![]() |
to na base hostu je ruski key...
|
Ja baš vidim da ljudima Base Host ne isporučuje BF ključeve koji su ljudi uplatili još u kolovozu... ne bi se igrao time.
Meni je ponudio jedan član s foruma, Draksa, ključ, ali ruski... sad jel to problem ili nije, ne znam? |
ja ne vidim u čemu je problem sa ruskim ključem (osim ako ti ga netko ne proda po punoj cijeni eng.) . Aktivira se putem VPN-a , skine se language pack i to je to. Isto tako , za svaki budući DLC skineš samo language pack. U biti , ako je razlika cca . 20 € , ne vidim isplativost kupovine skupljeg ključa , kad to nema apsolutno nikakvog utjecaja na funkcionalnost igre.
Ja sam Black ops i MW 2 kupio ruski i sve 5 i DLC ovi rade i zakrpe se automatski skidaju - |
Ne znam, zato i pitam jer nisam upućen u to da li je ruski zbilja ruski ili može biti engleski bez ikakvih problema... realno razlika nije velika između eng i rus ključa, možda 50kn. Nisam pametan, ali ako neću moći dobiti eng ključ, jbg, uzet ću ruski.
|
može bez problema. Samo razlika je skoro 40-50% cijene između ta dva ključa. Ako neko valja ruski samo 50kn jeftinije , to je čisto "valjanje".
|
zašto je taj ruski toliko jeftiniji?
|
Kolega Samoborec, ako će ti bit potrebno kupit CoD cd key sa bilo koje stranice samo se javi, budeš mi uplatio lovu i ja ti uzmem preko neke stranice, il se možemo nać u samoboru/zagrebu.
Ja ću uzet odavdje: http://www.cdkeyexpress.com/call-of-...key-p-768.html 253kn u ovom trenutku. |
a tko će ga znat? Valjda jer se ne može odmah aktivirat u steamu nego se preko VPN a treba stavit u mrežnu domenu Ruske Federacije. Al to nije problem.
Naprotiv, ja osim akcija na steamu gdje se znaju srezat cijene na -50 %- 70% ne kupujem nikad eng. ključ- Imam ruski COD , ruski ME 2 , ruski Crysys 2-- što na steamu što na Originu. Ma jednostavno mi se ne plaća skuplje samo radi postupka aktivacije koji je krajnje trivijalan. Tu je video , i moja baka bi to shvatila. Jednostavno ako multi radi , engleski DLC ovi rade , patchevi rade..nisam blesav da radim bauk oko ruskog ključa i plaćam dodatanih 15-20 € za "čistu" eng. verziju. |
Citiraj:
Draksa ima bolju ponudu, cca 150kn ako se ne varam, razmisli o tome. |
to ruski ili engleski?
ima na eplati.com ruski za 195kn.. sad treba vidit sa njima jel to uopce u opticaju. |
Citiraj:
|
Misliš da je problematičan ili što?
Ja pokušavam shvatiti i odvagati da li mi se isplati uzeti ruski i da li ću imati problema s njime... zasad vidim po komentarima da je ok. |
Citiraj:
pa valjda vidiš kakvu razliku rade između eurozone i $ zone ako nisi primjetio - www.steamprices.com |
Jebemti :O
Da li se onda ruska verzija mora igrati sa upaljenim VPN-om ili je VPN potreban samo za aktivaciju proizvoda? |
Citiraj:
|
Samo se aktivira preko ruskog VPN-a a dalje se igra najnormalnije kako bi i svaku igru igrao.
|
:nuts: Ovaj Team Defender je fora :) Ajde više, još par dana! A meni taman godišnji i slobodni dani završavaju u nedjelju :( Baš sam se nadao cijelodnevnom halanju, al morat će se raditi. |
Citiraj:
|
Igra izlazi za par dana, a još nisu objavljeni službeni sistemski zahtjevi. Imam osjećaj da bi se situacija iz prethodnog nastavka mogla ponoviti.
|
Čini mi se da neće biti toliko zahtjevna jer engine je isti kao i MW2. Što je ok za mog šogora koji ima slabu kantu, moći ću mu razbijati guzicu online :D
|
Pa kroz sve nastavke se provlači jedan engine, zar ne? Tako da ni Black Ops nije iznimka.
|
Što se tiče Black Opsa, taj nastavak mi nikako nije bio jasan. Drugačiji od MW2 sa određenim slučnostima, a trzal je ko blesav i na najjačim mašinama.
Sad dolazi MW3 koji je kopija MW2 u svakom pogledu, što znači da bi trebao tako i raditi :D |
od mw, cod-a 4 je identičan engine koji se šminko kroz godine. ako ova igra ne bude radila savrseno i na prosjecnim kantama, to jedino znaci da nije dobro optimizirana, kao ni black ops kad je dosao.
|
točno to, ali čini mi se prema trailerima da ovaj cod neće biti baš nešto vrijedno love...
|
|
Citiraj:
EDIT: Tek sam sad pogledao ovaj video koji je hammer stavio. 0:42 mi je posebno upao u oko. Još kad vidim kretanje konzolaša... |
a što reći..? :D jedva čekam ! malo sam se zagrijavao jučer sa MW 2 , da ulovim mehaniku. Kempao sam sa 50 C Barret sniperom , već sam zaboravio kako je to dobro:D a sad se vraća i u MW3!
!! Preorder MW (vjerojatno ruski) 19€!! |
jel mi može netko pojasnit taj ruski key. da li to znači da će igra biti na ruskom? i da li je moguće namjestit engleski jezik?
|
Da, igra će biti na ruskom. I da, moguće je postaviti na engleski jezik.
|
Preload je počeo :)
|
..aaa meni preorder stiže dan prije relase date
|
Na XBoxu navodno već igraju. EDIT: XBox sigurno igra, ima već dosta user gameplaya. Map list: http://www.pohrani.com/f/2Q/Mq/nuhIV4o/mape.jpg |
Citiraj:
|
Konačno su pustili reklamu nakon 100 brisanja sa youtube-a. Y*bo me svako AcVi ima marketing da se stvarno zapitaš jel to moguće :care: |
nagledao sam se svačega ali
ovo mi je stvarno jedna od najboljih reklama ikad za bilo koju igru :) pre dobro napravljena... |
Citiraj:
|
da . Imaš na steam storu i službenim stranicama. Pa nije to neka zahtjevna grafika.
|
ak neko nade EU key za manje od 300kn nek posta link plox!
|
ma problem je da ti kod svih ovih ključeva od 30-35 € nitko ne garantira eng. ja sam uzeo za 36 odavde . jer sam bio na knap , htio sam uzet još nešto.. pa kud puklo
http://www.cdkeyexpress.com/call-of-...key-p-768.html a SIGRUNO je engleski 340 kuna cca 45 € , pa ako želiš bit siguran , onda tu http://www.cdkeyhouse.com/video-game...-warfare-3_367 |
Ja ću uzeti na Steamu zbog toga što nijedna CD kuća ne garantira isporuku barem dan ranije da se preloada. Koliko sam vidio svi govore da će ključeve slati na release date, a zbog ogromne potražnje sumnjam da će to uspjeti ispuniti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:01. |