![]() |
Citiraj:
Fore su infantilne na razini toga da mi je neugodno zbog njih. (amerikanizacija humora?) Ti njihovi "super" i "hyper" auti koje voze od točke A do točke B bi možda i nekog zanimali, da se uspije nešto o njima i reći pored besmislenih prepucavanja između Orangutana, Vagine i Bell Enda. Jaguarov marketing oko F-typea u Celebrity F(ace) Off, mi već lagano ide na živce. Vozačica je valjda ok što se tiče vožnje. Nismo ni zvuka od nje čuli. Ipak sam očekivao nekog lajavog nakon amerikanca kojem sam se mogao i nasmijati. Jedina pozitivna stvar u ove dvije epizode su gosti u ovoj zadnjoj. Sve ostalo je ispod nivoa koji sam očekivao. |
Vezano za vozačicu, mislim da je neka poznata ličnost pa će izaći na kraju sezone ko je, možda Catlyn Jenner :lol2:
|
evo je |
|
Moram priznati da me u 3. epizodi oduševila utrka uredskih radnika :lol2: Pogotovo utrka između one dvojice u bemburi i seatu - prema izrazu na licima se vidjelo koliko se poslovno ne podnose :D
|
Loša epizoda po meni.
|
Meni skroz dobra epizoda ali moram primijetiti kako su testovi auta dosta loši i površni.
Naravno, ne mislim da bi trebali nabrajati tehničke podatke, ali recimo prije je u TGu uvijek bio neki dojam o autu, manama i prednostima, osobni dojam nekog od trojice koji bi ga testira i onda bi na kraju još njih dvoje dali i svoje mišljenje. Toga više nema, eventualno se spomene da je bloody fast, koliko konja ima, koliko košta i to je to. Vrlo suhoparno i sterilno za njih, o Kiji Stinger se ništa nije pokazalo osim stvari koje možemo vidit u letku, kao ni o Chironu. Kao da gledam TV Automagazin sa većim budžetom i skupljim autima. |
Citiraj:
|
Da li tko zna u kojoj epizodi će bit Zadar?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znači petak ujutro ranije ustajanje
|
Evo i trailera:
|
Epizoda u RH, moglo je to i bolje. Vozikali se oko Zadra po istim cestama ali bi snimali iz drugog kuta...
Na plitvicama su mogli su iskoristiti stazu od vlakića i provozati kakav green friendly car :) |
Zato se epizoda zove "Unscripted".
|
Nisu ni spomenuli da se radi o Plitvicama, niti o Zadru, ništa, samo da su u Croatia
Nažalost im valjda nije u interesu bilo... |
Spomenuli su Zadar i "world famous sea organ"...
|
Citiraj:
I nasao je Ladu s ZG tablicama u Zadru...unscripted :) Trebalo je ipak malo više truda da ulože...Zadar je ispao neki grad u Africi ali samo sa strujom (bez uvrede hehe), i ona krasotica kao neki proizvod koji izvozimo - tipa ruske udavače :) |
Citiraj:
|
U pravu si
|
Još uvijek mi se ne sviđa "Celebrity" dio, to redovito premotam.
|
Jedino unscripted je to da je Clarkson propelirao po onoj maloj van radnog vremena kamermana.
|
Još jedna epizoda u kojoj su gosti bili najzabavniji dio...
|
Prezahtjevni ste.
Ja nisam očekivao ništa i dobio sam sasvim solidnu zabavnu epizodu ;) |
Ovo je napokon bilo ok za pogledati...što drugo reći :)
|
Zadnjih 10 min zanimljivo
I onda dođe kanader, poveselim se kad ono kraj |
Jedino sto je dosad valjalo je onaj Bugatti Chiron video i to je to. Steta. :(
|
Citiraj:
Tko je pica koja vozi krugove? |
Loše mi ovo do sad izgleda :(
|
Do sada najbolja epizoda, ali ništa spektakularno. Ovo bi trebao biti neki prosjek s ciljem na bolje.
Slažem se da je jedina ne-skriptirana stvar bila Clarkson i "finish line" hranjenje mačke. :D Ne znam za vas, ali meni je taj 720S kojeg su toliko nahvalili po izgledu odvratan. :fiju: |
Bogme i meni, prednji kraj uzas
|
jeste skužili:
1. da lada prije i kasnije ima različite rege 2. kad otvori vrata lade nakon uredno piše ARSE :D |
Da, dvije su Lade, valjda je tamo sve snimljeno u par sati, a crvenu Ladu su sastavili prije dolaska ekipe. Sad, zašto nisu tablicu sa crvene prebacili na bijelu za one 2 scene u kojima se pojavljuje i zašto su odabrali baš Ladu je veća misterija.
|
Citiraj:
netko tko je fulao prve dvije minute priloga ne bi ni znao o kojoj se zemlji radi. |
Citiraj:
|
Ma nije, svašta se može kupiti registrirano za te novce, a da posluži.
Tako i tako se s tom Ladom nije maknuo iz okolice Zadra. Neki stojadin, 128-ica, renault 4, bilo što od Fiata, stariji passat benzinac karavan bi bili "za iste pare" a više bi odgovarali stvarnosti. Mogli su čak Jamesmayovski odabrati kakvog starijeg Volva, ali eto... Jedino mi žao što su Hrvatsku potrošili za tako banalnu emisiju, ali očito su im sve sad takve :(. |
Prikazali su hrvatsku točno kakva je. Jeftina i glupa :D
|
čuj to hrvatska glupa... pfff.
:D |
Citiraj:
e to i mene najvise smeta. Jako mi je zao sto ju nisu odradili dok su bili u Top Gearu, jer to su bile emisije sa glavom i repom, kvalitetni putopisi, gdje si uzivao u snimkama lokacija i auta, gdje su znali uzivati i pricati o tome gdje su... ovo danas je jebeni trash postalo. od cijele hrvatske su pokazali 30 sekundi stock shot na plitvicama, cak ni velike slapove, vec sumu su pokazali.... od zadra jedva da smo vidjeli da je na obali.... prelose. pre pre lose. Top gear nova sezona ce ih pomesti sve mi se cini. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |