![]() |
Citiraj:
A sto je najgore, cak sam i polako vozio |
Kombinacija Sierre i Zelanda je jednsotavno savršena. Zavojita staza sa srednje brzim zavojima, stvarno gušt vozit kada zabaciš guzicu i kreneš ju hvata i dozirat gas da prođeš zavoj što brže , a da se ne izvrtiš i kada ti to uspije osjećaj je neopisiv, baš ples sa autom. Al bilo je dosta izlijetanja, barem minutu sam imao kazni zbog restartanja pozicije.
Sutra je zadnji dan, pa bi Denton mogao napraviti novo prvenestvo da ne radim samo ja pošto imaš ovlasti administratora. |
Citiraj:
Evo složim. Javim što je na rasporedu :) |
Kraće od ovog danas vozio nisam, uzeo Subarua. Pun gas, nakon par zavoja ulijećem u blagi desni zadnji kraj bježi ali imam ga pod kontrolom....dolazi nakon tog zavoja malo oštriji lijevi ali je drvo je*eno točno na kraju ovog desnog zavoja. Prebrzo idem i nemam što nego opalit ručnu i kontru u nadi da ću proći bliže stijenama nego drvetu.....
....to se dogodilo nije, pogodio sam sredinom auta drvo, upao u provaliju, instantno obje gume na toj strani probijene..... Start -> Retire |
Citiraj:
A ja sam mislio da sam taj početak odvozio previše oprezno. Guess not :D Jer jedan dio je fakat previše grbav i kontakt s podlogom je skoro nepostojeći. Izgleda da mi zato često dobro legnu duži brzinci. Krenem oprezno, a kad se malo naviknem na auto onda po gasu... iako se sa Sierrom uvijek lagano tresem od adrenalina nakon što završim stage :D |
Nemogu cijeli dan na Dirt se logirat da odvezem... Stalno server nedostupan.. Grr...
|
Citiraj:
|
Nataknem ih na milokliz, od 5 popodne nema šanse ubost se na server... ništa od Australije od mene... :/
|
Usao normalno u igru. Odvezao dvije staze, 3 u poretku. Reko super, sad ce servis, continue, i server down, stoji mi tu vec 2 sata, stiscem retry, ali nula bodova... Tako da cu vjerujem dobiti DNF i klinac od Australije... :( Jebo ih ps4 i serveri...
|
meni na zadnjem stageu dnf zbog servera
|
Ko nije kupio igru, sad ima priliku - GOTY 112.02HRK
https://www.hrkgame.com/en/games/pro...deluxe-edition |
Citiraj:
Ne pise DNF, sao te nema na zadnjem brzincu :stoopid: Ti si k'o Šebalj...jednostavno se nije pojavio na checkpointu poslije brzinca na Učki... od kraja brzinca do checkpointa mu se raspao auto :D |
Citiraj:
Citiraj:
Doduše, uspio sam vidjeti leaderboard prije quittanja, što znači da je rezultat ipak bio zabilježen. Ko će ga znat |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo obavijest - složim novi championship koji počinje noćas. Kombinacije grA i H3. EDIT: Nakon slaganja Championshipa i klika na Submit championship - ne dogodi se ništa? Samo pobijeli gumb Submit championship i to je to:stoopid:. Nikakvo upozorenje, nikakva obavijest... ništa se ne dogodi?:stoopid: |
I ja sam sinoc oko 2 ujutro probao i nastavilo mi je.. zavrsio 2 na kraju, i 3 ukupno u prvenstvu :D
|
Citiraj:
Mene spasio problem sa serverima - pobijedio sam :D |
Znaci dotle je doslo :D
|
Citiraj:
Da nije tako, vjerojatno se ni Smoki ne bi imao čemu radovat :D |
Hehe.. A meni je pomoglo da preskocim Gjoru na ukupnom za 3 mjesto xD 2 boda me vodio ukupno :D
|
Postoje li restrikcije ko sve može sudjelovati?
Vidio sam u opisu za članove i za prijatelje foruma. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Restrikcije su sljedece:
|
Citiraj:
|
skida mi se na ps4 upravo, dok dođem doma bi trebalo bit spremno za vozikanje! Kako se pridruzim prvenstvu? :goood:
|
Napravi acc i klik join:
https://dirtrally2.com/clubs/club/250871 |
Kad ce novi champ :D?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam sinoc vozio malo karijeru, jedan race pa 4 retry... Odustao u pola champ... Isto s daily, odvezao 1 i 4 retry...
|
Evo probao sada, uspio napravit championship. Radio sam kratki, za probu.
Grupa B AWD, no assist, inside kamera, HC damage. Traje samo 14 sati. Ako sve bude OK sutra složim nove. Pretpostavljam da ljudi žele asiste (ABS na 1 pomaže većini na kontroleru tj. radi igru igrivom ili neigrivom), a znam i da mnogi žele igrat s pogledom izvana/odostraga? No dobro, evo do sutra se malo okušajte u novom iskustvu HC Dirt Rally-a :D Ako želite da tako bude i ubuduće, izjasnite se tu na forumu. |
Dosta se ljudi priključilo, ima nas 24 u grupi. Dosta je ljudi sad kupovalo GOTY verziju pa me zanima jel ima možda netko da nema niti jedan season pass tj. ima samo base game? Ako nema nitko pa da ubacimo i druge staze i klase auta.
|
Meni se vrtilo po glavi da se naprave dva odvojena kluba - PCE DLC za ekipu sa sezonama
|
Citiraj:
Ja imam s3-4 i base game + neke aute + Colin FlatOut koji sam dobio automatski. Sad gledam kako mogu kupit GOTY za male pare, ali nema smisla kad vecinu imam... a za dokupit staze koje me zanimaju se ne isplati... kvragu :D |
ja imam goty
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja nemam pojma sta su dali na ps4, ali vjerovatno samo base game, iako piše full game. Kako mogu provjerit?:D
|
ja imam goty
|
Uh, da je imalo slabiji auto.. Em nisam nikad saltao na joysticku, i ovo mi tek 3 pokusaj cocpit view voznje... Jos su staze 17 godina duge xD Ugl 4 odvezao, bio drugi, 2 probusene gume u 5 voznji, retire... xD
Prejaka grupa za mene trenutno :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |