![]() |
Jao, fini gol, svaka čast :)
|
Vrhunski postavljen zid. Dobro je Messi vidio. :D
|
Citiraj:
|
jako dobra tekma :D
messi se ugledao na sukija, isti pogodak kao i na subotnjoj tekmi |
Loša barca dobar real, prije tj dana suprotno.
Ajde samo nek bude i drugo poluvrijeme dobro. :) Šta je onaj higuain fulao, ja bi to odma na klupu. |
Još barem 3 gola u drugom poluvremenu :D
|
Citiraj:
|
jok, lukiTZa hat-trick :roller: :fiju:
|
Citiraj:
A i neka Lukica osvoji prvi trofej u klubu :D |
Za Modrića bi bilo bolje da real izgubi.
|
Koja golčina messija :D
|
Ohoh, Lukica zagrijava papke :D
|
Pedro odlično štopao i uspio pogoditi Casillasa. :goood:
|
Ozil prodao već vrpu lopti...
|
Citiraj:
|
Uci ce Luka,crta mu Mourinho kaj i kako.
|
Iiiii evooo gaaaaaa :D
|
:D:D
Eto, mogo ga je i zabit. :( |
Evo ga, ulazi Balkanski Dominator :)
|
Jao Luka bogara mu :D
|
Šteta kaj nije zabio, al ajde nakon dinama prvi trofej :D
|
Da stvarno, u Engleskoj tih Shieldova i kupova ima ko govana, čudo kak ti luzeri Tottenham nisu nijednu tu kanticu osvojili.-...
|
Luka je odlično iskoristio minutazu, izborio loptu, dao na stranu, vratila mu se povratna, dobro je pucao, ali netko je uspio blokirat. Da je proslo, tko zna, mogao je debitirat pogotkom, ali i ovako je ostavio odličan dojam:)
|
Ne volim se poistovjećivati s klubovima i igračima, tipa "mi" ovo ono, no kad je Lukica ušao u igru suzu sam pustio radosnicu :)
Hasta el final, vamos Real! |
Luka Modric donio realu prvi trofej. Koja dominacija :goood:
|
Citiraj:
Ma možda i bolje da nije dal odma gol; novine i portali bi vrištali. A i ovak ima već osvojen trofej i Ronaldovog znoja po licu, kud ćeš bolje :no2drug: :D |
Citiraj:
Pocelo je,bude Lukica jos kanti podignuo :) |
Poslje 93 minute trcanja za njih, sada moraju ovim bogatim prdonjima jos doci po trofej na tribine...
|
Citiraj:
Koji bokci, a? :D |
Citiraj:
Svaka čast Realu, eh sad neka Valdezu bude žal' kaj se onak koprtal u prvoj tekmi :D |
Citiraj:
Citiraj:
0:08 |
Bravo za real. :) Gol od kikice i downića je fenomenalan. :)
A danas... UEFA Super Cup: Chelsea v Atletico Madrid :) HELL YEAH! :) Evo i malo statistike: http://www.footballepl.com/match/sta...1F064D306C819A 2:2 4:0 |
real svaka čast, bio je bolji.
želja za nekakve šanse dinamu u grupi: milan, arsenal schalke, dinamo kiev anderlecht, spartak moskva, galatasaray za publiku: barcelona, real, chelsea, united, bayern city psg, juventus najgore moguće(ni bodova ni publike:D): porto zenit lille |
Uh da danas je i ždrijeb. :) Ajmo Chelsea u Zagreb. :D :D
|
Kak to ide, po jedan iz svake podskupine u grupu ili...?
Citiraj:
|
Mislim da da. :) U teoriji može ispasti da u skupini budu.
Chelsea, M.City, Juventus i Dinamo. :D :D Ček a di se ubacuju ovi kaj idu iz kvalifikacija? :) |
Pa grupa gdje smo mi je iz kvalifikacija brijem...
|
Da,prvo nositelji po skupinama pa dalje...
|
A da? :D Ruku na srce nikad nisam pogledao pravila kod izvlačenja za skupine. :D :D
Morao bi! :D |
Idealna skupina bi bila:
Barcelona Manchester City Anderleht Dinamo I tu mislim da bi se moglo izborit 3. mjesto jer anderleht je u rangu sa Dinamom, stadion bi stalno bio pun, i svi sretni i zadovoljni :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:39. |