![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili bar skinuti preko MSDN-a :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel se može skinut gdje iso verzija ovog zadnjeg builda.. Preko Windows Insider Program mi nudi 9926 verziju.
|
Negdje u postavkama na PCu pod update i recovery moraš odabrati da želiš "Fast" buildove koji su podložniji bugovima itd pa bi trebao dobiti 10041 build.
|
Ne preporucujem instalaciju builda 10041 ako su vam bitne network postavke, izmedju ostalog naravno.
|
E vidim dostupno je preko updatea. Ide backup onda prije instalacije..
|
Da se riješi pitanje da li će se moći imati win10 nakon piratskih vindoza.....
http://www.guru3d.com/news-story/win...s-genuine.html |
Sad sam instalirao v10041 pa mi nakon svakog restarta iskače popup da windows defender nije uključen.....Ne može se otvoriti da se isključi u control panelu, probao sam kroz servise staviti na disable ali tamo mi je "zamrznuto" i ne mogu mijenjati stanje - jel zna netko kako to isključiti/ili uključiti, samo da taj popup ne vidim? :fala:
|
"Windows 10 to make the Secure Boot alt-OS lock out a reality"
http://arstechnica.com/information-t...out-a-reality/ Ne sviđa mi se ova opcija - nimalo. |
Citiraj:
|
To su featuri, kak ne kužite :D
|
Citiraj:
|
kad izlazi win 10? bit će dx12 jel tako...treba čekat nove amd grafičke koje bi trebale bit full dx12
|
Citiraj:
|
dx12 je softwerski fićr ovog puta? prije je hardwerski to trebalo biti kompatibilno. sad ce valdja samo radi marketinga napisat na grafi dx12, ili?
|
Friško: build 10014 sa Spartanom:
SHA1 je drugačiji pa je u pitanju drugačiji install.wim, ako naletite negdje na netu ne instalirajte prije nego se potvrdi da je to to. grep kaže da se Spartan nalazi unutra ali ništa još nije sigurno. EDIT: Spartan je unutra, install.wim se čini legit pa ću ga pretvoriti u ISO i roknut u virtualku. I'm just sayin' :D http://i.imgur.com/5LehBh7.png |
nemoj mi reći, ne može povući lozinke i bookmarkse iz chorma/ff? Ima li bar ikakav import htmla, bookmark manager u bilo* kakvom obliku? Moram to sutra dignuti da vidim na što liči....
|
ti si se isto uhvatio vražjeg posla... dabog da ti gpedit.msc i rsop.msc bio stalno na run ekranu :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Znači nope. Citiraj:
|
bome ljeto je tu, a to znači da će debele bete, ako ne i alfe biti na win 10, osim ako spartan ne izdaju poslije, za 10 godina recimo
|
Citiraj:
Citiraj:
|
još će ie11 ispast heroj, a ne zločinac :D
|
ahhahahhaha, nemoj tako :D
|
Tko voli nek izvoli, smatraj se upozorenim :D
|
Ima li tko kakvih informacija glede koje će sve verzije biti raspoložive i mogućnosti upgradea sa starih slabijih na nove bolje/jače. Npr. hoće li biti moguće nadograditi W7 Home Premium na W10 Pro?
|
Ljudi imam problem koji me užasno živcira, na build-u 10041 stalno mi se pokušava ulogirat ko other user kad palim komp. I onda ja moram izabrat svoj acc i upisivat šifru
-.-' . Zna netko rješenje jer ne vidim kako to ugasiti |
pa koliko lokalnih usera imaš?
|
Kak misliš lokalnih? Samo jedan acc je na kompu i to je moj. Guest acc mogu maknut ali ovo ni za ljek al našao sam da se to događa ako acc nema šifre a ja sam to maknuo na prošlom build-u jer me to nervira stalno upisivat iako me sada traži da upišem...
|
Što je ružan taj Spartan.
MS izgleda otpustio sve dizajnere. |
mislim ne znam za win10, ali generalno ako imaš više od jednog accounta onda naravno da ćeš se morat logirat svaki put.
|
Sa net user komandom moraš dodati novog usera i staviti ga u admin grupu i onda ne bi smjelo biti problema.
BTW pozdrav sa Spartana, u odnosu na build 10014 radi puno bolje, čak bih rekao i dosta stabilno. OK izgleda, zanimljivost je kaj je u Spartanu Cortana lokalizirana na hrvatski :) Mana je sync, tj. nedostatak dotičnog. OK, povukao mi je bookmarkove ali nije povukao passworde. |
Citiraj:
|
1 privitaka
Hmm sad me trazio restart, i nakon restarta imam ovo
Privitak 14741 To mi nije nikad bilo, cak ni nove buildove nije ovak instaliravo, o cemu se radi? |
ups, izgleda da ipak je novi bild moj bed :D
|
Da, to je novi instalacijski ekran od builda 10036 nadalje. Istina, neki osnovni elementi bili su dostupni i u buildu 10014 ali to ja zovem FIČROM :D
https://pbs.twimg.com/media/CAzJBkmVAAAPQsi.png:large |
Fakat neznam sta je sa dizajnom, jel to mozda cuvaju za kraj ili sta..i spartan i sveukupno svi elementi windowsa su u neskladu, neznam kak drugacije da se izrazim
|
da, došao 10049 build, upravo ga instaliram...erora ko po običaju pregršt :D
|
Ne, sve ove nove komponente koje vidite (obli slideri, tanke crte) su upravo ono kako će Win10 izgledati u finalnom obliku. OK, možda će biti nekih sitnih izmjena ali to je približno to.
Spartan je čak i ogledni primjerak "Windows app-a" zajedno sa Alarms, Maps i Photo aplikacijama u kojem smjeru ide Metro 2.0 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:29. |