![]() |
Zagrijavaju se za KHL :D
Kako god, drago mi je gledat ovakve medvjede koji au u par godina postigli puno i to s razumnim novcima. I oni su primjer da se moze kad je vodstvo kluba na razini. Naravno, nije to neka ekstra prejaka liga, no nije ni prcija necija. Publiku i medjusobni odnos netreba ni spominjat |
Citiraj:
Samo naprijed Medvjedi i trpajte dok ide.:goood: ZIG-ZAG:chears: |
Gubimo 2:0. :(
|
Nazalost, a opet streama nema...
|
I nažalos smo izgubili 2:1 :(
|
|
Al neće pa neće danas...ajd bar su medvjedići pobacani :D
|
A i suđenje je koma...
|
Pre-mekana tekma.
|
Šta ih Villach trpa:care:
|
Jel to 10:2 gubimo???
|
|
Čovječe:D:wtf2:
|
Jadan Kristan.
|
11:2 zavrsilo
Najveci poraz u povijesti lige, eto i jedan negativan rekord za Medvescak |
Međedi dobili krila,pa ih austrijanci podsjetili da im je mjesto na zemlji :D
|
SportKlub 18.00:)
|
Fino za pocetak, ne igra Mursak! :D
Edit: Crni niz se nastavlja, bod je osvojen ali... U nedelju nova tekma u ledenoj, dolazi Alba. 3:0 uz dobru igru |
Slovenci se spremaju za Winter classic na poznatom stadionu Bežigrad. :)
Igraju i medvjedi. Bežigrad IceFest 2013 |
Ne mogu vjerovat. Meni jedan od najboljih medvjeda ode....katastrofa
Citiraj:
|
Medveščak polako ali sigurno ide na kvasinu.
|
Jako lijepo,par ne isplacenih placa i ode. Naviknite se jer josh slijedi...
|
Nadam se da se neće puno srozati u kvaliteti igre, taman smo postigli dobre rezultate
|
Nema veze sa plaćama, Tom je otišao iz drugih razloga, a i to je obznanio javno na svom statusu
edit: dobro je napisao, nemojte se ljutiti kad saznate gdje je otisao, a to je KAC :D |
looool,ajmo reć da osim ovog NHLovca peneza nisu vidli ni od arene...a sad otkuda mi to ili otkuda ne,totalno nebitno :D
A samo pitajte ove iz mlađih kategorija i rezervnih momčadi dal im je faks(što im stoji u ugovoru) plačen za ovu godinu i dal studiraju ;) |
Kriza je pogodila sve pa tako i njihove sponzore, a prvo šta se reže su sponzorski ugovori i marketing. Zato su vjerojatno i ostali bez novaca... Iako je Arena skoro pa 100% popunjena na svakoj utakmici Arena Ice Fever-a
|
Nisam ja rekao da love ima, ali ona nije razlog odlaska Toma Zanoškog, možda je bila za Ouletta i Kinasewicha, ali ne i za Zanoškog, uostalom on nije momak koji blebeće, rekao je jasno i glasno zbog kojih razloga je otišao.
Tom matematikom bi svi otišli, nema se love već duže pa se krpa |
Pa netko mora otići prvi, neće valjda svi odjednom :D
No dobro, ako nije lova u pitanju, nadam se da je jako dobar razlog |
Vjerovatno rekla-kazala ali citam da se zakvacio s Naglichem na treningu. Kolko sad u tome ima istine......... Valjde cemo jednom saznati i prave razloge a ne ove formalne izjave za javnost.
|
Zašto bi uopće morali saznati prave razloge ? U hokeju je dinamika prijelaza igrača u druge klubove standardan pojam, i ništa posebno. Isto tako Tomica!=Medveščak, puno mu hvala na ostvarenim rezultatima i kvalitetnoj igri i to je to.
Čekaju nas nove tekme, novi izazovi i to je to. EDIT : Al kud baš u KAC ... :D |
Ošo zanoški u KRAC,pogotovo ak medvjedi završe u KHL-u :D
|
|
Vodimo 3:1, dobro izgleda, ceka se 2. trecina. :)
|
Medveščak ponovo pobijedio Znjojmo, zasjeo na prvo mjesto, jodleri se popiknuli, a svi šute ko pi*ke. :D
|
Ma pratio sam preko ebela, livescore, bilo je gusto, orlici zapeli ali decki se nisu dali.
Poslastica veceri je prvo pa musko, gol novog medvjeda Francoisa Bucharda. :D |
Bio je stream koji nije radio,barem meni...jel netko uspio gledat tekmu prek neta?
P.S. ovo je medvjedima zadnja sezona u ebelu,moja prognoza :) potencijal kluba je puno veći od ebel-a |
SportKlub+ bi trebal imat prijenos danas:)
|
Nisu dugo bili prvi na ljestvici
|
Kaj su sad opet zmuljali da nema nigdje na telki? Jos domaca tekma.
|
Sramota.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:12. |