PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   GTA V (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=222723)

Omerta 14.09.2013. 23:37

Piši još malo, saaaaamo malo, samo što nisam...... :D

dzajko 14.09.2013. 23:40

Citiraj:

Autor NortonCommander (Post 2461150)
Da da, ima tetovaza, frizura i odjece, ali nisam jos probao. Teretanu nisam jos vidio, ali tek sam otkrio 15% mape. Sve ovo sto sam do sada opisao je u jednom gradu. Kako napredujem s pricom, tako se otkljucavaju mogucnosti po gradu

Mogu li doći bacit 5 min gameplay-a hahahaha... :beer: :beer:

Čekaj ove sve životinje, psi jeli te napadaju??

JuiceBox 14.09.2013. 23:52

Jelen ti izleti pred auto i opizdis ga bez problema, ko u RL ;) .Psu bacas lopticu i igras se s njim :D

slavonac90 15.09.2013. 00:14

sve mi ovo djeluje impresivno, ali mi fizika i destrukcija automobila predstavlja veliki problem ako je tako loše to izvedeno kao što Xulos i Norton kažu...nadam se da ću se uvjeriti u suprotno kada probam igru, no to neće biti skoro kontam, čak sam počeo i razmišljati o nabavci nekog polovnog xboxa ali sam se ipak predomislio :D

Pizz 15.09.2013. 00:16

sva sreca da sam prodao plejku, jem ti mater

NortonCommander 15.09.2013. 00:16

Haha, da da, u gradu nema zivotinja, ali kad voziš van grada treba pazit jer ima jelena, lisica, vukova i sličnih s.anja koja se bacaju pod auto.
Evo jedan mini polovični spoiler (ne price nego jedan radnom side mission):

Vozim po gradu da vidim sto sveima, i vidim u daljini dva tipa trpaju neku zensku u auto, ona skriči sto na sat. Krenem za njima, hvatam ih po gradu, izbacim ih s ceste i poubijam. Cura se zahvaljuje, i zamoli me da je odvedem doma jer nema nista sa sobom, ni novca ni isprave ni mobitel. Sjednemo u auto i krenemo. Cijelim putem (~4km) mi detaljno priča kako je upala u to neko loše društvo i sl. I pri kraju puta nas odjenom napadnu tri tipa s motorima (prijatelji otimača). Nakon 4 min bježanja i pokušavanja da ih koknem, ubiju me. S obzirom daje riječ o side missionu, nema retrya :(. Tako da neću nikad saznat što je bilo s curom.

Pizz 15.09.2013. 00:25

kaj mislis kaje bilo isto ono kak bi i ti zavrsio s njom

ipak je to gta

blava 15.09.2013. 00:30

To je sto sto su pricali o random eventima ko u stvarnom zivotu,pre*ebeno :)

jel ima pljackanja trgovina kao u Vice Cityju ili kradje po kvartu telkaca i tih stvari kao u SA ?
jesi probao tenk voziti,sta je sa punih 5 zvjezdica,vojska opet ili ?

nesto su pricali da murja reagira na tvoju voznju,prolazak kroz crveno itd.jel to istina mozda ?
jel ima kakve koristi od mobitela itd. osim kao u SA samo za misije ?

hvala na opseznom infou :chears:

Omerta 15.09.2013. 00:37

Kad smo kod životinja, evo jedne ovce koju pobere biciklist :D Loša kavliteta filmića, ali jedva čekam vozit :D
http://www.youtube.com/watch?v=erqvXb1jASU

EDIT: evo još jedan filmić koje upravo gledam, i na početku kada auto padne sa planine, vidi se posve zadovoljavajuće oštećenje, baš se ok ošteti ;)
http://www.youtube.com/watch?v=KxqCl-sdU6U

