![]() |
Joj, iz inata vam neću pomoć :D :p
|
Poluga, osiguraci hodnici okolo :rolleyes:
|
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo kako sam uzeo season pass da informisem malo o tome o čem se radi
1. Russian sniper misija: jako kratko, vise manje 2 zgrade pune nazija i malo snajpanja cca pol cuke gameplaya samo 2. nazi heavy, nisam jos prosao ali ono sto sam igrao je bilo 10 minuta mene sa minigunom i držanje 10 kvadratnih metara od neprijatelja (na hardu te roflpwnaju lako) 3. renžer misija: skupljas 20 artefakta (medvjedici, slike itd) s time da ih mozes nositi 5. Imas bazu koja je hub u kojoj mos saveat i kupovat oružja opremu itd. Nisam odigrao do kraja stoga neznam kolko traje |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zasad bi reko da se ne isplati 5 eura dat za ovo, mislim ono ok al onak nis spešl (a ja obožavam metro 2k33 i LL) |
Citiraj:
|
Citiraj:
also system shock je bio za 2eura:chears: |
Citiraj:
|
Ja sam je obrisao nakon prvog izlaska vani i kada su oni psi počeli napadati sa svih strana, to mi je bezveze.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
No ako igraš tek toliko da igraš ko i svaku generičku pucačinu i nisi pacijent ko nas par ovdje, onda nemaš kaj. Ne sviđa ti se i bok. Koliko sam ja tako igara ne završio, npr far cry 3. |
:care: |
Jel čitao tko Metro 2034? Jesam ja zabrio ili nije baš nešto? :S
Valjda mi je 2033 bila odlična knjiga, pa se ovaj teško nosi s postavljenim očekivanjima :D |
Citiraj:
|
2034 je malo teže štivo od 2033. Radnja je dobra ali taj filozofski aspekt mi nikako ne sjeda. U 2033 je akcija.
|
Citiraj:
|
A 2035 će navodno imati sličnu radnju kao Last Light? To sam negdje pročitao. Samo naravno, s puno više detalja :)
I kad naš Dmitry misli dovršit 2035? :) |
Citiraj:
Prosinac 2013 je release date za sada. navodno i službena informacija, ali tko zna. Sve kaj valja je uglavnom uvijek pushed back :D |
Nebi bilo realno da se vrate na povrsinu jos par sto godina sigurno.
|
Citiraj:
Opcija je milijun. A nerealno je puno toga, mislim, od čega bi Demoni nastali, križanjem šišmiša i lava :D ? Od čega su nastali škampi, od riječnih pijavica :D ? |
Jel samo meni u dlc-u kad treba skupljat dijelove, nema checkpointa? Uvijek me baci na pocetak ili negdje fulavam ?
|
Citiraj:
|
Psmtr, pa jos mi lik govori go to rest, jesam mujo :)
|
Momci, pitanje. Budući sam kupio limited edition igru, ranger modove već imam unutra pa mi ne treba ranger mode dlc.
Uzeo sam za 1 euro onu rpk pušketinu :D e sada, nudi mi još 2 dlca. Faction pack i Season pass. Faction je 5 eura, a ovaj drugi je 15. Pitanje je: jesam dobro shvatio da season pass sadrži faction pack u sebi i da mi je dosta da kupim samo season pass? |
Citiraj:
Metro:_Last_Light_-_Season_Pass_details |
Citiraj:
|
@Brko u pravu si, ja uzeo season pass i dobio faction pack cim je izasao
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene Analno pozdravili na hardu na ranger nivou, o idem do baze, o gle 10 nosalisa QQ
|
Citiraj:
A kad ono... majke im ga spalim :D njih 10, a ja 2 noža za bacanje, 1 vatrenu bombu, 3 metka u pištolju i prazan kalašnjikov. Probo sam klat nožom, ali kita marjanova. Rastepli me ko svinja masnu krpu... Drugi puta sam znao, pa sam ih dočekao široke ruke sa MGR mecima :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:55. |