![]() |
E moja fia,na krivom mjestu su trazile show.
|
dan puknutih gumica :goood:.
|
Ma nije FIA to onaj mali Slavicin kenja
|
Ove gume pucaju k'o kokice. :)
OT: slika na SPTV-u je kriminalna. Kao da puštaju sliku sa mobitela. |
Ovo s gumama nije normalno!! I tako mi je žao Mase koji je imao strašan start i gume ga zajebale -.-
Ma da je samo slika shebana, ali i zvuk je loš! |
Zove me cura maloprije i govori da je trudna....*ebala mi je sve po spisku jer sam koristio Pirelli kondome :D
|
Haahahaaa. Vettel trebao otići u boks u 15krugu ali su skužili oštećenje na zadnjoj lijevoj pa ga hitno pozvali u boks.
|
jupi :-)
|
Citiraj:
|
Otišla lamela kao na reno meganu. :)
Šteta, da je danas pobijedio bilo bi gotovo prvenstvo, ali dobro je za nastavak sezone.. |
Sve u svemu interesantna utrka, žao mi je Hamiltona trebao je biti prvi. Fetl dobro prošao- Alonso treći, a da nije bilo odustajanja tek negdje peti. Nadam se iduće utrke manje odustajanja.
|
Svaka cast Massi, Hamiltonu i Webberu (iako on nije izgubio 1krug ko Massa zbog gume)
Alonso isto ljepo odvozio Gume banana, na Mercedesu se vidi da su testirali jer su u Barceloni muku mucili sa njima a sad imaju najmanju potrosnju Drago mi je da Vettel nije na postolju sad se nece moc preseravat na konferenciji :D Veli Alonso da su mu poslje na radio rekli da je i njemu bila probusena guma na 1. Stopu |
Formula koja se vozila od 47 kruga pa do kraja je razlog zbog kojeg gledam formulu! Ona preticanja, uzbuđenje koje sam doživio, savršeno!
Drago mi je za Fetla što mu se sjebao bolid, Massa je odradio zmajski posao, Hamilton isto, žao mi je Raikonena ali jebiga, sjebali ga što nije u boks išao |
majko moja na što je McLaren spao...:hitthewal:
|
Ovo sa Vettleom je namještaljka :D
|
Lotus po običaju ne zna što radi i zbog toga su izgubili drugo mjesto. Ništa novo kod njih.
|
Znaci, svi smo dosli do istog zakljucka, a to je: cim nema vetela, F1 postaje ponovno jako zanimljiva :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jebote, Vetla su na gridu tješili ko da je pregazio nekog!!!:bonker: |
Citiraj:
tesko je njemu, jednu utrku ne biti barem na podiju - treba to moc izdrzat, nije to lako |
Citiraj:
|
Odlican rasplet za sezonu mada ferrari mora nesto strasno napraviti da alonsu pruze priliku, sve su losiji iz utrke u utrku posebno u kvalif. Nadao sam se da cemo cuti nove raikonove razgovore s pitom :lol2:
|
Ja sam odvalio na ovo sto sam jutros procitao... Webber je u razgovoru s Alonsom i Rosbergom prije podija rekao da je dobro sto je usao SC s obzirom na to gdje je Michael parkirao bolid lol :D
To naravno nisam cuo jer je zvuk jucer na SPTV bio koma. Ne znam kakav je inace jer.ugl. gledam na BBC-u ili Skyu... |
Citiraj:
Stalno su imali neku jeku u studiju, cinilo mi se kao da neki osnovnoskolac radi zvuk. Ne znam je li to do njihovog novog studija, ali ovo se mora popravit... |
I slika je bila prilično gadna. O njihov famozni visoko tehnološki studio..
|
Ima li gdje prijenos treninga?
:chears: |
Citiraj:
U 14 h 80% šanse dajem Fetelu, 15% Rosberg, 5 % ostali. |
Čini mi se da je ferrari promašio strategiju za sutra..
|
Citiraj:
I ja se nadam, Mercedes je uz RB daleko brži (na prošloj utrci da nije bilo Sefti kara i slučaja sa gumom Hamilton bi imao razliku preko 30-40 sec najmanje.). Ovako očekujem borbu za prvo mjesto Ham-Fetel. |
Trebaju dati svima novi set guma za utrku a ne da gledamo najuzbudljiviji dio kvalif gdje se pola vozaca ne pokusava boriti nego cuva gume. Tuzno mi je gledati kako ferrari odustaje od bitke i pokusava nesto strategijom napraviti :(
|
Citiraj:
Mislim, kada Bernie kontrolira postavke bolida i postavlja ograničenja, ajde, još još, ali kada proizvođač guma počne govoriti da se guma nesmije koristiti kao što su se do sada koristile.:stoopid: |
A gledaj, ako Pirelli kaze da se tako ne smije koristit, onda ne smije... Nisu dali prozor, dali su minimum granicu, a svi znamo da timovi vole sve gurati do granica.
|
Nevjerojatno kriminalna slika. Moram pogađati koje znamenke pišu na vremenima među vozačima. Slika je vjerojatno predviđena za 14" monitor, a ne za 42" TV.
|
Šta je to ljudi, ja gledam na sptv na pana gt50 plasmi i slika je skroz ok. Nemogu ništ zamjerit.
A i zvuk je dobar. EDIT: strava u ulici RB. Valjda nije poginuo onaj čovjek. |
F1 sezona 2013
Citiraj:
od 10-15 kg..direkt u glavu,nenadano...nadam se da je samo pao u nesvjest! ruzno posve.. edit:hamilton ce pocet plakat....isusa ti...jado! |
Uzas! Jadan covjek, ima li info dali je sve ok sa njim? :(
|
Uuuuf.. Prestrašno!! Samo da ne umre još.. užas, svi su se sklonili a on nije vidio. :(
|
Dobar zvuk? Možda sada, al kad su u studiju katastrofa koliko ječi sve
|
gledam i samo najedanput doleti neka guma nisan ni skuzio odakle je stigla :O
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:26. |