![]() |
Ljudi smirite tenzije. Futura je za mene no. 1, nikad nikakvih problema nisam imao s njima. Reklamacije rjesavaju brzo, dostavu jos brze a odgovaranje na mail/facebook itd najbrze. :D
Samo cu reci da sam imao dosta cudnih zahtjeva za njih i uvijek su mi izasli u susret. |
nikome nisam rekao da je futura loša trgovina niti sam ikome rekao da ne kupuje tamo, ovo je tema sa iskustvima i to je ono što sam i napisao
@kyz0 da je bila cijela konfa (znači bar još kutija i napajanje) bi rekao da oni to slože skupa čisto da dobim gotovo doma da se sam ne moram zahebavati s time ali ovako je bilo samo matična, ram, grafa i procesor @BSA a nisam detaljnije gledao kad je već servis potvrdio da matična ne radi što bih onda ja mogao popraviti jer nije bila sumnja za pinove već baš pokvarena matična |
ja ti samo velim (na temelju osobnog iskustva rada u servisu) da je servis trebao temeljito provjeriti sve komponente, jer ako je stvarno istina da je skoro 20tak pinova iskrivljeno, to bi i slijepac vidio...
sve ostale špekulacije na stranu, imho, ili si ti ili servis ste zahebali ploču... jer čisto sumnjam da bi zagy nakon skoro 3 godine urednog i odličnog poslovanja išao muljariti za jednu ploču. imaš lekciju za drugi put(nažalost). @Zagy eto i jedna pohvala od mene, nedavno sam kupio cooler za proc kod tebe, kolega je susretljiv ,korektan i jeftin. |
Citiraj:
+ dodao si da te futura i asrock nikada nece vidjeti to bi tocno znacilo sto ako ne bas ono "ne kupujte tamo" ? i jos uvijek ne vidim što su tu futura i asrock krivi? |
Citiraj:
|
Moje je iskustvo izuzetno i za pohvalu. Komunikacija, rokovi, reakcija na zahtjev za izmjenama već naručenih komponenti kao i na ostale specifične i netipične zahtjeve s moje strane je za primjer koji bi svi trebali slijediti. Nakon što sam eliminirao najnižu cijenu kao najvažniji kriterij, odluka o izboru future na temelju iskustava s web shopovima na ovom forumu bila je vjerojatno jedina logična s moje strane, jer niti jedan web shop ne nudi garancije iznad 2 godine uz potpuno odsustvo negativnih iskustva kupaca na ovom forumu.
|
Moram i ja pohvaliti Futuru,naručivao sam tri puta,svaki put je sve prošlo bez ikakvih problema,dostava sljedeči dan ako se naruči do 15h,komunikacija brza,nema nepotrebnih komplikacija,sve 5 :)
|
Citiraj:
znaci tvoj post ovdje je bio zapravo pohvala futuri? |
Ajde ljudi pustite ga na miru. :)
Ima pravo reći svoje mišljenje, futura se izjasnila po njegovom slučaju i to je to. Njegov post meni osobno nije uveo nikakve sumnje u poslovanje Future i možebitno kupovanje tamo i to je to. Da počnu nicati slični postovi onda bi se zabrinuo, do tada.. sve super..... |
ja prije par mj. kupio komp. Uglavnom, predracun je uplacen pod kraj radnog vremena, drugi dan prije podneva konfa je bila u firmi. I neznam s kim sam pricao iz future, al susretljivost je na najvisem mogucem nivou :care:
|
Ajmo ovako, tema se zove FUTURA IT iskustva. Mjesto gdje obje strane, kupac i prodavač, imaju priliku iznijeti mišljenje i iskustva. Pametovati, glumiti odvjetnika Futuri, psovati i slično slijedeći put može završiti samo na jedan način, koji vjerujem da nikom neće biti drag.
