemaju naknadni porez na virtualna dobra tako da kod kupnje platite točan PSN iznos. Mijenjalo se s vremenom (prvo sam bio na Floridi, pa se selio okolo; sad sam u Oregonu :roller:), tako da kad primijetite da vam hoće obračunati dodatno, samo prekinete kupnju i u opcijama promijenite adresu. Minus je što npr. neće prihvatiti PayPal koji nije registriran u državi računa, ali se tome doskoči kupnjom bonova (spomenuti CDKeys itd.) i sve radi bez problema. |
Ne možeš nikome garantirati da neće opizditi svima takvima banwave
Jednostavno je provjeriti tko je na US ps sa više od xx dana nonUS IP adresom E sad, da li će to napraviti ikada ne znamo . Meni je prevelik rizik bio uvijek i nije mi se dalo kupovati igre a da ne znam hoće mi za xy mjeseci ili godina uzeti sve to |
Naravno da se ne može garantirati -
no kao da Sony ne zna da se to radi od valjda prvog dana otkako je PSN-a. Da su htjeli nešto napraviti, napravili bi. Ali OK, disklejmer: na vlastitu odgovornost. |
Mislim da se u početku PSN-a nije ni mogao napravit HR account tak da su ljudi morali radit strane accounte i nastavili ih koristit tak da je moguće da je i to jedan od razloga zakaj Sony ne obraća previše pažnju na takve stvari. Dok god se plaća, njima dobro
|
Citiraj:
|
PSN je bio i na PS3 :)
|
|
Ekupi ima PS5 digitalnu verziju sa dodatnim kontrolerom za 3700 kuna, uz kod 100EKUPI dodje na 3600. Isporuka konzole je 17.9, znaci cca 3 tjedna.
Ono sto ne razumijem je "sakrivanje" artikala na njihovom web shopu. Dakle, ova verzija se ne vidi nigdje u ponudi, ali sam nakon malo istrazivanja na Bug forumu skuzio da imaju nekakve pakete u ponudi, te da ti paketi na njihovom webu nemaju nikakve opise o cemu se radi. Uz malo pretrage na njihovom webu se dodje do linkova za ostale pakete, koji su zapravo bundleovi sa igrama, te se po mom misljenju ne isplate kupovati. Kontaktirao sam njihov support dva puta za svaki slucaj, te sam im poslao mail. Potvrdno su mi odgovorili svaki puta, odgovor na mail je bio "Tako je. Na tom linku je digitalna konzola i ukupno 2 kontrolera.". Popis paketa: Citiraj:
|
Valjda nemaju na zalihi pa još nisu stavili slike i opis.
Sumnjam da će tako ostati. |
ja sam čuo od frenda koji je kupio PS5 u ronisu, da njemu rekli .. imaju neki dogovor da se ne reklamira ps 5 .. zbog velike potraznje
Samo to dođe pitat, jes .. imamo .. izvoli i bok e sad, kaj je istina .. bmk :) |
Citiraj:
Naručio, svaka ti dala :) |
Citiraj:
Ovo gdje samo pise paket 10? Ili su nesto promjenili do sad Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Da taj Paket 10. |
Citiraj:
Evo i ja, pa kako bude. Vidjeti cemo sta smo uzeli :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Čisto da znate, ja isto uzeo preko ekupi
Ako(kad :D) vam kontroler počne driftat, samo odete u sanctu domenicu sa računom od ekupi da vam daju novi kontroler |
Citiraj:
|
Nova verzija konzole koja je trenutno u prodaji, nešto lakša, kao što je i bilo očito štedili su malo na hlađenju.
https://twitter.com/austinnotduncan/...5Es2_&ref_url= Citiraj:
|
Zadnja verzija PS4 Pro je nešto slično imala i bila nešto toplija, ali je radila tiše tako da to ništa ne treba značiti. Prijašnje verzije Pro četvorke nekad su se čule kao motor aviona, a imale su bolje hlađenje.
|
Citiraj:
Nebi se čudio ni da nema više tekućeg metala, što bi dugoročno moglo biti i bolje. Ispada da ih MS debelo šiša u konstrukciji samog HW-a tj konzole što se tiče buke i hlađenja. |
A treba vidjeti kako ce to izgledat nakon nekog vremena.
Ps5 je tih ali dosta vruc. Ne zelim vise nikada cuti onaj jet sound s ps4 Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Čekam slim, više ekskluziva i pad cijena istih.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i zadržati hlađenje, cijene igara doduše brzo padaju neke AAA naslove već kroz mjesec dana uzmeš za 350kn, evo ti spiderman, nioh i ds unazad 2 mj idu po 200-250kn. |
Citiraj:
|
Ps5 i xbox-apsolutno best bay u odnosu na jos uvjek debelo precjenjene graficke kartice. Samo steta da nema bas nekih igara koje bi mene zanimale pa ce kupnja ps5 jos malo cekati. Do tada mozda izbace neki simetricniji model a ne ovo kao da su im dizajneri bili napljugani kad su projektirali
|
Citiraj:
|
I taj brzi pad cijena igara je zato jer imaju te forsirane bundleove pa su svi izigrali te igre ili ih uopće ne zanimaju.
Ja uz eventualni slim, čekam i mogućnost kupnje ili same konzole po normalnoj cijeni i u dućanu i/ili nekakav drugi bundle...ovo sada mi je no-go. A što se zvuka tiče, ja imam launch PS4, eno ga kao nov (promjenio sam pastu i očistio ga, ali nije pomoglo), ali se čuje...uf! :D |
Citiraj:
returnal isto već ide po 300kn a nije u bundleu, ratchet ide friško u bundleu kupis za 350 odigras prodas za 300kn. X ljudi to radi, usa acc, ps plus preko cd key za 200kn 365 dana. konzola ce uvijek biti jeftinija opcija, jedino je pitanje kome se i koliko da zajebavati sa time. ja bi bio sretniji da sam dobio golu konzolu, ali kad sam racunao cekanje + koliko sam platio bundle u minusu sam 200-300kn tj toliko sam u meduvremenu popusio na igrama koje sam dobio u bundleu. kad se sjetim budala koje su od scalpera kupovale po 6,7,8k+ ja sam sa 4600 dobro i prosao. BR verzija jel |
Može li tko preporučiti ssd za PS5.
Nemam PS5 već me prijatelj pita a ja nemam pojma šta ide u njega. hvala |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:35. |