![]() |
Citiraj:
|
Mrtvilo od atmosfere
https://youtu.be/YLaPNydg9ow |
cudno da nisam mogao pokrenut prije onda imam ovaj access od 3,99, mjesecni
|
ja upalio svoj Enlister Offer BF5 i radi mi normalno early beta, igram conquest, dosta dugo traži server, par minuta
|
btw što se video settingsa tiče, pod basic, chromatic aberration on ili off? vignette on ili off? lens distortion on ili off?
pod advanced me isto par stvari zanima, future frame rendering? gpu memory restriction? |
Prvo troje je vizualni dodatak, utjecaj na performanse nikakav;
gasi ako ti smeta. Za ovo drugo dvoje ti piše sa strane što rade; FFR sam ugasio da ne utječe na miša, a drugo ovisi o grafičkoj (s 1070Ti ne bi trebao imati problema). EDIT: gledam sad, FFR mi uopće ne da upaliti; u alphi se moglo. |
Dojmovi o igri? Gameplayu, ne grafici.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Uh, vidim svi su se skupili, morat ću pronaći vremena i novu grafu. :stoopid:
Daj probajte i pišite kako vam radi igra, da znam šta kupovat. |
|
Citiraj:
igrah conquest puške se ponašaju ''prirodnije'' nego u bf1, imaš taj neki osjećaj da ispaljuješ metak, nije plastično, neznam se izrazit točno, uglavnom napredak jeste malo fali optimizacije, u nekim trenucima zna baš past FPS skroz,naravno beta je igro sam medica, fora je to što sad može zapravo svatko rivajvat ali dosta dugo traje pa većinom pogineš dok to radiš, a medic za čas oživi nekog tenk kad vidim bježim ko vrag od tamjana, ubojiti su, nisam ga vozit još uspio ali sam zato poginuo par puta od njega, kad ga vidim, mrtav sam igrat će se sad još sigurno |
BF1 sam igra samo open betu i nije mi se svidio.
onda ces i ovo recimo tak nekak igrat, nije neka promjena po mom skromnom sudu
|
Ma ovdje su kudikamo bolja oruzja i osjecaj istih sto mamut kaze, nema yebenih konjanika sa sabljama i onih nakaradnih tenkova. Vozila su opcenito strasno jaka. Meni je ovo jedno dva svijeta bolje od BF1 kojeg sam ionako odigrao mozda 10ak sati, ovdje cu imati 10 h samo u dva dana bete :D
|
jedan post na redditu je dost dobar:
It’s runs great. Looks great. Gun play is good. Players run like chickens with their heads cut off. Plays a lot like COD. Clearly pushing in game purchases which ruins the atmosphere. Most mechanics are useless. Doesn’t look like WWII. Aircraft are pointless. It’s a cluster fuck with no flow. It’s very very average. |
Citiraj:
pa otvorene su ove dosta, pogotovo narvik
|
roterdam mi je oooogroman. nemos se snac kolka mapa
|
makli su spotanje jelda? gg aj bar to
|
Je, veliki je al barem na mini mapi pise di se tocno nalazis a ne samo strane svijeta.
|
da nema spotanja samo markas cilj sa q
|
It’s runs great. Looks great. Gun play is good. Players run like chickens with their heads cut off. Plays a lot like COD. Clearly pushing in game purchases which ruins the atmosphere. Most mechanics are useless. Doesn’t look like WWII. Aircraft are pointless. It’s a cluster fuck with no flow. It’s very very average.
Potpis probao danas, nastavit cu testirat ovih dana al ocekiva san malo vise... |
Citiraj:
|
čitavo vrijeme koje god postavke stavim, neki micro stutter, pogotovo kad pucam
pa sam stavio dx11 i sad je ok, pa ak neko ima slične probleme nek proba |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sve low mesh ultra kazu ljudi na internetima
|
Citiraj:
stavio sam sve na ultra, sve max što god ide na dx11, ko podmazano stavio sve medium na dx12, stutter |
Na BF1 je DX12 bio u qrcu i za nVidiju i za Radensku. Bočito da bi slično moglo biti i ovdje.
Sent from Usreo Mobara |
svi imamo s dx12 probleme :D
|
jel se gubi išta vizualno s dx11?
|
Upgrades costumization sistem mi se nikako nesviđa mislim da to treba van...
|
kad umrem prvo cekam sto godina da iskrvarim, onda sto godina jos da se mogu spawnat
jedno od tog dvoje ukinut |
|
Pa bome, lijepe brojke. Još to ispoliraju do izlaska i super.
Ako ništa drugo, Frostbite su stvarno doveli na zavidnu razinu u BF igrama. BF1 također radi full glatko bez obzira na kaos na ekranu. |
O majketi zaboravio da beta počinje.
Jel da uopće skidam sa ovom svojom konfom ili ne ? Tj oće li na 1200p na low radit ikako ? |
ak ti je bf1 i ovo će
|
|
Invite na Discord za BF 5 PCe.
Ovaj link ne istice - invite : https://discord.gg/DKUaQVC Discord za download : LINK za download, a može se koristiti i bez aplikacije preko browsera. Kad instalirate Discord kliknete na link za invite i to je to. |
Citiraj:
Nisam probavao BF1. Zadnje je bilo BF4 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |