![]() |
Prošla skoro godina dana od tog videa i slično ko u Diablu ili no man's sky: najavljivali brdo "dodatnih" funkcija, na kraju osakatili igru u odnosu na to što su reklamirali.
Nema levela pokemona, nema navigacije do pokemona, borbe su sve samo ne borbe, nema nikakvih najava o podržavanju VR s očalama... Da nisu imali osnovu od ingressa ili ne bi uopće igre bilo ili bi bila potpuno drugačija mehanika igre. Ovo sa pokestopovima je jadno. |
A vele da će u nekom trenutku dodat trading, jer to jedino ima smisla. Mislim, cijela poanta starih pokemon karata je bilo razmjenjivanje uglavnom. Srž svega, a toga ovdje nema.
|
Problem je što će puno ljudi odustati od igre dok se oni "sjete" ubacit trade, normalnu borbu i levelanje borbom. Ako ikad.
|
A isto tak i borbe PvP, jebes ove sad borbe
|
Pa piše da je već cca 10 milijuna ljudi prestalo ganjat pokemone. Očekivano, kojom brzimom došlo, tako će i otić.
|
Dobar dio ljudi je prestao igrat jer se stvorilo brzo previse cheatera. Od GPS spoofinga do botova. Sad su u zadnjem updateu ubacili foru da ce ti iskakat captcha ako sustav detektira da se "cudno" kreces. Time se planiraju rijesiti botova i ovih tracking aplikacija koje 90% ljudi koristi
|
Da zbog tog updatea sam pokupio ban. Jer sam koristio PoGo UWP.
A taman sam priredio 50 evolucija, od čega 10 novih :( |
ma igra je i dalje sranje,jbt mogli su od onda ubacit novi feature neki, ovako samo gubi faktor zabavnosti,
ne kužim koji k se desava sa developerima, svi su poceli izbacivat neke kvazi polu proizvode koji zbog toga gube ogromnu perspektivu |
Citiraj:
Niantic i uvodjenje novosti u gameplay, mda, polako i strpljivo. Imho najbolja stvar sto mozes napraviti je obrisati PoGo i upaliti ga opet za 6mj. |
U centru zg oba maloprije
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...24168d9dbf.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...155920d3b3.jpg |
Skvirtla sam ulovio u kvartu 660 komada, ali pichkachua ne, evo baš sad došo s jaruna, jer vele da ih je tamo puno. Našo mililon svih drugih, ali nijedan rare. Jedino dobro što na jarunu ima 3 miliona i 280 tisuća pokestopova, onak svaka dva metra. "your bag is full" lol
E da, i za onu ribu što treba 400 candya za evolve, na jarunu ih ima svakih par metara. Pa ko oće... |
Citiraj:
|
meni javlja da mobitel ili OS nije kompatabilan s pokeomn Go aplikacijom.
Maknul sam root u Super SU. |
Ninatic has done it again :D Moras bit stvarno jebeno talnentiran da popušiš 90% interesa za igru u roku od misec dana
http://image.prntscr.com/image/ea131...f1d2edebd.jpeg |
a jebiga, dosadi valjda ljudima hvatat pidgeye, zubate..
|
A evo,na nagovor cure pocnem ja igrati, prekjucer ja mislim...
I nista,glupa igra do bola, uvatis par pokemona,uvik isti ma di god isa CP nikakav, udjem u arenu sa CP 650 neki pokemon, nemogu nikoga pobjedit, nemam candya za napredovat...sve se svodi na peglaj karticu i budi najjakiji Nema borbe, nema zanimljivih stvari Bilo bi ok da se možeš boriti sa nekim u blizini tebe I da unaprijede borbu, a ne samo klikat ka debil na portivnika i pokusat dodgeat tu i tamo |
Tako je, da se možeš borit sa nekim blizu sebe, da možeš dobijat candye na druge načine osim postojećeg, i da možeš barem nešto doma radit, da nije apsolutno nužno da šetaš
|
Prestajem igrati, previše pidgeye dobivam iz jajeta.
|
Trenutno am 21. lvl. i iz jajeta sam dobio do sad 2 pidgeya i valjda 1 rattatu i 2-3 weedlea.
Zadnje sam dobio 613 oddisha, 467 90% geoduda i 500 i nešto staryua. S tim da sam ova 3 zadnja kod trčanja, još nakačiš da čarmander s tobom "trči" i eto svaka 3 km jedan candy. Uglavnom za 8-10km kolko uobičajeno idem trčati, prva liga. S biciklom je priznajem, mutavo, jer tko se vozi <10,5 km/h. Da gps konstatno bilježi (a ne svakih xy metara ili vremenski) bi nabavil onaj držač za nadlakicu i fino dok nogač lupam nosil mob :D |
Meni počelo promet žderat nenormalno. Cijeli prošli mjesec potrošnja cca 260 mb, a pak ovaj mjesec 300 mb u samo 7-8 dana. Wtf??
|
Meni je normalno, ali zbog nove verzije treba stock ROM koji na S4 cucla bateriju bolesno...
