![]() |
Citiraj:
|
Onda ovako:
People -> izabereš punicu -> Edit -> odabereš + kraj imena -> skrolaj skroz na dno i izaberi "add Cortana nicknames" |
Citiraj:
Eee to se trazi. Uspio sam. Thnx... Punica bye bye :D |
U mom slučaju to ne funkcionira. Jedini način da dođem do tog unnamed kontakta je da krenem spremati novi broj, no onda ga ne mogu editirati.
|
Samsung priprema konkurenciju Nokia Cameri - LINK
|
Dosao novi tapatalk i napokon ima dark theme :)
|
|
|
RBA na dlanu sad ima mogućnost FotoNaloga... Ne znam jel im uopće što još fali?
Naravno, kao i prošli put su update mućki pustili kad su računi već odavno podmireni pa stvar ne mogu isprobat :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
GIF, 2MB:
http://cdn3.vox-cdn.com/imported_ass...b7y_medium.gif :D (objašnjenje: novoobjavljeni Google Material Design vs Modern UI dizajn) |
Citiraj:
Sve više se flat UI crpi od WP... |
Citiraj:
Kako se logirati ovdje, ono da vidim svoj account i videe? |
Citiraj:
|
|
Tek uzeo mPBZ i ne radi (L1020 sa DP 8.1) skeniranje 2D koda.
Konstantno fokusira ali ne uspijeva pročitat kod. |
Pisao sam o tome još kad je mPBZ izašao. Nitko nije reagirao.
Frendica mi radi u PBZ-u i sama mi je rekla da je za WP dosad najgora aplikacija napravljena. Najljepša, ali najgora. |
Pa koji k. da sad radim, treba mi to? Prijavio sam kvar, rekla je da će mi javiti.
|
Tipkaj ručno :) Nije da ti treba dugo :D
|
Evo samo šta nisam...
|
Tapatalk dobio update - sad radi landscape.
|
Dal ima neki app koji je malo napredniji od "Find my phone" opcije kad se logiram na web. Da imam neki log kretanja i slično online :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo isključi notifikacije za pređene kilometre. |
Znači, ako imate Lumiu 1020 i želite uzeti PBZ mobilno bankarstvo zbog funkcije skeniranja 2D bar koda - slobodno odustanite.
Naime, skeniranje 2D koda ne radi samo na tom mobitelu, danas mi službeno potvrđeno iz PBZ-a, i tako će ostati do daljnjeg dok ne nađu rješenje. Da sam bar to znao prije, uštedilo bi mi vremena i živaca. Sada moram selit u RBA. Da li barem njihova aplikacija radi na 1020, ima tko informaciju ? Hvala |
Pa nije valjda da ovisiš o aplikaciji?
Uzmi si fizički token i bok. Ja sam u RBA pa svejedno ne koristim aplikaciju nego samo fizički token. |
Ne da mi se upisivati stalno račune, ovako skeniram i bog.
|
Kupiš za 100 android na njuškalu i nek ti doma služi samo za to.
"Token" mobitel. Usput, napravi si predloške i miran si. |
Mogao bih, ali ne želim iz principa.
|
A gle, ako si ne možeš odvijiti 5 minuta za napraviti 20 predložaka,
to je onda lijenost. Tehnologija upravlja s tobom, a ne ti s njom. |
Nesto mi je opako pocelo cucati bateriju, koju app preporucate da vidim sta je draina?
|
Vidi šta ti je dozvoljeno na net - možda nešto bezveze.
A i restartaj mobitel svakih par dana - neke aplikacije nakon updatea znaju raditi probleme ako se mob ne restarta. Primjerice Music App se updatea kod mene za vrijeme dok je svirao, bez ikakvih prekida, no nikako nisam mogao pristupiti drugim albuima osim onom koji trenutno svira - nakon restarta sve OK. |
Mob gasim svaku večer, a pod usage (batt saver) ništa posebno ne radi u pozadini.
Nedavno sam aktivirao 4G paket kod tmobila, može bit da to toliko crpi ? |
Citiraj:
|
Napokon update za twitter aplikaciju :D
|
WPCentral
Besplatna 36h! Navali narode! :) http://cdn.marketplaceimages.windows...=ws_icon_large http://chart.apis.google.com/chart?c...b-78e7d1fa76f8 |
|
"Unable to execute method: The remote server returned an error: NotFound."
Super, sad ćemo čekati fix do 2016. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |