![]() |
Bome demo izgleda impresivno, jedino sto je na PS5 i AMD/ATI GPU. Hoce li tako izgledati na PC-u?
|
Citiraj:
Samo s RTX 3xxx EDIT: Ipak je GTA V free. Brutala :D |
Đe treba kliknut za claim gta 5 za badava?
|
još nigdje, al kad bude kao i obično u storu, mislim da treba i 2step verification enejblat
|
Citiraj:
|
Nikak da na epicu uspjem aktivirat 2FA. Jel tko uspio?
Probao preko maila, mail ne dolazi. Dođe nakon 15 min i tad je expired. Probao preko authenticatora (googlovog), upišem kod, kaže krivo. :nono: |
Mozda su nesto shebali na svojoj strani? Mislim da sam prije mjesec-dva napravio 2FA preko Authyja, ono sto sam probao radilo je, kodovi su bili ok
|
Citiraj:
Čekamo Stridera da nas obavijesti po uhodanoj proceduri :D |
Citiraj:
Hm, napravio sam to još prije tjedan-dva, nije bilo problema. Isto G. authenticator koristim - ako se dobro sjećam procedure, u postavkama Epic računa dobiješ QR kod, koji onda skeniraš s G.a. i povežeš s Epicom. |
epic i slanje mailova je katastrofa oduvijek, kupiš igru dobiš za sat vremena invoice
ja sam odabrao email kod za verifikaciju i nekako je stigao i uspio sam, pa probavajte |
Upravo otisao na epic, odabra 2fa na mail i mail kod mi dosa za sekundu. Ne znam u cemu je problem.
|
Sa GTA 5 su me privukli. Pederi. :D
|
SMS dosao odmah
|
Ja iman GTAV na Steamu pa nista jos odmene :D
Nedam se!!!! |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Bit će zanimljivo kad će se sad trebat ulogirat, pa čekat mail pola sata da dođe :D Broj telefona za SMS im ipak nisam htio dat :D Citiraj:
|
Nista od steama?
Ja samo tamo kupčam |
Ništa, samo Epic. Na Steamu treba platiti.
|
Epic mi je dao Farming Simulator. Zasluzili su barem moj broj.
jerbo me ipsos zove vec 2 dana. ako oni imaju moj broj, uz croatia osiguranje, t-com i kojekakve... |
Citiraj:
:care::care::care: |
Ne kužim to sa brojem moba, od mene imaju samo mail adresu. Cijelo vrijeme uredno kod njih uzimam besplatne igre i kupujem igre...evo danas za provjeru uzeo besplatnu Death Coming i prošlo bez problema u roku od desetak minuta. Broj moba od mene nisu dobili.
|
pa nisu, možeš birat, netko će dat mob netko mail
|
za two-factor auth
|
Ja sam preko google authenticatora
|
mail stavis opet isti onaj kao i kod registracije, dobra im je ta dvofaktorska autentifikacija :)
|
Nisam siguran, no mislim da za GTA V će trebati 2F.
|
Citiraj:
|
Već sam dugo na Epicu, nula kuna uložio, imam 40 igara.
|
Citiraj:
sad bacim karticu u smece i uzmem na kiosku drugu. google ima moj broj, ipsos. nikome ga nisam dao pa me stalno zovu kojekakvi lesinari. zamisli... sad i epic ima moj prepaid broj uuuu |
Mene ne zove nitko i želim ds tak ostane a imam broj da šest znamenki, znači od početka mobilne telefonije.
|
pa nemoj staviti broj u epic
|
|
Epic šamara
|
Tolka je navala da im stranica ne dela
An unexpected error has occurred. |
Jebo ih njihovi serveri. :D
|
Ko da ce nestat ebote, ljudi su alarme valjda stavili u 17:00...
|
Citiraj:
:care: |
Citiraj:
Jos uvijek :D |
Palo sve u k.
|
Ja sam ju uhvatio, nekako. Nikakav 2F nisam trebao.
|
Ja uspio, stigao i mail o "kupovini".
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05. |