Na Albe95.lollioromu sam imal 1h više screentime i pol sata više pokeGO-a.. |
Citiraj:
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Pa da, ja skupljam njih i stakore, čuvam i kad ih naberem podosta bacim XP jaje i samo evoluiram. Idu tisuće xp-a za tili čas.
|
I realno: vi klikate po tim golubima i štakorima i dižete svoj level da bi postigli... što točno? :D
Drugim riječima, igra nema nikakvog kompetitivnog smisla. Zašto se Nintendo ne uplete malo i pokaže im kako se radi igrivost? Oni samo licencu prodali. :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jbt oni ka da nisu ništa napravili za tu igru, imali su cili engine gotov od Ingressa, samo su stavili pokemone i gymove, umisto da su to pošteno unaprijedili oni ništa... mogli su bit najjača gamerska kompanija na svitu.... |
Da su uveli bar pola toga sto jedni pokemoni obuhvacaju, to bi igrali i ljudi s malo vise godina od tinejdzera. Vjerojatno zato ingress ne igra svatko nego uglavnom zagrizena ekipa. Teamplay (!!!), gameplay, sadrzaj i eventi, sve je na daleko visoj razini od pokemona. Ovisno od osobe do osobe, ako te zanima ingress i zagrizes, brzo ces skuziti da se tu puno vise stvari dogadja u pozadini nego u samoj igri i tu je po meni veca zabava (planiranja, koordiniranja, kontakti i upoznavanja ljudi, putovanja). Plus ingress manje cucla bateriju :D
Sad kako pokemoni filtriraju rootane telefone masa ekipe ce otici, to je sigurno! Niantic jednostavno ne moze u PoGo naci nacin da suzbije cheatere i to je uzas. U ingressu se jos to nekako rjesava, pola automatizmom, pola grupnim prijavama. Teze je varati jer te lakse prokuzi iskusnija ekipa. |
Još može root zaobići Pokemon.
|
Ma samo tribaju napravit da nije hodanje jedini element igre, jer se jedino tako vara, sa spoofingom, da je glavni element igre borbe onda sigurno nebi bilo toliko varanja.
I cek stvarno neće dozvolit rootanim mobitelima? Pa jbt meni je rootan mobitel od kad sam ga kupio i sad ja ka ne smim igrat to? a i to im je glup potez jer će dosta ljudi odustat od igre, a ko ce varat, samo će sakrit da je rootan, ko što sakrivaju da fejkaju lokaciju, što nije nikakav problem.... |
Jel ima netko problema sa spajanjem? Ne mogu se logirati, a ni frend se ne može spojiti......
|
Izaša je danas update aplikacije pa provjeri jel ti se updejtala...I ako imas rootan mob nemozes igrat,valjda
|
Evo ja updatea, iša vidit šta je taj pokemon buddy, kad ono Unable to authetnicate, i na mobu i na tabletu.
Doduše jesam uključio 2 step authentication na googlu, al svejedno, to nebi trebalo predstavljati probleme, valjda |
Igra li još tko?
Da. Baš jučer iskoristio Lucky za 23. lvl.
|
Citiraj:
|
Ja ne, zabranili su korištenje appa rootanima i onima sa xposed frameworkom, a root i xposed su mi miljardu puta bitniji od igre.
Može se bypassat nekao sa nekim SUhide al nije vridno truda. |
Odusta...nema smisla,dosadna igra
Javite ako sta updejtaju/dodaju |
Citiraj:
Ma da, hackera će uvik bit, i uvik će nać hack za nešto što se bazira na user inputu, a oni se taru oko toga, baš je*u i legit igrače, a igra sve gora i gora, jbt obećavaju lokaciju pokemona odkad je izašla igra a nisu je još omogućili, a u roku od tj dana izaša onaj pokevizor il šta već koji je više manje precizno pokaziva di su pokemoni. Borbe trenera bilo di, još neki način dobivanja xp-a osim hodanja, i skupljanja... ništa(osim aj buddy pokemona, iako ja to nisam vidio :P )
Neznam, il je managment loš il je development tim loš ili je oboje loše al nešto je trulo u ninaticu, i stvarno mi nije jasno zasto nintendo ne intervenira, jer je i njima u interesu, a za nintento sam siguran da ima i odbar managment i development, nek ih kupe i nek oni uvedu pravila. Ma neznam ni šta pišem, jednostavno sam iziritiran jer su usrali igru sa najviše potencijala i jednu od meni najiščekivanijih igara ikad, zbog fokusa na totalno krive stvari |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:06. |