![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Nemam pojma kako ljudi igraju sa Tiger 2 105mm ali ja sam blizu odustajanja... kupola je od kartona za US i USSR topove; jednostavno nista ne odbija da ga hebes
Dok ja muku mucim kako sakrit kupolu, njihove kao da su bunkeri. Ruske zakrivljene a Americke nabildane sa vise celika nego je Tiger 2 tezak... |
Citiraj:
Preporučujem da sačekaš novi update gdje Nijemci dobivaju Leoparda 1. |
Pokusavam sada do Jagtiger-a; izgleda da jedini moze nesto napravit... iako mi ni on nije bas za fight protiv brzih T54ki
|
U br 6.7 bitkama švabe dobro stoje...Tiger 2 H, Ferdi, Panther 2, Jagdpanther...oni mogu skeljit svakog rusa u svom matchupu...u biti uvijek nastojiš neprijatelju doći s boka..tu je svaki tenk tanak...
|
Da sve je to meni jasno; samo me starsno zivcira cinjenica da su ameri(kojima je vise - manje lako sakrit trup) i rusi neprobojni, dok svabe nemaju oklopa osim te frontalne ploce (zar bi triba tenka vozit naopacke da sakrijem kupolu koja je jako mekana) :D
Nema mi to smisla kako sada stoji... u WoT-u su barem te kupole malo pojacali bez obzira na historical bs; tako da i imas nekakve sanse. Ovde mi svaki hit u kupolu shebe i ammo i ljude |
Citiraj:
Promjenih ime odavno pa ako me trazis trazi pod "Moxie_NF" Pozdrav lega i svi budući letaći :chears: |
Citiraj:
EDIT: hmm, čini se da su ipak nešto mijenjali... http://forum.warthunder.com/index.ph...recent-update/ |
Navodno sada to pokusavaju popravit jer ce se granate raspadati na drugaciji nacin (random - velicina, brzina, impact force itd)...
Samo se nadam da ovaj bolni grind do Panther-a i Jagdtigera nece bit uzaludan. Ako mi Leopardica na naprave kako triba odo ja dalje |
Nisam dugo zaigrao ovo. Ima li kakvih novotarija oko aviona točnije bombera?
|
Koliko sam vidio svi avioni su dobili neki "upgrade" sistem za damage... ljudi su se zalili, ali kako ne igram avione bas puno nisam upucen sta se tocno dogodilo
|
Za informaciju, trenutno ima turnir 4x4. Nagrade su golden eagles, premium tenk ili zrakoplov ili premium dani.
Ja sam sinoc na primjer osvojio 3 dana premiuma. Zaigrajte dok traje. |
Ma dizu mi zivce s tim misijama; vece tenkove od njemaca nikako da ubacim u Simulator... Samo mi Tiger I zavrti nekada nesto (redovito Kursk i samo to)
|
Izašao je 1.51 update, upravo se skida puževom brzinom.
|
Igra netko ovo ?
Ja usamljen nub pocetnik tenkista xD |
Naah, avione rokaj, tenkovi su out :D
|
WT HR klan?
Igra li jos netko? Trazim klan ili ekipu koji ipak nesto znaju oko borbe tenkovima (jako slabo letim, lvl1) Pozivnica, nesto?
|
Igra li jos ko ovo?
|
Igram ja ali samo tenkove. Realistic battles. Igra je pravi izazov, za razliku od WoTa. Immersion je jak. Velike mape, nema ikona di su neprijatelji (RB i SB mod), weak spots, flankanje, taktika...ma sve je bitno...Meni je super. Volio bi samo da avioni imaju manjeg utjecaja na bitku jel ovako često ekipa koja spuši u tenku ide u easy revenge s avionom. Ali opet s druge strane to daje novu dimenziju jel moraš pazit i na avione pa tu i postoje AA tenkovi za to.
|
Evo ako je ko za bacit squad aviona neka se javi nick Splajko.
|
ekipa ovo zaboravila ovuda. a vidim tamo sve hrpa ljudova hakla ovu zarazu
|
Citiraj:
Ova igra mi služi kao terapija nakon stresnog posla. Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk |
zapravo sam tražio neku dobru helikopter simulaciju, a da je free ili barem razumna cijena. onda sam prvo naletio na dcs world. tu su me odbile neke stvari, kao i jedina mogučnost doči do helića ako ih klupiš. ovaj wt mi je zapeo za oko godinama ranije, ali nikako da probam. probao i zarazilo me. jest da je i tu skupo, ali barem ima da se može postepeno doći do boljih inačica jednih od prometala. :)
|
nisam nikad mislio da bi ovako nešto moglo da bude toliko zarazno.
kliknite link za prijavu. nečete požaliti! svatko ko se prijavi putem ovog linka dobija 50 zlatnih orlića na svoj račun. https://warthunder.com/en/registrati...nvite_99077526 |
Danas je došao veliki update sa puno novih tenkova, zrakoplova, brodova...
War Thunder "Starfighters" |
jel ima koji naš aktivan squad za avione?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:49. |