![]() |
Deezer na firesticku. Instaliram ali kad idem na LogIN samo izbaci van :-/. Hm
Jel netko koristi deezer na firesticku? EDIT: Evo ipak radi, al sa njihovog stora, app iz 2016 :-/. Ja instalirao sa app2fire, app sa moba. EDIT 2: Evo ipak radi onak, hm. Deezer ne blokira screensaver nego se SS upali i prekine glazba :(. |
Koristio sam deezer sa njihovog storea, sve je uredno radilo. Ne sjecam se problema sa screensaverom. Tuzno, app jednako (lose) izgleda i na android tvu. Lakse i jednostavnije mi je castati na cc audio i koristiti mob kao daljinski.
|
fire na akciji 33-50% sniženje
|
ako se mogu prikrpati nekom ko naručuje za 1 kom ne mora bit 4K model (PM za detalje oko dogovora)
|
Pickbox now ne radi
Nisam gledao neko vrijeme Pckbox now i kad sam u petak probao vidim ne radi. Imam dva firesticka jedan starije generacije i jedan noviji (4K) i ni na jednom se Pickbox nemože povezati. Na jednom na kojem sam stalno prijavljen javlja grešku "error fetching data", a na drugom (4K) se otvori screen za prijavu (sign in) i kad se pokušam prijaviti javi grešku " no language found" !! Sve mi djeluje kao da aplikacija nemože dohvatiti njihov server!!!
Insalirana je aplikacija co. release.pickboxtv ver 1.1.2 , koja je normalno radila prije desetak dana na oba firesticka u oba televizora LG smart !! Dali ima neko sličan slučaj !!! |
pitanje, dali se na ovaj fire stick može instalirati Kodi + Green Build i dali je dovoljno "snažan" da gura to bez štekanja? Ili je ipak bolji izbor neki android box?
|
Vulgaris Kodi radi bez problema, ne vjerujem da bi onda bilo problema uz taj build , pretpostavljam da je neka verzija s predinstaliranim addonima.
|
Citiraj:
Radi Green Build i thunder bez problema |
Radi li sad HBO GO na Firesticku ili?
|
Citiraj:
|
hoce tko narucivati firestick? zainteresiran sam
|
Max se mogu dva uzeti ili?
|
Za što točno koristite taj Firestick? Ako nemate smart tv, koristite ga za aplikacije? Ako imam 4k smart tv, taj firestick mi ničim ne služi, zar ne?
|
Citiraj:
Ali ako imaš ok smartTV, načelno ti ne treba. |
Eto ja si ga isto uzeo i moram priznati da mi je puno bolje prek fire sticka nego tizen na zamzungu.
Puuno veči izbor aplikacija i uz to još korisnije isto. |
Također imam ga i na LGu sa WebOSom i na TCL-u sa Androidom.
Veći izbor aplikacija od LG-a, puno brži od TCL-a |
Ma fajer je zakon
I po normalnoj cijeni Kam pa sad sa popustom |
Planiram naručiti sebi jedan preko mailboxa, ako se tko još želi priključiti neka pošalje PM
|
Ja ga imam na "glupom" Samsungu koji je tako postao smart.
Imam ga spojenog na USB TV-a tako da se pali/gasi s TV-om. Malo me povremeno zeza Wi-Fi pa me zanima ima li ga tko spojenog žicom i kako radi? Kupio sam davno neki adapter ali je nastradao prije nego sam ga uspio isprobati. |
Meni je spojen na 5GHz i ide sve bez problema. Imam par filmova 4k, 30-50GB su i ide bez štekanja..
