![]() |
Ima i one night time setting di ti se narikta DnD u određeno vreme dana i opet iskopča ujutro,tojest zove se bedtime mode da ti nije to to stavljeno? :D
Ima to postavka pod digital wellbeing,i imaš pod DnD Schedule. Barem tako kod mene. |
Imam digital wellbeing ali ništa nije uključeno, a taj DnD Schedule nekad imam nekad nemam.
In the meantime, nisam ni pokušavao ništa samo sam uzeo mobitel |
Mob je za reklamaciju,ili barem probati factory reset.
|
Ne znam gdje si ga kupio, ali to vratiti nazad nek popravljaju ili daju novi...
|
Kupio na amazon.de ali nema sanse da bi sad vraca i ponovo mijenjao mob, nezz ni sta bi uzeo. Mozda poprave, ali mob je definitivno za preporuku neprijatelju.
Izgleda da je problem u bas U GT Masteru, na redditu sw bas zale da je pun bugova, a nema updatea, da su dosli uodateovi za i jeftine serije al za gt master ništa https://www.reddit.com/r/Realme/comm...on_and_realme/ |
Sva sreca da ga nisam uzeo prije tjedan dana kad sam vidio na amazonu deal.
|
jel ima tko realme 8 ?
kakav je ... danas mi moja pucka satrala mob naravno od punice, galaxy s6 .. staro govno, pa sad gledam neki bestbuy za 1500 kn, a ovaj u linksu na akciji još danas ili bježat od toga ? |
Za 1500 kn pokusaj potrazit huawei p30 pro, rabljeni naravno.
Sumnjam da mu ista novog za te novce moze pric blizu. |
Dosao update na Realme GT Master, AOD su popravili cini mi se(glasio se na random) Ovo ludilo sa ekranom mi se nije dogodilo od updatea, DnD sam (Španjolac sa c.realme.com) nasao kako isključiti, ipak je do googla bilo, u meniju Personal Safety.
Support me redirectao na ovlašteni servis u hrvatskoj, kao da ce mi servis pomoći sa sw kvarovima ali lijepo je znati da je ovlašteni u hrvatskoj. Punjenje od 65w me idalje odusevljava. Iako me. zeznio smart night charging jednom (uspori punjenje do jutra) pa sam to iskljucio. |
S tim punjenjem 65W sam se i ja preporodio. Ako i krepucne baterija za 2 godine, kupim novi mob. Jedina mana je poveliki punjač i kabel kao od aparata za varenje kojeg se bojim presavinuti.
Samo da SW nešto ne zeznu u idućim verzijama, malo si me zabrinuo s tim GT-om :) |
Ja sam ostavio smart punjenje,al ga napuni i prije vremena koje piše kad se budim ujutro za posal.Da stavim oko 10-11 on ga napuni skroz do 4:30,sad ne znam napament dal piše da bude pun do 6:30 ili tak nekaj al nema veze
|
Realme Always Sometimes On Display
https://i.ibb.co/BqKSLWn/IMG-20211208-210033.jpg ipak nije popravljen. https://youtube.com/shorts/0RA_AfC9lvk?feature=share |
E jesi ga ubo... Očito sfušan fw na tom modelu. Bojim se da su krenuli putem xiaomija :)
|
nisu šaomi radi normalno ali ipak je realme bolji šta vidimo iz priloženog
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
E pajdo nemoj prizivat šaomija žena ima Mi Note 10 Pro... Fotografski mobitel, kamera mu nemoze fokusirat a to je samo jedan od cca 10 koje sam u par minuta povata, a prosli update je zapravo bio downdate
|
evo nakon ovih recenzija ode cijena mastera na kikirki :D
https://edigital.hr/pametni-telefoni...m_medium=click |
Uhh, mislia san ga ono ubost na amazonu za 2300-2400 kad je bia
Srica pa uletia a52s za 1900 sa njuske. Dodging a bullet lvl pro :D |
Realme 8 nikad jeftiniji (6/128) - oko 1340kn...
https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/.../p/EK000382550 |
1352kn. ;)
Šteta što imaju samo Silver varijantu.. |
Nalijepi Dbrand....😁
|
Ubo na eBay Realme GT Neo 2 za 330 eur( +10 eur DHL). Kod nas najjeftiniji 3490kn.
Mislim da je ok cijena, jer nigdje ga nisam našao jeftinije. https://www.ebay.com/itm/Realme-GT-N...-127637-2357-0 |
To je top cijena, kad sam uzeo GT Master je taj bio 430 eura ako se ne varam. Javi kakav je .
|
Zato sam i uzeo. Stiže već prekosutra pa ćemo vidjeti...
|
Od jučer koristim Realme GT Neo 2. Uglavnom je ono što sam očekivao.
Automatic brightness ne radi dobro. Malo sam se nadao da će to možda srediti, ali u BBK izgleda nemaju volje za to. Koliko ljudi traži da se to popravi, i oni ništa. Ne kužim 🤔 VoLTE i WoWiFi ne radi, 5G ne mogu provjeriti, ali makar je dostupan u opcijama. X50 Pro ga uopće nije nudio, a EU verzija je. Kloniranje s OP8 nije dobro prošlo. Neke igre mi se nisu htjele pokrenuti, i Tapatalk me zezao. Ponovo factory reset i backup iz clouda i sve ok. AOD radi normalno, baterija mi se ovako na prvu čini dosta dobra.... |
Aj osim Automstic brightness, probsj jos jedan, meni bug kojeg uvik movu reproducirat. Pusti mob da sam ugasi ekran, pa ga pusti jos minutu 2, oce li radit AoD
Iza tog probaj: okreni mob u landscape i probaj switchat app. Ima jos al ova dva su najlaksa za reproducirat. Cisto da vidimo jel model based. |
Citiraj:
Na mobitel nemam nikakvih zamjerki. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Realme 6 materin radi ko sat... ovaj moj samo iskacu problemi. |
Možda 3.0 UI riješi probleme...
|
Evo jedna velika pohvala za realme GT Master, devovi su open sourceali kernele, tako da nece bit nikakav problem custom rom napravit.
https://www.reddit.com/r/Realme/comm...aster_edition/ |
Ako sloze SW kako treba mogao bi biti odličan mob s obzirom na HW
|
Citiraj:
|
Nisam probavao ali navodno jako jednostavno sa nekom Deep Testing App
|
Evo par dojmova nakon tri dana korištenja Realmija GT Neo 2.
Mogu ga direktno usporediti s OnePlus 8, koji je još uvijek tu. Osjeti se težina (200g), ali bar nije preširok za držanje. OP8 je ipak puno ugodniji i uži, time i lakši za koristiti. OP8 ima malo svjetliji ekran na suncu, ali Realme ima bolji touch (600Hz), što se osjeti najviše u igrama. 120 vs 90 Hz, mala razlika. Već sam spomenuo loš automatic brightness, kao i na OP8. Ništa se nije je promijenilo. Nekad pomislim radi dobro, ali onda poblesavi i skroz zatamni ekran... Baterija je vrhunska, bez problema više od 7h zaslona, i ne štedim ga (AOD, 4G, igre, YouTube, BT). Kamere su razina srednje klase i ništa više nisam ni očekivao, nisu mi prioritet. Nekih drugih bugova zasad ne vidim. Notifikacije stižu uredno. Haptic feedback je bolji nego na OP8, odlični stereo zvučnici (OP8 malo glasniji). Ovaj mob je po meni namijenjen najviše gamerima. DDR5 RAM, UFS 3.1, SD870, jako dobro hlađenje i 600 Hz odziv + super baterija i 65W punjenje. Realme UI je dodatno sazrio i sad mi je čak bolji od Oxygen OS-a. Definitivno vrijedi 330 eura 😃 |
GT Master ima tko? Iskustva?
|
Citiraj:
|
Uzeo prekjucer Realme GT 5G pa par prvih dojmova.
6.2", a imam osjecaj da je duplo manji nakon S20+/Note 9 PRO, pogotovo jer je dosta lagan za moje pojmove. Brz, fluidan, UI je dobar Baterija bumo vidli, ne cini mi se bas najbolja, srecom puni ekpresno, al budem vidio kroz par dana. Auto brightness je govno, po noći tolko zakuca ekran da nis ne vidim procitat....stavi na 10%, a 30ak bi bilo idealno tako da sma to morao ugasit Nisam uspio nac opciju da fingerprint senzor bude stalno upaljen (AOD mi je upaljen) jer ga ugasi dok mob stoji na stolu i ako ga hoću otključat ga moram dignut sa stola da se pojavi ikonica. |
Pogledaj mozda je opcija "podigni za buđenje" uključena pa možda to smeta ( ili slično). Probaj i dvaput po ekranu tapkati pa se mozda pojavi fingerprint
|
Raise to wake nema utjecaja, a ovo jesam sad upalio da ga mogu uopce upalit dok lezi...tnx.
Naviko se na s20+ da cijelo vrijeme to stoji upaljeno. Al barem za razliku od Samsunga, fingerprint radi bez greske i full brzo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:57. |