![]() |
Dešava se.
Matchmaker se mora snaći s trenutno raspoloživim igračima, a to nije uvijek velik broj i tko zna tko od tih igrača ima koje tiereve. |
Meni se to iskreno nije dogodilo.
|
Osvanuli neki novi special offeri na premium storeu koji to naranov nisu i skupi Warspite...Iskreno jedino se isplati premium acc plaćati i to samo ako se želi brže grindati i ako se igra T8+ a nisi extra igrač....
|
Uuuuu prava prilika za wallet warriora kao što sam ja :D
|
Citiraj:
|
Lijepo će pristajati uz Tirpitza i Ataga ;)
|
Citiraj:
|
Šta je Warspite jedna velika citadela?
|
Da, pogotovo se trebaš čuvati Furutaki sa AP shellovima, poznate su da RAZARAJU.
|
Citiraj:
U biti zbog limita igre i veličina mapi BB igrač mora biti jako inteligentan. I stalno 100% u igri. A većina samo bezglavo luta solo u BBu. Plus što ima hrpa debila koji misle da DD služi za čuvanje straže doma a CA za solo prodore umjesto podrške BB i CVima. Ponekad se pitam "Dal se ovo stvarno događa?". |
Jel se meni cini ili su opet nesto zasrali? Sa Myoko opalim rafal HE i nista ne radi vise od 470 dmga, a jucer sam takvim rafalom skidao i po 5-6k. Sad sam pogodio Tirpica sa odo 120 shotova i sve skupa napravio 12k dmga. Sve zivo dinga i radi low rolove.
|
Meni također sve slabo damage sa HE, Myoko i Mogami.
Baš sam jučer pizdio o tome na TS-u, a sad vidim da se i tebi dešava, znači sjebali su nešto. |
Covjece, sa 5km opalim broadside u clevea, pogodi 9/10 i napravim 540 dmga. Htio sam razbit monitor. Ovim tempom nikako nagrindat pare za Mogami.
Koji se qrac dogadja. Imam po 120+ pogodaka po rundi i napravim ispod 20k dmga. HE il AP, sve zivo dinga. Evo sad, 5 pogodaka u destroyera sa HE iz Mogamija....pogodi dmg. 0. Nula. Nista. |
A nemam pojma.
Meni katkad pogađa, katkad ne. Nisu valjda nešto mijenjali sa hitboxovima... |
Uf, ja sam pri kraju sa Coloradom, ali sad je pitanje, kupiti researchani Izumo, pa s njime skupiti još $$$ za S.Carolinu (koju vjerojatno mislim ostaviti), ili obrnuto...
BTW, jučer sam imao prvi ajmo reći ONE SHOT, na cca 6km sam iz Colorada skinuo 100% (39 000) Myoka na 0% :D |
Treba ti para za South Carolinu kažeš... :D
http://www.pohrani.com/f/1a/hx/11Bge...424700-143.png . . . |
Stvarno je nesto krivo sa tim DMGom.... Igram jucer sa svojim New Yorkom,i na AP shellovima sam. Zavrsio sam rundu sa samo 11 hitova :D Ali,tih 11 AP hitova je otislo u jedan brod,a taj brod je bio minekaze :D:D:D
Na neki nacin je on prezivio moje pogotke,fino dosao torpedirao me,prezivim ja to,dodje neka tamo Omaha,i finisha me.. Ali,nije mi jasno,znam nekog cruzera unistit sa jednom AP salvom,i ovo smece od 11k HPa kao da je neznam od cega. Druga partija,igram sa Clevelandom,samo HE shellovi,nanjusio sam Atlantu koja je bila AFK.... Ok reko super,bio jedan BB mi u range,ali reko,izmicat cu se,ukoso ic,i ubiti ovog.... Plan je bio odlican,ali ja sam sprasio 88 hitova u nju,i nisam ju ubio,dok me taj BB unistio.. Kad sam krepao sam dobio kill zbog vatre na njoj :D |
Na destroyere ne pucas APove jer granate produ kroz njega kao kroz sir jer nema oklopa.
Pogledaj si malo ovaj video Jucer sam malo to testiro i fakat ispada da se iznad 10km ne isplati pucat AP, nego samo na blize. |
Moram priznat da je i mene zarazila igra. Još malo pa do Wyominga dok sam s japancima na Tier IV Kumi.
U prvom matchu sa S.Carolinom uspio sam cijeli broadside drugoj Carolini opalit kada je izašla iza otoka, na svega 5-6 km. 8xAP sve sletilo u njegov lijevi bok. No nakon toga kao da me uvijek stave u ekipu sa jazavcima, jedva da sam match dobio sa BB. Jel netko još ima problema sa lagom u igri? Npr jučer oko 19-20h se igra nije mogla spojiti na WOWS EU server... Kasnije iza 22h proradilo sve. |
Citiraj:
:D N. Carolina OFC |
na DD samo HE. I na ostale osim ako nisam bliže i ako mi ne pokažu bok onda je AP najbolji. HE je dobar za zapaliti brod (pogotovo na daljinama) a onda po prilici prebaciš na AP.