NortonCommander 15.09.2013. 00:49

Što se pljačkanja tiče, za sada sam imao jednu misiju s pljačkanjem i taj je aspekt odlično napravljen, ali necu u detalje da ne spoilam. Ukratko, nije bas kao Payday 2, ali ima sitnica koje dizu stvar na visi nivo.
Policija je za sada blaga, nije me jos hvatala radi crvenog svjetla ili brzine, samo zbog kradje vozila i tučnjave. Najvise sto sam navukao na sebe su bile 3 zvjezdice i tada im je prelako pobjeći, jednom mi je uspjelo i s kamionom. To je mozda jedna mana, ako im nakratko pobjegnes i stanes na neko mjesto od kojeg je najbliza cesta udaljena 100m, vjerovatno te neće pronać. Doduše, kasnije dolaze helikopteri u pricu, pa i to pada u vodu.
E da, mobiteli :)
Sluze za primanje e-mailova (spam, obavijesti o dionicama, reklame za novotvorene ducane, itd.) SMS-anje, pozive, surfanje i kupovanje dionica, provjeru bankovnog računa, fotografiranje (ima i mod za selfiese :) ), checklist i quick save. Svaki lik ima drukčiji mobitel, jedan ima iPhone knockoff, drugi Android, treći WP7 :). Mogu se mijenjati teme, ringtonovi, ukljuciti vibracija i slicne gluposti (ne sjecam se da li je iPhone u igri jailbreakan da i na njega idu teme :D)

Omerta 15.09.2013. 00:54

quick save?
Sejva samo recimo ako nešto pokupiš, opljačkaš i slično? Ili sejva usred misije?
Kad smo kod toga, vjerojatno se ne sejva usred misije, nego postoje checkpointi usred misija, kako su napravljeni, dali su veliki razmaci između njih ili ih ima dosta?

Jer je GTA barem meni relativno teška igra, baš zbog tih checkpointa koji nekad znaju biti na velikom razmaku, pa često gubim živce :D

NortonCommander 15.09.2013. 01:34

To je neki Cloud based quick save cini mi se, ne mogu ga koristiti trenutno a i ne zanima me. Inace se igra sejva kao i prije, ides u krevet i odspavaš.
Za vrijeme misija postoje checkpointovi tako da ako pogineš, ne moraš sve od početka. Po meni su dosta česti, pa je lako prijeci misije, ali mislim da je to samo u početku.

Btw, našao sam na mapi novu foru, triatlon utrku :). Nisam išao, ali naravno da ću i to probati.
E da, i čini mi se da je surfanje internetom dosta detaljno odrađeno, ima masu web stranica. Najbolje je klikati "random" tipku u browseru pa gledati što tražilica izbaci.

blava 15.09.2013. 14:21

Evo kako izgleda prebacivanje

Weed effects ( MOGUCI SPOILER ) :lol2:

I tuning automobila :zdero:

Drift_King 15.09.2013. 14:22

:facepalm: kao da za konzole ne postoji piratstvo

https://www.change.org/en-CA/petitio...of-gta-v#share

Mad_Duke 15.09.2013. 14:29

Tak svejedno. Rađeno je za konzole ove generacije što znači da bi port bio velebni kao i GTA4 :)

slavonac90 15.09.2013. 14:40

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2461301)
:facepalm: kao da za konzole ne postoji piratstvo

https://www.change.org/en-CA/petitio...of-gta-v#share

kaki čobani, ne mogu vjerovat, a GTA V se već 2 dana igra na XBOX-u dok se vamo prave peticije protiv PC-ja zbog piratstva :baad:

MAGARAC 15.09.2013. 14:55

Mah to je cista ljubomora, zbog rasprodaja, nizih cijena generalno, grafike, modova i svega a sigurno ih ima ljubomornih jer i oni ne mogu igrat takve igre. Koju god sam torent igru probao i svidjela mi se, na kraju sam je i kupio, bilo na rasprodaji, bilo normalno. Ak je autor zasluzio dobit ce ak nije nece. GTA5 bum kupio vise reda radi nego jer sam nest zaluden tom igrom.