Stvarno najbolji dosad device uštekan u moj tv. Inače preferiram nosmart tv jer ovako biraš šta želiš. |
Na žalost ruter nema 5GHz.
|
Meni je na 2.4GHz iako imam i 5, ali sam isključio b/g i ostavio samo N. Radi bez problema na svim filmovima koje sam probao. Ali moj je Asus ac68u, nisam siguran da ćeš to moći na ovom od telekoma.
|
vec dugo ga gledam i danas sam naručio kod rođaka, on bi trebao proslijediti paket u RH ...
ono sto ocekujem od njega je: - IPTV ... tvviet imam i oni imaju svoju aplikaciju koja ima i on demand opciju koju ne mogu dobiti na Tizenu (samsung TV) - Kodi, vjerojatno neki build tipa green cu staviti planiram ga ustekati direktno u TV i spojiti na wifi (5Ghz) pitanje, koliko je koristan njegov daljinac i da li se može nekako mapirati da radi i na TVu? |
Citiraj:
Ne brini,daljinski je za 5 i radi sa dosta tv-a. Valjda nemaš neku lijevu marku. |
Daljinski od stika ti nece puno koristiti za kontrolu tv-a, ako to pitas. S daljjnskim od tv-a ces vrlo vjerojatno moci potpuno kontrolirati stik tako da ako budes imao srece mozes ici u tom smjeru.
Stikov daljjnski je primarno bt daljinski, a neke tipke idu preko IC i tv ih razumije preko hdmi-cec (vol+/-, mute, power) |
Citiraj:
Znači ne postoji mogućnost da volume up/down mogu kontrolirati preko Fire stick-a ako mi je audio sustav spojim optičkim kabelom na TV? To mi je trenutno bolna točka, moram imati nespretni daljinski od zvučnika za volume kontrole, ne daljinskim od TV-a upravljati... |
ne, fire nema ništa sa sa audio sustavom koji je sa strane
ako ti tv nije mogao upravljat tim audio, nece nit fire |
Kužim da, tak sam i mislio. Hvala
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima netko sa sjevera HR (Vž, Čk...) da naručuje pa da uzme i meni jedan 4k? PM za dalje, hvala
|
Pickbox NOW ne radi
Jučer sam ponovo slučajno probao Pickbox na novom Firestick 4K kad ono radi!! Sav sretan probam na drugom starom Firesticku ali i dalje ne radi! Sve sam moguće probao od ponovnog instaliranja, update software-a, pa i resetiranje firesticka i sve nanovo ali nikako neće proraditi! Ako netko ima kakav korisni info bio bih mu zahvalan !!:hitthewal:
|
Pickbox radi
Uspio sam preko Aurora trgovine instalirati verziju 2.0.1 za android TV i konačno je proradilo!!
|
Sto koristite kao tipkovnicu, neku aplikaciju na mobitelu ili se može prikljuciti BT tipkovnica?
Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk |
Ja imam BT tipkovnicu, radi bez problema.
|
FireTV app na mobu moze posluziti kao tipkovnica izmedju ostalog. Ja sam koristio logi unifying tipkovnicu preko usb donglea.
|
Zapeo sam na mailboxde, stoga tražim pomoć.
Naime, stigla mi je pošiljka s amazon.de na milboxde. Uplatio sam poštarinu preko njemačke pošte, međutim kada na mailboxde kliknem na Confirm and send, otvori se nova stranica na kojoj piše please select a carrier... iako je već odabrana njemačka pošta i uplaćena poštarina. Pretpostavljam da se još mora platiti i naknada mailboxde-u. Znači ili Set up automatic dispatch, a kada kliknem tu otvori se stranica na kojoj piše Please enter the information about your shipments and choose a carrier, ali tu nema njemačke pošte, a naknada je 6.9€ ili na Buy Consolidation for 1 year, i naknada iznosi 13.5€. Šaljem i sliku da bolje razumijete o čemu se radi https://ibb.co/zPCdmpQ Molim za pomoć i unaprijed zahvaljujem. |
11,09€ te dođe njihova poštarina
to moras uplatit na mailboxde konto.. i onda možeš sebi poslati na svoju adresu |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad se ulogiraš, gore desno imaš saldo na računu, vidi kod mene... https://i.imgur.com/XTWqvPz.png |
kad kliknes confirm i send, otvori se taj prozor gdje te jos jednom pita za carrier, ostavis kako je ili promjenis i dolje negdje treba biti send, kad tu kliknes, skinit ce ti novac koji si uplatio za postarinu i onda je posiljka spremna za slanje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:49. |