![]() |
Ok znaći neće svaki fttc imati aktiviran vectoring nego samo ovi na kojima nema veleprodajnih usluga tj. Iskonovih korisnika.
|
Na svim fttc-ovima ide vectoring, a bitstream korisnici također dobivaju vectoring compatible modeme.
|
Citiraj:
|
Po kojim kriterijima (tko ima prednost) oni priključuju svoje korisnike na taj FTTC ormarić??
|
Citiraj:
|
Znaci sad bi iskon i optima korisnik trebo ici s fttc, a ne ko do sada biti prespojen prema rss?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može bit da je kuća ili zgrada spojena sa podzemnim ili nadzemnim vodom na drugu centralu koja je dalje od te nove centrale pa im se neda kopat, vuć novi kabel od kuće/zgrade do nove centrale
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Ne mora znacit jer prvo prespoje optiku pa tek onda bakar. Za tu radnju moze proci i koji mjesec.
|
ako se cuju ventilatori od dslama onda radi, jednostavno
|
Od sljedećeg mjeseca počinje postavljanje distribucijskog čvora u mom kraju, s tim da postavljanje odrađuje Vip.
Optika bi trebala biti postavljena do kraja godine, no pošto sam na Iskonu pretpostavljam da ću se načekati do mogućnosti spajanja na optiku, ako dobro razumijem? |
Neces cekat ako ti ubrzo istice ugovor. Vip ce prek bandera povuc svoj kabel u tvoju kucu.Mene ceka ista stvar ali meni sad istice optima pa bum furo pokucni od teletine dok ne spoje optiku.Radovi bi trebali pocet 16.08. u Dugom selu.Odakle si?
|
Citiraj:
Iz Vrbovca sam, i distribucijski čvor će biti oko 200-ak metara od mene. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |