![]() |
Kratko pitanje. Imate li problem s google pay otkad imate youtube premium u Argentini, Turskoj ili Indiji? Ne mogu instalirati na nijednom androidu jer pise da je gpay ili wallet za tu lokaciju nedostupan.
|
Ne, payment profili su u pravilu odvojeni za tvoj account i yt preplatu. Baci oko kakva je situacija na payments.google.com
Klikni na menu gore desno - settings i provjeri je li za google pay odabran hrvatski payment profil. |
Imam samo youtube payment profil u turskoj. Nista drugo. Zena i klinci uopce nemaju payment profil, ukljuceni su u family youtube. S mojim i njihovim malovima
Trg play javlja da gpay nije dostupan za tu lokaciju |
Yt payment profil se kreira kod vlasnika preplate, ne clanova familije.
Problem je sto tebe google sada vjerojatno vidi kao turcina. Jesi prije toga ikada dodavao karticu na google, na play store ili podesavao/koristio gpay? Pretpostavljam da nisi. Trebao bi imati hrvatski profil dostupan, ali evo sad da me ubijes ne znam kako ga rucno kreirati (ne nalazim opciju). Probaj proguglati, ovo ti treba ukratko: https://imgur.com/a/HznX8Is |
Youtube premium
Problem je u tome sto sve nas sada vidi ko da smo turci. Isti mob drugi gmail account, gpay radi tj mogu ga skinut s trgplay. Ubacim bilo koji iz youtube family grupe i ne radi. Zena nema nikakav profil nigdje, i ne radi gpay. Maknem njen google i ubacim neki bezvezni, google pay se pojavi u trg play i mogu ga normalno skinut. Probat cu ga skinut pa maknut taj bezvezni mail i vratit zenin pa probat
|
Dosta bizarno moram priznati. Mogu samo potvrditi da smo nekad prije zena i ja imali svatko svoju odvojenu indijsku yt preplatu - gpay i sve je uredno radilo (imali smo aktivne hr profile pored indijskog koji je bio samo za yt). Sada sam ja nositelj familije, nas 5 dijeli tursku yt preplatu i kod njih nema nikakve razlike naspram prije osim sto im dijelim turski yt i hrvatski drive prostor te placene aplikacije.
Imamo dodane svatko svoje kartice na gpayu, u playstoreu i jednu karticu im dijelim kroz family opciju. Nemam ideja osim da sve obrises i otkazes preplatu te obrises payment profile pa probas tako, na golo. Malo tlaka, znam. |
Morat cu nema mi druge. Samo sam htio vidjeti da li netko ima slican problem
|
1.14€ mi skinulo za pojedinacni premium iz aregentine. Opet je ispod 9kn :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kak je krenuo pesos padat još će ukinut premium tamo zbog neisplativosti.
|
meni family 3,6e argentina
|
Citiraj:
Da nisi ti na turskom ili indijskom accountu? |
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...40af38965d.jpg Argentina, nisam se nigdje prebacivao od kad sam napravio. Sent from my iPhone using Tapatalk |
ovo nije family account, ovo je single
|
Kolega je odmah i napisao da je single account
|
Meni skinulo 2 eura
|
A kojeg datuma?
Možda je prije 13.1. pa je u međuvremenu ARS dodatno zarokao |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni 11.1 2.02, zanimljivo
|
Meni single skinuo 1.11€
|
Koristim Revolut za ove pretplate..
|
Dobio maloprije ovaj mail. Love u mutnom ili?
"Update your YouTube payment method to avoid service disruption Due to a recent change in Visa's processing policies in Argentina, payments may be declined if your card was not issued by an Argentine Bank. If you use an international Visa credit card or debit card, payments may fail and your subscription may be suspended. To avoid a disruption in your membership and other purchases, please add an Argentinian-issued credit card to your payment methods as a primary or as a backup payment method." |
Mozda netko zna sto se mijenja za Argentinu?
|
nista idemo na indiju isti mail dobija sad
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam proučavao. Kako nakon argentinske rezidencije mogu prebaciti acc na npr. Tursku/Brazil unutar YT-a bez da otvaram novi acc, jer to je komplikacija s obzirom da mi je na custom domeni sve, itd. |
Citiraj:
Šljaka indija već tri godine bez problema. 17 kn/mj family. Jedino ak su nešto promijenili za nove pretplatnike |
Sve smo vec opisali u temi, morat ces poroguglati :) Mozes pronaci moje postove unazad 2-3mj (ne postam cesto ovdje pa ce biti lako) i postove od bruno_rv, mislim da je i on opisivao svoju situaciju.
|
Ako se sad po karticama ne logiraju
Badava nam onda indija, turska itd I ja sam dobio mail vs. Argentina |
Citiraj:
|
Ja sam dosad i koristio Revolut.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja to nisam dobio, ali ja placam sa masterom, a ne visom |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo upravo napravio novu virtualnu na Revolutu. Sada je virtualna Master a ne Visa! 👍
|
Probaj s virtualnom, mozda jos uvijek daju MC.
Edit: spor sam. Ja jos imam onu pedergej rainbow karticu jer je MC, nedam nikome, drzim je blizu srca :D |
Imam par virtualnih. Jedna stara mi je čak i bila Master, ostale Visa... Nisam uopće obraćao pažnju na to...
|
Super ideja, imam nekoliko visa i mastercarda, promijenio u master, vidjet cemo za tjedan dana rezultat.
|
Mali offtopic: kad istekne virtualna kartica, da li dobijem novu sa istim brojem kartice i novim datumom isteka ili ode kartica u zaborav?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:56. |