![]() |
Ja se isto lomim oko Deluxe i Standard, za ove kozmetičke dodatke me zaboli đon, al tko će čekat 4 dana.:hitthewal:
|
Citiraj:
Jesu to one gluposti gdje iz levela u level dobivaš nekakve nagrade? Kozmetiksi i mountovi itd.? |
Ma to je isti sistem kao u Apexu, battlepass pretplatnici dobijaju "premium" kozmetičke dodatke, a "sirotinja" ove džabaleska.
|
Citiraj:
Samo da mi ne ograniče gameplay... Jel je to po sezonama? Sezona kreće od prvog dana? |
I ja sam sada googlao oko istog, ali da, kozmetički dodatci su u battlepassu uključeni, te ne bi trebalo išta utjecati na sam gameplay, iako nisam od onih kojima je to bitno...samo me vuče igranje od sutra, ali strah me da ne bi bilo da upalim na pola sata, pa cijeli vikend budem okupiran drugim stvarima :D
EDIT: ako sam dobro shvatio biti će po sezonama od 3 mjeseca, ali nisam siguran kreće li od prvog dana... |
Ma nije mene tog strah (dao Bog da bude napokon nešto vrijedno igranja), nego bit će fucking navala, te od pustog čekanja i tog "early accesa" od 4 dana, da ne bude sranja sa serverima, pa ono za 20 eura više ujeo vuk magare.
|
Instalirao sam, ali mi ne pada na pamet još para im davati.
Brzo će taj 6., a ionako neću imati masu vremena za igranje, pa mi par sati idućih par dana stvarno ne igra neku ulogu. Serveri - moglo bi se čak desiti i da ne bude uobičajenih problema (ili bar da ne traju danima), nedavni server slam je protekao sasvim glatko. |
Citiraj:
|
Evo napravio preorder standardne, neće ništa bit od malo čekanja, nisam ni trojku odmah po izlasku uzeo.
|
https://www.youtube.com/watch?v=Nfjsxiahxj0
znači necro summoner s mage skeletonima koji prave essence sa svakim hitom - spam bone spear.. bit će ovo zajebano već vidim |
Citiraj:
|
Citiraj:
Moram to provjeriti još dodatno, ali dobra stvar. Makar ono, davanje 150EUR za igru je van svake pameti. |
pc, oled, gamepad, fotelja, sam u kući
jedina nedoumica, necro summoner ili ww barb |
Hota barb za levelanje i onda respec u wirlwind.Makar gledam ovog pulverize druida i njegove aspekte i to rastura.Malo je problem na pocetku s njim ali kasnije je besmrtni medvjed koji ima ogroman damage
|
bio bi i bone spear necro za levelanje na pocetku.. mislim da ću tako i krenit, necro neki mix za levelanje, jer čisti summoner je drek zasad
|
Pao i kod mene preorder, standard verzija, čeka se utorak :)
|
Izgleda da se Diablo 4 ne moze nikako igrati na konzolama ako se nema PlayStation Plus ili Xbox Live Gold pretplatu, cak ni single player dio.
Totalna glupost, takve igre bi trebalo bojkotirati jer inace ce se to normalizirati u svijetu gaminga. |
igram od 00:50, queue ne postoji, gg
|
Citiraj:
igra ide glatko bez problema. |
fino, 05:14, kao u srednjoj školi :D
bit će veselo na poslu.. gejm mi je top |
Citiraj:
Ništa novo. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam rollao Barba jer mi se čini da ga je najlakše igrat sa gamepadom i moram priznat da je vrhunski. Malo sam samo promjenio kontrole da mi bude logičniji raspored tipaka. Na Steam Decku se vrti neviđeno dobro, čak i 60 fpsa. Ugodno sam iznenađen. |
meni se barba čini dost jači nego u betama, u svakoj beti je bio struggle naspram drugih, ovdje samo idem i sve pada (veteran II)
već vidim nerf za koji dan, valjda neće odmah danas :D |
Citiraj:
Šteta da nemaju na PC-u WASD movement, s obzirom da postoji gamepad support. To bi bila špica. |
Offline naravno na to sam mislio ...
|
Citiraj:
|
^ ne, samo na konzoli.
kruže priče da je ww barb potiho nerfan. |
|
Sve slike su ti bad gateway, ali guba izgleda kompletić ...
@mommistake - da o plejki pričam, radio je offline mod ... |
Fantastično izgleda ovaj CE.
Ja uzeo Ultimate, večeras je pranje kad mala i žena zaspu. |
Citiraj:
|
Ne možeš.Moras imat ps plus.Ne postoji single player u Diablu 4 kao u D2
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja znam da se moglo na Nintendu, ali na PS-u, prvi glas. Nego, mamutinjo, čekam već jedno vrijeme cijelu blizzard kolekciju figura i ostalih stvari. :) |
Ja razmisljam u kupnji, igrao sam D3 dosta, tipa godinu dana, pa prešao na Path of Exile zadnjih 5 godina. Igrao sam i betu sad i stress test i ne znam dal sam spreman maknut s s POE na D4 :D
|
70EUR, da igram mjesec dana, ja sretan.
Toliko zdrobim na par rundi u subotu. |
Dugo me nije neka igra drzala da igram duze vrijeme. Nadam se da ce d4 uspjet u tome
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Ma ja na igram ništa već mjesecima, ovome se baš veselim.
Nakon Tarkova, sve je mlačno, ovo me baš onako dobrano upalilo. Sjedim u hotelu, gledam twitch kak drugi igraju, jedno 350km od svog kompa, valjda me onda uhvatila groznica. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:43. |