![]() |
Citiraj:
|
Kakvi su ono žuti/crveni kvadratići s uskličnikom u sredini koji se pojavljuju na desnoj strani? Ne miriše mi na dobro :D
|
Gubis pakete i ping ti je u mrdusi donjoj :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako ništa drugo, barem zna što znači ta ikona :D
|
Citiraj:
EDIT: Mogli bi danas bacit koju rundu, jer BETA zavrsava sutra. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
šta nebudu produžili s novom mapom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslat cu ti svejedno, mozda mozemo sto god drugo odigrat skupa. EDIT: Ipak ce ti Xulos morati dati TS3 podatke, jer imam IP, ali ne vidim koji je PW i ne mogu naci poruku na Originu u kojoj pise. :/ |
I, tko kupuje i zašto i zašto ne?
I odakle, ako kupuje? |
ja kupujem kad ce se dat nabavit za ispod 200 kuna bilo kojim putem.
|
Nisam uspio nešto previše baviti se Betom, ali ono što sam vidio mi se svidjelo.
Kupujem box negdje na netu; koliko će me držati (ekspanzije itd.), ne znam - no na početku sigurno igram. Čekanje da padne na neku smiješnu cifru mi osobno nema smisla, jer ako za išta vrijedi dati punu cijenu (mislim na osnovnu verziju, bez CE itd. dodataka) onda je to MP igra u koju se utuku stotine sati. |
^this .potpis.
|
Izasle su specifikacije za BF1.Cini se kako bi velika vecina nas ovo trebala vrtjeti glatko.
https://www.battlefield.com/games/battlefield-1/tech |
|
Koliko ljudi misli ovo kupiti?
|
Gdje je trenutno najpovoljnija?:chears:
|
Ovo bi mogao uzeti... kasnije, kad pojeftini :D
|
Citiraj:
Poklonim ti jedan pa snajpamo do 4 ujutro... ;) Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Nakon odrona zvanog BF4 i battlefronta, ovo je cak i osvjezenje, no ni blizu bc2 ,eventualno bf3. Do nekog boljeg vremena, ceka se bc3 :)
|
Vidim da se dobar dio opametio :D
|
ja ga mislim nabavljat samo kad cijena bude prihvatljivija manja od 35€ ili oko tog iznosa.
|
Citiraj:
|
Samo nek mi vrate valparaiso, port valdez i panama canal, mogu i gol trcat s mitraljezom :D
|
A Isla Inocentes?
|
Osobno, necu uzimati na izlasku, vec cu cekati neki heavy price drop i piknuti to na nekakvom sale-u.Nije mi 'must have', pa ono.
|
Ja za ps4
|
Ja sam mislio da sam jedini tko pati za BC2 :D
:chears: BF3 mi je bio li la a BF 4 nikako mi nije lezao. Bilo bi divno vidjeti posteni BC3 I kako je xulos rekao Citiraj:
|
Jel i vi kupujete M.2 SSDove da vam se brže igra učita i da brže tenk uzmete u MP mapi?
|
M.2 može bit limitiran na SATA III pa... :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ću ovo igrat, turit ću 3 SSD-a u raid 0 :D |
To sam si i mislio :D
Ugl, l'll pass BF1. Ne zbog ničeg drugog nego tematike. Ne volim WW1. Da je WW2 još bože pomozi. Ovako umene ne bude imala prođu. Čak demo verziju SPa neću isprobati budući je Denuvo protected, a kupovat je ne mislim. Možda ako bude 1 USD kao jednom BF3 kojeg imam dan danas :) Iako mi je BF4 SP bio zabavan za odigrat. Kratak ali OK. |
Ma baš to, zajebi buraz na neko vrijeme :)
Budem opet tukao Last Light kad me ulovi želja za dobrim SP FPS-om :) A moguće je da bude demo kroz neko vrijeme, ipak je ovo hit naslov, a kad se potrude, mogu ovi 3DM kinezi svašta... |
Kao i sve, mamac je preorder. I tu je lova. Nakon pola godine već krene padati, a za godinu, godinu i pol kad bude skroz ispolirana i driveri za grafe budu zreli taman, onda bude u Humble Bundlu za 7 USD :) i tada uzimam.
Ovako, gledam ekipu, 130 eura daje... boktemazo. Svaka čast. Ja toliko nisam potrošio na 120 igara na Steamu što imam, a imam respektabilnih AAA naslova :) |
koliko vidim i5 6600k minimum proc, hmm neće moći...
mislim da ću je i ja preskočiti, nije mi nešto napeta, a system requirements su samo šlag na torti :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14. |