PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   T-Mobile (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=227940)

RAUL 06.05.2016. 19:59

[QUOTE=freddie;2922975]
Citiraj:

Autor RAUL (Post 2922339)
Ne vidim razlog cemu cekanje,nazovi sluzbu za savjetovanje korisnika na broj 0800 333 346 i dogovori tarifu za 104 kune ;) To je najbolje sto trenutno mozes dobiti u t-mobile.

Nazovem ja danas taj broj i zapnem odmah na startu jer je žensku zanimalo otkuda mi taj broj.Velim ja pa jel to bitno,bitno da mi riješimo moju tarifu na obostrano zadovoljstvo ( 3 broja na pretplati i 1 na bonove ) a ona meni da je bitno otkuda mi taj broj. Normalno da sam se zahvalio i prekinuo razgovor i t-mobile je upravo ostao bez jednog dobrog pretplatnika.

Samo si trebao reci dao mi ga je vas kolega ;)

Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk

buljo 06.05.2016. 20:41

I ne bi mu niš napravili :)
Nije to baš samo tak :)

Treba prvo nazvat običnu SZK, i reć da se želi raskinuti ugovor i tak nekak završit razgovor bez da se išta napravi, nakon toga oni će taj "slučaj" proslijedit služni za savjetovanje koja će nazvat tu osobu i onda se dogovara.

Ja sam nakon kaj sam sebi sredio tu ponudu od 104 kn htio odma i želi sredit al ovaj iz savjetovanja kaže da nema nalog za taj broj i da niš ne može sad napravit.

Ak netko želi odustat nakon 5 min, ok, njegova stvar.

snorky_vk 08.05.2016. 19:53

Koja je to tarifa za 104kn? Imam sve ili?

RAUL 08.05.2016. 19:57

Ima sve,ali je internet 2.5 gb prvu godinu,a poslije mislim 1.5 gb

Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk

snorky_vk 08.05.2016. 20:29

Cijena uredjaja je ista kao i na webu ako dobijes taj popust na tarifu? Ili su uredjaji isto jeftiniji?što s ratama za uređaj?

freddie 08.05.2016. 21:32

[QUOTE=RAUL;2923091][QUOTE=freddie;2922975]
Samo si trebao reci dao mi ga je vas kolega ;)

da, al razgovor je išal u tom smjeru da je ona INZISTIRALA otkud meni taj broj. Aloooooo,pa to je služba za savjetovanje.......

buljo 08.05.2016. 21:54

Pa onda ne bi ispalo kao da ste dobili super ponudu ispod stola njihovim extra angazmanom.
To kaj je nama totalno svejedno i zanima nas samo to, to je drugi par rukava :D
Ak oni nemaju zabiljezbu od obicne szk da niste zadovoljni ne mogu nis napravit ni ponudit (slucaj da mojom zenom). Nakon takvog poziva zovem opet drugi dan i velim im da sam ja dobio takvu ponudu, nek provjere i pogledaju i poziv je trajao jos 1 minutu.

dadoremix 08.05.2016. 23:08

A jel se moze raskinut ugovor?
Imam obiteljsku za 2 telefona
Jednom je rata 100kn, drugom 90 plus tarifa imam sve = 480kn
Jednom zvao szk da bi ja to otplatio i raskid pa ukratko dobio odjeb, ne mozete.
Prebacio bi se na bonbon ili nešto trece.

Garro 08.05.2016. 23:13

Možeš u svakom trenutku tražiti prijevremeni raskid uz plaćanje penala, samo pošalji mail na info@t.ht.hr .

buljo 08.05.2016. 23:14

Naravno da se može, pošalji mail sa podacima i čekaj odgovor.
Eventalno ako misliš da će te zajebat što se ne bi čudio zovi SZK i pitaj to isto, zapiši vrijeme i ime agenta i nazovi par puta u 2-3 dana, i nikako ih nemoj pitat dal je to cijena bez PDVa, nekak imaju kad to pitaš naviku reć da nije i onda još lupe PDV gore (kakti jel), a po zakonu cijena koju kažu mora imat poreze i namete uključene u cijenu.
Bio sam u istoj situaciji sa telefonom i netom pa zato velim kak se možeš maximalno zaštitit od njihovih glupih fora. :)

Neo-ST 09.05.2016. 16:31

Ljubazna cura iz službe za savjetovanje mi je danas ugovorila tarifu za 94kn/mj (krajnja cijena) uz ugovor na 2god, pozivi i poruke neograničene prema svim mrežama, bez naknade za uspostavu poziva i 2.5gb prometa prvu godinu, kasnije 1.5 ali je rekla kad dođe do toga samo da je ponovo kontaktiram i dat će mi još 1gb besplatno :)

Veliki plus u mojoj knjizi i svaka joj čast, ovo je način kako zadržati mušterije.

buljo 09.05.2016. 17:03

Uj onda me prevarilo :(

Kako 94 sad? :D

segregator 09.05.2016. 17:39

Citiraj:

Autor buljo (Post 2923964)

Vjerojatno +10kn one naknade za frekvenciju

Garro 09.05.2016. 22:50

Nope, moraju se izražavati u cijenama u kojima su uključene sve naknade. Ono što mi je čudno je taj dodatni gigabajt drugu godinu, mislim da su ti prodali foru. S tom ekipom sve moraš na pisano, nikakva "javi mi se iduću godinu" kombinatorika. Tko zna hoće li tada tamo raditi, a ti objašnjavaj...

Kažem, meni su za 4 mobilna broja i jedan fiksni nudili cijenu od 64 kn po mobilnom broju (flat razgovori/SMS, 2,5/1,5 Gb prometa, bez naknade za uspostavu) i 169 kn za fiksni (flat razgovori prema fix/mob brojevima i flat internet, bez ikakvih dodatnih naknada) ako ostanem kod njih, tražio sam ih još mobilnog interneta i tri predstavnika s kojima sam razgovarao (a fakat su se trudili) mi nije ponudio "čujemo se za godinu dana" opciju.

Možda si zbilja naletio na nekog ok tamo, ali ja njima ništa ne vjerujem.

segregator 09.05.2016. 23:42

Citiraj:

Autor Garro (Post 2924053)
Nope, moraju se izražavati u cijenama u kojima su uključene sve naknade. Ono što mi je čudno je taj dodatni gigabajt drugu godinu, mislim da su ti prodali foru. S tom ekipom sve moraš na pisano, nikakva "javi mi se iduću godinu" kombinatorika. Tko zna hoće li tada tamo raditi, a ti objašnjavaj...

Kažem, meni su za 4 mobilna broja i jedan fiksni nudili cijenu od 64 kn po mobilnom broju (flat razgovori/SMS, 2,5/1,5 Gb prometa, bez naknade za uspostavu) i 169 kn za fiksni (flat razgovori prema fix/mob brojevima i flat internet, bez ikakvih dodatnih naknada) ako ostanem kod njih, tražio sam ih još mobilnog interneta i tri predstavnika s kojima sam razgovarao (a fakat su se trudili) mi nije ponudio "čujemo se za godinu dana" opciju.

Možda si zbilja naletio na nekog ok tamo, ali ja njima ništa ne vjerujem.

To mora da je meni prvi lik nudio, kasnije su samo povećavali, pa evo mene na bonbonu, samo zato što me zvao u 16:18h :D

snorky_vk 12.05.2016. 19:06

Koja je cijena uredjaja kad dobijete tarifu za 104kn?

buljo 12.05.2016. 19:23

To je cijena bez kupnje uredjaja

Hamanu 13.05.2016. 16:26

Super da ponovno postoji opcija. Meni ističe početkom 7. mjeseca i taman sam počeo razmišljat kako održati ovaj jeftini tarifni aranžman. Ja sam isto prije dvije godine ugovorio super tajnu tarifu, samo meni su se zeznuli pa umjesto 97.5 all inclusive dolazi mi oko 80kn sve skupa s opcijom 2GB extra. Ne znam je li neko krivo kliknuo u Tajnoj službi, ali su me razmazili. :)

Nalazi li se ta nova tarifa od 104 kn u službenom cjeniku ili je riječ o kakvoj kombinaciji?

NPR.

U periodu od 5. svibnja 2015. godine do 31. svibnja 2016. godine HT privatni korisnici tarifnih modela Najbolja tarifa Pričam i Najbolja tarifa Surfam koji u navedenom razdoblju sklope pretplatnički ugovor sa ili bez obveznog trajanja, neovisno o tome da li su kupili ili nisu mobilni uređaj, ostvaruju pogodnost umanjenja mjesečne naknade opcije Neograničeno u periodu od 12 i 24 mjeseca u iznosu od 30 i 40 kn (PDV uključen).

i

U periodu od 27. travnja 2015. godine do 31. svibnja 2016. godine HT privatni korisnici tarifnih modela Najbolja tarifa Mala, Najbolja tarifa Start, Najbolja tarifa Pričam, Najbolja tarifa Surfam, Najbolja tarifa Imam sve i Najbolja tarifa Premium koji u navedenom razdoblju sklope pretplatnički ugovor sa obveznim trajanjem, neovisno o tome da li su kupili ili nisu mobilni uređaj, ostvaruju pogodnost umanjenja mjesečne naknade u periodu od 12 i 24 mjeseca u iznosima od 10, 25 i 50 kn (PDV uključen).