Ima komentra za popisat se od smijeha..

JuiceBox 15.09.2013. 15:24

Od svih stvari koje su mi bila fascinantne najbolja mi je ta kad je kolega vozio bajk po planini, odnegdje se stvorio ris i paf za vrat, na mjestu mrtav :eek:

Halos 15.09.2013. 15:41

Citiraj:

Autor Pizz (Post 2461165)
sva sreca da sam prodao plejku, jem ti mater

Kaj će ti ćesme!

Ja nemogu zamislit nista osim nogometa na konzoli. Sori, al bez miša nemrem pucat :D

I nemojte mi protiv GTAIV, nakon onih 7 patcheva se dala igrat, i bome sam se nadivljao sa onim autima, fizika voznje, pogotovo po kiši mi je bila super.

1v@n 15.09.2013. 15:43

Čeka se preorder na Steamu. Što košta da košta :D

Omerta 15.09.2013. 16:20

E da, vi koji igrate, što je na kraju sa potrošnjom goriva, nije još nitko ništa spomenuo, ili sam ja napravio previd :)

blava 15.09.2013. 16:46

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2461342)
E da, vi koji igrate, što je na kraju sa potrošnjom goriva, nije još nitko ništa spomenuo, ili sam ja napravio previd :)

Nema tog,to su bila nagadjanja ...

Drift_King 15.09.2013. 16:56

Koliko sam ja skuzio iz video najava i pregleda, teretana kao i bodybuilding ne postoji, snaga i te sitnice se upgradeaju kroz igru i izvrsavanje pojednih zadataka

iNoob 15.09.2013. 17:08

Jel se mogu vozit bicikle?

Mogy 15.09.2013. 17:12

Citiraj:

Autor iNoob (Post 2461368)
Jel se mogu vozit bicikle?

yep :chears: mislim da je baš stavio neko video kako lik vozi biciklu u igrici :D

NortonCommander 15.09.2013. 17:49

Za sada nisam naletio na teretanu ali sam nedavno dobio mogucnost odlaska na pilates :)

JuiceBox 15.09.2013. 19:39

Ima i podmornica za voziti i predobro izgleda :D na auto mozete zakaciti prikolicu i vuci si camac ili jet ski kojeg spustite u vodu, vozate se i kad zavrsite dignete ga nazad na auto i kuci :D . Takoder mozete i kamion s autima vuci.

dzajko 16.09.2013. 00:38

Moderator neka izbriše post, nesto sam zabrlja....

dzajko 16.09.2013. 00:39

Jedan vrhunski knockout :lol2:

http://www.youtube.com/watch?v=b0RDdOFwVfc

rossoneri 16.09.2013. 01:09

http://www.youtube.com/watch?v=suMR88aiDPA

kolika plaža a nema 5 ljudi na njoj... djeluje dosta prazno i ruši ugođaj totalno... nije to to. nadan se da je ovo s oštećenjima i fizikom auta, i manjkom ljudi, samo u beta verziji. jer bude li ovakva full igra to je fail po meni. Džaba mi velika mapa kad nema 3 čovika na ulici za zatuć :stoopid: Volin gta naslove, vice city i san andreas su bili savršenstvo u svoje vrime, al ovde se malo gubi ta čar GTA

Mad_Duke 16.09.2013. 01:12

Na žalost, to je ono što sam ja rekao čim sam saznao da se igra ne radi "ekskluzivno" za novije generacije konzola, već izlazi na starim. Taj stari hardware je takav kakav je i baš sam se nadao da će ići na novije jer bi im to dopustilo da naprave stvarno nekakav "iskorak". (o lakoći "portanja" na PC da ne pričam). Ovako, moralo se "štediti" na nečem i nema šanse da može uopće biti recimo "prepuna plaža" ljudi i slično. (šteta, taj Carmageddon moment bi bio zakon).