Stoga, držite se onoga što sam napisao u prve dvije rečenice i pustite da čovjek iz Future sam iznosi svoje mišljenje i stajališta, tome i služi ova tema. Sve ostalo ima potpuno suprotni učinak, kao i druge posljedice... |
Evo narucena konfa i dodatna neka sranja sve skupa 4512kn.. Vidit cemo kako ce ispast :CoolRamb:
editujem post pa nadodam :D Evo edit... Paket stigao danas,neostecen , monitor isporban na bratovom kompu ,radi super...ali.. Kuciste izvadjeno iz kutije i odmah spojeno, nereagira...samo dok drzim pwr btn blinka plava ledica na pwr btnu ,kad pustim i ledica prekine blinkat... otvorio kuciste,pregledao jese mozda nesto odspojilo(transport) ali sve mi izgleda ok.... Ventilatori netrzaju, niti od napajanja,ni cpu, ni gpu... Poslao mail ,cekam odgovor... edit 2 Covjek iz future zvao ,probali par shema (paljenje na kacavidu, promjena rama po slotovima...) ,i dalje ne pali...covjek fer i korektan, zasad sve 5... Racunalo ne radi,ali nije njihova greska,takav je HW, dogadja se, imaju super support, brzo odg na mail i nazovu:) Sutra ide za ZG pa ce oni pregledat edit 3 rijeseno sve, maticna crkla (cini se shebana serija cila il nest) ,stavili novu( bolju) uz malu nadoplatu...brzo,profesionalno,ljubazno... 5/5 |
Poslao mail i naručio nekoliko komponenti i mogu reći samo riječi hvale. Čovjek je pristupačan, odgovara na mail u rekordnom roku pa čak i van radnog vremena. Također predložio mi je drugu komponentu zbog bolje kvalitete, a slične cijene s mojom prvobitnom naručenom, te se vidi se da mu je stalo da prodaja/kupovina prođu na obostrano zadovoljstvo. Po dolasku u trgovinu artikli čekaju spremni i nakon 2 min transakcija je obavljena:). Komponente još nisam stigao isprobati, ali siguran sam da ću i buduće svoje kupovine obavljati u navedenoj IT trgovini.
|
Evo prijatelj naručio konfu iz future, vrlo sličnu onoj što je drugi prijatelj naručio iz diskonta, i je da je bolje kućište sad(zalman vs aykga), al opet cable managmet i sve to je ovde tako dobro složeno, da bi moga samo gledat u njega :D a onaj iz diskonta, osim što nije sve spojio, nije niti pokušao složit ništa :D ponovo pohvale za futuru
|
|
uz dobre uvjete (kejs) zašto ne iskoristit to? ;)
|
Pa da, a tek pozadi kako su povezali. Ja sam ih lijepo zamolio da se max. potrude i oni mi ovako dostavili. Pet plus za futuru. :)
|
Pf, svaka čast. Ovo zahtjeva dosta vremena.
|
Ovo ni zanimljivo. Nikako da neko okači slike nešto sa MS Siriusom i to još neki nabrijani 3570k, gtx780, xfx 750w :)
Ali da, Futurica dosta ok slaže konfe, viđao kod frendova, kod njih na faceu i po forumima. Kako kada, ali 90% su ok, valjda neke malo nabrzak naprave očito zbog manjkanja vremena i brže isporuke. Citiraj:
|
Pohvala Futuri na brzini i ljubaznosti. Uzeo 90% komponenti kod njih, dodao jos par svojih i sve slozeno brzo i profesionalno. Kad sam htio promjeniti naknadno i napajanje, u roku od sat vremena su me vec zvali da je sve sredeno i zamijenjeno.
Odlicno iskustvo, definitivno opet kupujem kod njih. |
Uzeo sam računalo u futuri, došlo je 2 radna dana poslije, sve uredno složeno i radi, ljudi su vrlo pristupačni i ljubazni. 5/5
|
Kupio novu konfiguraciju.
Sve pohvale ljubaznom i sustretljivom prodavaču.Također na brzini. Sa čovjek se bilo lako dogovoriti što bi osobno htio i što mi je on preporučio.Jer sam došao nespreman. Sada kada čitam recenziju svake komponente ,vidim da sam dobio vrlo dobru i odličnu kvalitetu. Zbog havarije koja mi se dogodila 12.6 gdje je grom spalio modem i nastavio do matične ploče. Od starog hardware ostali su corsair napanje HX520, Antec p182. Došao u dućan u 10:30.Isti dan u 16:00 nova konfiguracija je bila spremna za preuzeti. |
Pozdrav.
Jučer sam kupio u Futuri IT Gigabyte R9 290 OC.. Samom trgovinom i "poslugom" sam zadovoljan. No imam probleme sa karticom.. Nasumični crni ekran. Dakle surfam 5 minuta,crasha se.. Guglajuči shvatio sam da je problem u ELPDA memoriji.. Što učiniti?.. |
ELPDA? valjda elpida? moguće da oni rade ddr za njih, nisam siguran..pa jednostavno...mislim da procedura ide ovako nekako :D
1.probaš reinstal drivera ili druge drivere 2.probaš u drugom kompu ako imaš tu mogućnost 3.ako su simptomi isti nakon promjene drivera i/ili u drugom kompu odneseš na reklamaciju i oni ti daju novu :D al daj napiši kakve su temp i to? napajanje je iz moj komp? EDIT: i nisi najsretniju temu izabrao za pitanje :D |
ili Elpdia? :D
mislim da je izašao novi bios za te 290/290x čipove koji rješavaju taj problem ;) I da baš si našao temu za pitati :D Edit: ma nije ti se omaklo ;) Trebalo bi biti ispravno Elpida kako si i napisao, ja samo eto malo zezam jer se svakako piše ;) |
Jučer mi je bratov prijatelj naručija na moj prijedlog onu vašu gotovu konfu za 4800 kn, Fx octa i saphirre R7 265 2 Gb, xfx 450 u Silverstone kučištu.
Ako bude problema odma prijavjuem. |
zašto ne napišeš pokudu/pohvalu kada ti pošalju/dobiješ konfu? ili ovako ih samo želiš zastrašiti da su nah*** ako nešto ne bu kako želiš? :-D
btw ne vidim trenutno smisao ovog posta, jer nisi napisao nikakvo iskustvo :-) |
Smiješan post,ako bude problema valjda češ nazvati trgovinu,objasniti u čemu je problem i onda če oni to riješiti a ne "odma prijavjuem" na forum,lol,nema ovaj forum ništa s tom trgovinom.
|
Dobro
Onda pohvaljujem osobu koja je odabrala komponente za tu konfu. |
crklo napajanje, garancija prosla uredno,brzo i efikasno + izasli u susret sa postarinom
sve pohvale :respekt: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Hvala svima ostalima na pohvalama. |
Narucio preko weba Fractal kuciste i Corsair vodeno, stiglo za dan, dobio SMS da mogu podignut, bio u subotu tamo i samo mogu rec ljubaznost na nivou!
|
Eto, mogu određeni reći što hoće, ali za mene je ovo i dalje IT Web shop #1.
Čovjek mi u nedjelju navečer odgovara na mailove unutar 3 minute, sastavlja narudžbe, briše, dodaje...toga nema nigdje. Danas naravno sve odrađeno u terminu kako je i dogovoreno. Još jednom, samo pohvale :) |
kupio kod njih kingston v300 ssd, nakon jednog dana pitao sam ih dali mi ga mogu zamjeniti za Samsung 120GB 840 EVO Basic. odgovor je bio pozitivan :)
bez ikakvih problema su mi zamjenilii kingstona za Samsung 120GB 840 EVO Basic :) preporuka :goood: |
Besplatno slaganje je za iznad 2000kn,bez obzira što kupim?
|
Pozdrav,
slažemo i konfe koje koštaju 1500kn ako treba. Dostava je besplatna iznad 2000kn. |
Moje iskustvo: složili komp. po mojoj specifikaciji, sugerirali što da ne kupujem jer je besmisleno i kasnije sam ih još ugnjavio preko telefona dva puta. Sve odrađeno ljubazno i profesionalno. To je način kako preživjeti pored konkurencije.... Svaka preporuka...
|
Naručio ujutro,stiglo popodne uz sms! Jako zadovoljan.
Hvala |
jucer narucio konfu za kolegu,promijenili su disk je stavio sam wd green,rekli su da je blue bolji..slozili konfu,nazvali jos jucer da je gotovo,danas isao za ZG i pokupio sam konfu,dobio sam jos 2 igrice na steamu:)
sve u svemu POHVALA od mene,i svakako iduca kupnja ce biti opet tamo! |
Moje iskustvo s IT futurom je odlično,jako su ljubazni jako brzo odgovoraju na upite putem mailom a sve što sam naručivao kod njijh isti dan je bilo moguće preuzeti...ocjena 5+
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:04. |