Dakle, Najbolja surfam daje 1.5Gb i košta 139 uz popust od 50 = 89 + 5 = 94 i besplatna Opcija Neograničeno.

Koliko prije isteka ugovora mogu zatražiti aktivaciju? Ove opcije nestaju 31. V. ,a meni je ugovor do 7.7.

Hamanu 13.05.2016. 17:56

Zvao redovnu službu, objasnio dečku da bih molio da proslijedi moj upit službi za savjetovanje pretplatnika jer da sam dosad bio jako zadovoljan, ali ako ne mogu dobiti novu "povoljnu" tarifu da odlazim.

Još sam mu morao objašnjavati da znam kako idu procedure i da mi se ne da opet prolaziti Golgotu dok dobijem tarifu nego "ajd lijepo proslijedi pa nek mi se oni jave u roku 2-3 dana" :D

E sad... baš me zanima šta će bit.

Inače, simpa je što se dečki iz SZK uvijek moraju praviti kao da prvi put čuju za tarifu, za službu za savjetovanje i slično :D

Hamanu 13.05.2016. 18:09

Citiraj:

Autor buljo (Post 2923106)
I ne bi mu niš napravili :)
Nije to baš samo tak :)

Treba prvo nazvat običnu SZK, i reć da se želi raskinuti ugovor i tak nekak završit razgovor bez da se išta napravi, nakon toga oni će taj "slučaj" proslijedit služni za savjetovanje koja će nazvat tu osobu i onda se dogovara.

Ja sam nakon kaj sam sebi sredio tu ponudu od 104 kn htio odma i želi sredit al ovaj iz savjetovanja kaže da nema nalog za taj broj i da niš ne može sad napravit.

Ak netko želi odustat nakon 5 min, ok, njegova stvar.

Koliko vremena otprilike treba proći da te nazovu iz Službe za savjetovanje pretplatnika nakon što sa SZK obaviš razgovor?

buljo 13.05.2016. 19:01

Cca 48 sati. Ne racunajuci subote i nedjelje.

Hamanu 14.05.2016. 11:08

Gar... Sad me nazvala povratno iz obične SZK i nudila mi najbolju surf s 200 minuta prema drugim mrežama za 114kn..

I onda me pita otkud meni ta tarifa za 104kn kad je ovo najpovoljnije što se sad može ponuditi.

Gademit.... Kako doći do tajne službe? Da ih zovem direkto?

Brko 14.05.2016. 11:10

Predaj zahtjev za prenos broja u drugu mrežu. Da vidiš onda nuđenja...

Hamanu 14.05.2016. 12:01

Još mi je 2 mjeseca do isteka ugovora a vidim da u cjeniku ove silne popuste imaju do 31.V.

Brko 14.05.2016. 12:06

Pa ako ne misliš uzimati mobitel preko ugovora, ne znam zašto ne pređeš na bonbon pretplatu.
Za 105 kn imaš onako kako si složiš te i više nego u ovoj fiksnoj tarifi, nema 24mjesečne robije a signala svuda ima jer je isto T-Mobile... no kako želiš. Tvoji novci :)

Hamanu 14.05.2016. 18:54

Dosad sam bio prezadovoljan s ovom tarifom i sa signalom. Ne kupujem mobitel, istina, ali skeptičan sam prema bombonu zbog toga što su im oni veliki paketi akcija koja kad tad prestane, a ova pretplata mi rješava i pozive i internet koji mi treba.

U svakom slučaju, ako me otpile ovi iz Tajne službe snaći ću se ja. Više od 104kn ne dam nikome ;)

Neo-ST 16.05.2016. 15:03

Citiraj:

Autor segregator (Post 2923972)
Vjerojatno +10kn one naknade za frekvenciju

Nope :D

Citiraj:

Autor buljo (Post 2923964)

Ja sam uzimao obiteljsku tarifu (ja + stara, od besplatnih opcija ja sam izabrao maxtv to go, a ona pomoć u kući).
Vjerovatno zbog toga ti daju još popusta naspram kad uzimaš samo za sebe.

View post on imgur.com

panda505 26.05.2016. 00:32

Jel' se zamjena SIMa (mini to micro) u tcentru naplaćuje?
Vidim na njihovoj stranici da samo trebam doć tam s osobnom, no nisam našel ništ u vezi cijene :D

mamutarka 26.05.2016. 00:36

Ne naplacuje se

ćubi 26.05.2016. 00:58

naplaćuje se, bar tako pise na stranicama. besplatno je u slucaju kada imaš staru karticu, kada ti kartica nije ispravna, kada kupis novi mobitel kod njih, ukoliko si na pretplati.

eto javi nam svoja isustva kad to obaviš pa da imamo konkretnu informaciju. :)

mamutarka 26.05.2016. 01:15

imam konkretnu informaciju jer ja sam mijenjo valjda sto puta, i nedavno, nekad sam mijenjo jer mi se čini da slab signal prima, iz mikro u nano, nikad nisam platio, nećeš ni ti panda

radi se o zagrebu, poslovnice cvjetni trg i iblerov trg

panda505 26.05.2016. 01:37

Citiraj:

Autor ćubi (Post 2929309)
naplaćuje se, bar tako pise na stranicama

di točno?

ja našao jedino ovo gdje ne spominju ništa o plaćanju - http://faq.hrvatskitelekom.hr/pages/...tion=113143046

budem se u petak zaletio tu u tcentar pa javim rezultate :)

buljo 26.05.2016. 01:48

Kod pretplatnika se provjereno ne naplacuje, stara jena bonu i isla je prije 2 mj mjenjat karticu i nije platila nis.
Smile nabaci i namigni zenskoj ak ce rec da je moras vodit na veceru, ovaj platit karticu :p

ćubi 26.05.2016. 08:30

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2929316)
di točno?

ja našao jedino ovo gdje ne spominju ništa o plaćanju - http://faq.hrvatskitelekom.hr/pages/...tion=113143046

budem se u petak zaletio tu u tcentar pa javim rezultate :)

Našao sam ovdje
http://faq.hrvatskitelekom.hr/pages/...ml?question=30

panda505 02.06.2016. 17:17

Bio na kraju danas u tcentru.
Zamjena SIM kartice je besplatna. (nisam na pretplati)

Jedino je frka bila što sam bio neregistriran korisnik pa im je trebao PIN/PUK, a ja nijedan nisam znao ��
Onda trk doma po PUK i natrag u tcentar

ćubi 02.06.2016. 21:03

Hvala ti na, sada i u praksi, provjerenoj informaciji! :)

segregator 06.06.2016. 21:19

Ja sam imao nekih komplikacija sa prebacivanjem na bonbon, danas dođem u t-centar i naletim na tipa koji mi je napravio jednu imam sve za 94kn i jednu surfam za 74kn, i to s ugovorom od samo 12 mjeseci...al ne vjerujem dok ne stigne prvi račun da se uvjerim, lol

Tako da me eto ipak na t-mobile opet

Garro 07.06.2016. 11:55

Kakvih komplikacija?

I naravno, razumiješ da ako potrošiš sav Internet promet na T-Mobile tarifama više nemaš smanjenje brzine do kraja mjeseca nego ti prvih 24 sata smanje brzinu, a onda do kraja mjeseca uopće nemaš Internet osim ako ne kupiš dodatni paket prometa? I jesi li u toj cijeni dobio flat opciju za pozive i SMS?

segregator 07.06.2016. 11:59

Citiraj:

Autor Garro (Post 2933459)
Kakvih komplikacija?

I naravno, razumiješ da ako potrošiš sav Internet promet na T-Mobile tarifama više nemaš smanjenje brzine do kraja mjeseca nego ti prvih 24 sata smanje brzinu, a onda do kraja mjeseca uopće nemaš Internet osim ako ne kupiš dodatni paket prometa? I jesi li u toj cijeni dobio flat opciju za pozive i SMS?

Ma imao sam 2 broja na obiteljskim tarifama, mislio prebaciti jedan pa drugi, već su mi za broj kojem je istekla pretplate poslali i SIM doma, a onda stornirali jer mi je na drugom broju ostao još mjesec dana pretplate

Garro 07.06.2016. 12:09

Imao sam i ja obiteljsku tarifu. Obveza je uvijek na nositelju, a član može kada god hoće izaći iz obiteljske tarife. Možeš imati Obitelj XXL (do 4 broja) samo sa nositeljem. Druga stvar je što bezveze plaćaš. :) Možeš i prijevremeno prekinuti OTPO, ali opet bezveze plaćaš.

Uglavnom, razgovori sa svim njihovim agentima (bilo BonBon, bilo T-koma) su minsko polje ako ih sve živo što ti padne na pamet ne pitaš. Meni su nudili i niže cijene od ovih koje si dobio ako ostanem kod njih sa 1 fiksnim i 4 mobilna broja.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09.