Još malo Myoko i onda ostavljam Myoko i Clevea i idem na japanske BB i vrlo vjerojatno ruske DD...ili možda japanske..još nisam ziher jer bi topovi style i torp style... BTW, onaj poljski DD Blyskawica bi mogao biti best buy premium....stock brzina brutalna, topovi odlični a domet solidno brzih torpeda oko 6km (ak se dobro sjećam). Skoro pa je best all arounder među DDovima...Ako je vjerovati speckama... |
6km je beskorisno...osim ako se može upgradeat.
|
Citiraj:
|
Koji dd ti imaš sada?
|
Za DD je beskorisno toliko jer kad ga gadjas sa 10km vjv ces ga fulat ,a kad si blize ionak te nevidi i veca je vjerojatnost da ces pogodit
Otkljucao Fusa sad, stock ima range samo 13km , muke sad dok se ne otkljuca prvi hull :D Isto tako potpuno upgrejdan motor ima 40ak k ksa manje nego Kongo ,malo cudno |
http://shipcomrade.com/ships/blyskawica
Dakle, daleko najveći domet topova (12km), 8km domet torpeda koja su btw dosta brža od onih na Mutsukiju...općenito najbrži brod u igri...concealment nešto slabiji nego kod Mutsukija..Hitpointsi (health) također bolji nego kod japanca... Citiraj:
|
Jedino mi nisu jasni avioni s torpedom?!
Malo mi kidaju živce....torpedo se misteriozno pojavi na 10m od broda i nema šanse da manevrom izbjegneš. |
Za avione, imas normalni drop, sta je samo kad biras grupu aviona i kliknes na brod, ono sami idu i dropaju, nebitno je njima jel ide brod na tebe il ravno od tebe il je broadside, oni svoje bace i odose.
A imas i manual drop, tj, ides na brod rucno klikajuc gdje avioni da idu, i kad si 2cm od broda alt + click i izbace torpeda i jadni brod nema vremena da se makne. Imas i minimalni doemt sta je par sec da torpedo psotane aktivan, tako da ako bacis preblizu, udarice u brod al se nece aktivirat...tj, nema dmga. |
Evo jedan info za sve vas koji imate kod od Asusa i postojeći WoW račun.
Samo kontaktirajte support, ispričajte mi svoj slučaj, tražiti će vas račun i kod, a nakon provjere i odobrenja će vam nadodati ručno taj kod dodati na postojeći WoW račun. :) |
Ma ovo nije humano. Kupio Mogami, super brodic, sad kao idem igrat i naravno, dmg ne postoji. Tj dmg je ocajan, pogodio sam tirpica jedno 30 puta, sta broadside sta plunging fire sa HE... ukupan dmg 450. Al nebitno jel to Mogami sa 155mm topovima il Myoko sa 203mm, svakako je dmg nikakav.
I jebat ga, nemogu igrat sa Myoko nit sa Mogami, nemogu napravit dmga za zaradit pare i financirat brod. A Mogami je 110k za poraz, sa ovim prihodima sam bankrotirao. Nazad na cleveland. |
Nisi se molio RNGesusu.
Meni je isto tako, nekad ni sa Cleveom ni od 50 puta nece da potpali vatricu, a u nekim partijama gori sve zivo. Nikad ni u jednoj igri nisam vidio da toliko ovisis o RNG, nekad je zbilja za poluditi. Kad koristis HE onda gadjaj visoko, u liniji palube u superstrukturu, ako pogadjas u bok, nema ni dmga ni vatre. S AP otprilike u liniji vode |
Malprije igram i taman kraj partije, zadnjih 2 sekunde valjda, i opalim s APom prema zadnjem neprijateljskom brodu koji je ostao (DD) na preko 9 km i strefim ga u citadelu i bam. Jedan sus i potopim ga. Za nepovjerovat :D
BTW, zesci sam noob, tek poceo igrat :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemam se sta molit nikome. Nisam igrac od jucer. Prije par dana je pocelo da mi se dmg doslovno prepolovio. Prije je rafal sa myoko pogodio 8/10 i napravis par tisuca, 2-5k standardno. Sad pogodim sa 8-9 shelova odjednom 540 dmga. Pogodim DD, nista dmga. Halo? HE u DD i dmg nula? Nikad mi se to prije nije dogodilo, od prije par dana, nekoliko puta. Posto mi myoko ne radi dmg, a mogami je skup ako ne radis dmg, presao na clevelanda. 208 pogodaka u rundi, 15 puta zapalio brodove.... napravio 12k dmga. CIJELU RUNDU U 208 SHOTOVA 12k DMGA....kako? Jos tucem provjereni HE. Nije AP pa da mali kalibar dinga. Nisam ja zaboravio igrat preko noci, pucam i pogadjam, al nista ne radi dmg. Istim stilom igranja i gadjanja sam imao po 100k dmga sa clevelom i 100k+ sa Myoko. Sad ako dodjem do 30k mogu slavit. Vidim brojke, znam kako je dosad bilo. Pa jebemu imam po 100ak rundi u tim brodovima, i sad sam odjednom ko poglupio i nema dmga. Mozes mislit. |
Moguce je da su nerfali HE spammere.
Bilo je i vrijeme. |
Ne znam. Vozim spomenute brodove i radim pristojan dmg s njima. Vjerojatno rng nema šta drugo biti
|
Evo jedan zanimljivi video na koji naletih
Featuring Striko, Neo i Playername :D https://www.youtube.com/watch?v=W9X4c6FNJcA |
Napokon dokaz da sam uvijek u usranom teamu...
:D |
Prvi gameplay njemackih kruzera!!!!
|
majstori nedavno sam počeo igrat i imam zadnji 0.5.0.1 al imam samo
usa i japan za sad nedostižne brodove SSSR gdje su Njemački brodovi? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:10. |