![]() |
Citiraj:
Šta ne šalje banka pisma doma? :stoopid: |
Citiraj:
|
imaju zato localbitcoins i postanska uputnica do 20K kuna..
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ok, mislim da ste me uvjerili :) Sad sto se tice kartica, vidim u raznim trgovinama da se RX 570 4GB mogu nabaviti za nekih 1700-1800kn, RX 470 su oko 1950kn (MSI Gaming X), a RX 580 su oko 1900-2000kn. Zanima me koji se model pokazao kao najpouzdaniji i da li vrijedi dati tu razliku u cijeni za nesto pouzdaniju karticu? Mozda bolje uzeti skuplju RX 470 a da je od MSI Gaming X ili uzeti najjeftinije RX 570?
|
Jel treba upisati prave podatke kad se registrira na Poloniex ili kraken?
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
kajje s cijenama, pa rx470 su bile 1500kn...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tražene su pa koštaju :D
Meni baš danas dolazi još 4 komada 470 ;) Još da riseri stignu, di bi mi bio kraj :) Inače, navukao sam rx470 na 28.6-28.8Mh/s uz 880mA(1150mhz), memorija na 2050(tajminzi od 1625) Tako mi je najniža moguća potrošnja a najveći hashrate Temperatura gpu - 44-48C uz 65% venta stabilno bez grešaka 48 sati bez prekida |
Nije li onda pametnije uzeti novije RX 570 buduci da su jeftinije, a hashrate bi im trebao biti isti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.uzishop.hr/nvidia-gpu/96...orce&results=6 305-310 S/s@120W Za pol godine ju prodate za 1400. Ili ne. Možda eth potone opet? |
ne znam tko radi tako.. tako bi ja radio trenutno da prodajem.. :)
znam da neki cak ubacuju lovu u pisma izmedju papira hehe |
Citiraj:
pa za to moraš imati ogromnu vjeru u kupca pa kome vjerovat ja ni sebi ne vjerujem |
Tako navodno u UK-u rade jer njihove su banke alergicne na bitcoine..
|
Citiraj:
|
Da li je netko koristio sa Poloniex-a ovaj USDT, https://tether.to/ ?
Ako je, da li se može preko tog tethera na devizni isplatit $ sa Poloniexa?:goood: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima li tko problema s Dwarfpoolom?
Ne radi mi statistika, zadnji put obnovljena prije 4 sata... Jel to samo do mene ili opcenito steka? |
Nisam ja osobno prodavao ali ima opcija na localbitcoins cash by mail, tak da ne vidim razloga zasto ljudi nebi slali lovu..
U cemu je razlika ak ti posalje lovu ili ak ti uplacuje na racun? Ne vidim neke velike razlike... |
Citiraj:
Uff, uspio sam na jedvite jade nabaviti dvije XFX RX 470 Single Fan 4GB True OC za 1550kn po komadu. Trebaju stici kroz par dana.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima netko iskustva sa RX 570 ili RX 580....kakve su za kopanje???
|
Po onome što sam istraživao, identične rx470, samo ih treba undervoltat
|
Citiraj:
S time da koliko sam vidio, imaju povišene napone u odnosu na RX 4X0 seriju |
I da, kolko sam vidio, neke imaju bolje složen hladnjak(malo masivniji)
Nego...jel netko isprobao 1 to 3 riser? |
Bio sam u UK, dignuo 110GBP, uzeli 3.5GBP provizije
Puno manji fee nego kod nas je |
Citiraj:
Moja 1060 rudari 317.2H/s i na 49°C je. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Što se tiče matičnih ploča, koliko vidim imaju u ADM-u H81 Pro BTC, ali nekako me to odbija što je namjenjena samo za mining (kontam teže će ju biti prodati kasnije), tako da planiram uzeti sutra 970A-DS3P. Barem će ju biti lakše prodati s SATA3, USB3.0, AM3/AM3+. Nego jel po vama ta ploča ok ili da pikiram nešto drugo? Trebao bih odmah sutra ploču uzeti budući da mi kartice sutra dolaze pa da ih odma upogonim.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:33. |