mamutarka 16.09.2013. 01:16

Jebeno je bicikl nogom udario al prkosi zakonima fizike :)))

dzajko 16.09.2013. 01:33

Iman osječaj da je to kao sa učenjem, učiš, učiš, i onda ti dosadi i kažeš ma ovo zadnje gradivo neće bit 100% i na kraju to bude pa padneš.. Tako su i oni trudili se trudili, i onda nisu više imali vremena za odgađat, pa su izbacili "nedovršenu" igru misleći da će proći kod gamera to, ali čini mi se da ima puno negodovanja.... MIslim meni se čini super igra, nisam tolika picajzla, osim što je nema na PC-u

MAGARAC 16.09.2013. 02:18

Citiraj:

Autor rossoneri (Post 2461541)
http://www.youtube.com/watch?v=suMR88aiDPA

kolika plaža a nema 5 ljudi na njoj... djeluje dosta prazno i ruši ugođaj totalno... nije to to. nadan se da je ovo s oštećenjima i fizikom auta, i manjkom ljudi, samo u beta verziji. jer bude li ovakva full igra to je fail po meni. Džaba mi velika mapa kad nema 3 čovika na ulici za zatuć :stoopid: Volin gta naslove, vice city i san andreas su bili savršenstvo u svoje vrime, al ovde se malo gubi ta čar GTA

Meni sve djeluje prazno. LA ili koji je vec izgleda koda ima 3 nebodera i 100 kvadratnih milja jednokatnica, ne doslovno naravno. Vjerojatno zbog konzola i njihovoh HWa ali to ne znaci da nebu bolje kod nas ak se malo potrude.
Neki dan sam gledao full modani GTA 4, graficki i nakon ovog mi je izgledalo vauu. Bogatstvo svega sa 10x boljim tekturama i sjenama.
Meni je grafika i okolis dosta bitan element u ovoj igri jer mi dosta vise Saint Raw i slicnih uradaka koji izgledaju ko da su 10 godina stari. Od ove ocekujem napradeak u svakom elementu ali izgleda da nebu nist od toga i da ce bit kao sa gta 4, skoro pa neigrivo u startu.

NortonCommander 16.09.2013. 08:35

Meni je broj ljudi po gradu i auta po cestama sasvim dovoljan, osjeti se napredak u odnosu na nastavke. Naravno, sve to ovisi o vremenskim uvjetima i dobu dana, ali po najvećoj gužvi sve to zbilja ok izgleda.
Isto tako, ono često pojavljivanje jednih te istih automobila po cestama je znatno smanjeno a i ljudi su dosta "šareniji". Jedino što mi smeta je što po nevremenu i kiši nisam baš primjetio da se trude ne pokisnut. Ima ih znatno manje tada po ulici, i nema onih joggera i sl. oskudnije odjevenih ljudi, ali ovi koji su tu samo šetaju kao da se ništa ne dešava, nemaju kišobrane/kabanice (bar nisam vidio).
E da, i u određenim dijelovima grada (uglavnom industrijske zone) zna se desiti da po noći ne prođe ni jedan auto ni čovjek dulje vrijeme. Pa se moram dobro nahodati ako nemam nikakvo vozilo.Al čini mi se da se sve to može vrlo lako ispraviti u PC verziji.

Drift_King 16.09.2013. 16:59

Omerta 16.09.2013. 17:51

Solidan rivju.. Baš me zanimalo ovo svičanje likova.. Izgleda da je odlično napravljeno.. Mora biti zabavno usred misije promijeniti lika :) Sviđa mi se taj fičr..

prileee 16.09.2013. 18:12

Izgleda preyebeno, jedva cekam!

mamutarka 16.09.2013. 18:49

http://www.rockstargames.com/newswir...v-reviews.html

sve top ocjene

Necto 16.09.2013. 19:29

mogu ga hvaliti koliko hoce ali vozila se i dalje ponasaju totalno debilno =/
jedva cekam pc verziju =) praise the mods

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:53.