![]() |
evo jedan novi interview sa Patrickom Bachom:
Focusing on the PC is the future btw. oni koji nisu vidjeli na sluzbenom siteu ima novih SS-ova, fino izgledaju |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Code:
one head guy did say "it was only 2 out of 128 people, |
Tiltate i piz***e na glasine, sta je netko od nekoga prenio, cuo, vidio, pretpostvake, misljenja ljudi koji ne dizajniraju igru vec prodaju proizvod, sve gluposti, a ni 5sec videa MPa nitko nije vidio jos.......
Doduse dosta je tu EA/DICE krivice, hypaju igru, te sp teaser, pa sp teaser2, pa 4x sp neki video , pa jaci smo od coda, pa najveci buđet ikada, pa twitovi kao najbolja igra ikad napravljena, dobro kuzim da se tako danas prodaju proizvodi, al i kuzim da ekipa lagano pi**i, jer ih hvata paranoja da se mp-a ili nisu jos posteno uhvatili/ili nemaju sta pokazati. Rade je mrtvih 5 godina, bit ce dobar MP, nikada nisu napravili failed BF (osim onih za konzole i moha al on nije bf). cliffs: manje forumskog ragea vise optimizma molim :) |
"dobar MP" je širokopojasni optimizam, ali isto tako i pretpostavka, a znaš šta su pretpostavke? Ekipa je s razlogom skeptična, nije to odjednom tako došlo ;)
|
Citiraj:
Ja sam uvjeren da nas ceka odlicna igra, i to ocekivanje ce se promijeniti tek ako zaigram ili bar vidim betu, i ona ispadne losa. |
Lajkajte link na fejzbuku i puštaju produženi video ranije.
Još samo pola miljona... :D |
done
|
nisam vidio ovo prije, kakva hrpa govana
http://www.battlefield3cheats.com/battlefield-3-cheat/ jedino ne kuzim o kakvoj beti pricaju |
Citiraj:
ali uopce ne sumnjam da ce cheatera biti vecu u prvoj closed beti, tako je sa svim danasnjim igrama :hitthewal: da se mene pita multiplayer cheatere bi trebalo kastrirati |
Vjerojatno closed beta. Ali sumnjam u sve to napisano.
|
Citiraj:
Nema alpha,closed nikakve bete , tj nitko van dev time ne igra faking igru. ovo su gluposti, kao hakira igru, al ne zeli povrijediti NDA....ma smjesno. I da kako ce biti bete, tako postoji vjerojatnost da prvi dan igre bude cheatova.....(kao svaka zadnja fps igra sa pb-om tipa homefront,etc...). |
i ovdje kaze da rade najvecu BF mapu:
http://translate.google.com/translat...-er-verdilost/ |
novi BF3 video!!!!
|
Od 1:14 pa na dalje :care:
I šta je ono nekakav zračni napad na tenkove na 1:15? |
Koliko vidim to su 95% ukomponirani isječci iz prijašnjih trailera i tek na kraju 2 nove kratke scene (ovo s tenkovima što triumph spominje i ono kad se bacaju s litice)...
Ovo s tenkovima izgleda zanimljivo :D |
Tenkiči FTW :goood:
|
Citiraj:
i dobar je I'm wet as a schoolgirl :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to do sutra bude otkljucano :)
EDIT: animacije na 0:30 :care: |
Citiraj:
|
Uopće me se ne tiče, rekli su 1 000 000, kad dođe ta brojka ako ne otvore onda ću unlajkat :D
|
iskreno, ne dajem jeb za trailere, to je samo jedan dio jeftinog marketinga.
tek kad igra izadje cemo znati jesmo li dobili pravi battlefield, nasljednik bf1942 i bf2 ili tek neko govno za utrku s najjacim govnom na trzistu(cod). |
|
Jel to neka šala ili nešto ne valja? Ova stranica je linkana, a ne trailer.
|
Citiraj:
|
|
WTF,pa spojili su ona tri-četiri videa koja su več bila i za ovo je trebalo 1 000 000 lajkova??
Ali to je DICE pa se nažalost uopče ne čudim... |
To je nekakvo smeće, ovaj video je na BF3 stranici:
http://www.ea.com/battlefield3/blog/...es-of-gameplay |
Pa to je isti video i sve je to več bilo samo su sada spojili to,WTF?
|
Ona 3-4 videa ispadnu oko 5-6min tako da ostane jos toliko minuta novog videa :D
|
I onda onaj zhinto vajna kako je community prezahtjevan :fiju:
Već nam mjesecima prikazuju istu stvar, ali potpuno istu. Ovo je najgori pokušaj hajpanja koji sam vidio za neku igru |
Citiraj:
SVE je to več bilo,SVE! |
Citiraj:
Jbg mozda sam ja neki video preskocio |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odjavio bi se sa bf foruma da mi nije linkan za bf accaunte......ovo je pateticno....... Ontopic: Steve Jobs izdaje biografiju, preporucam svim community menagerima, i ostatku marketing divizije dicea da je kupe, za***ac im diplome i skolovanje, ovo je samo iziritiralo beskonacno ljudi. |
Isto mi je bilo drago pogledat ovaj 12-minutni trailer, ali mislim da ste vi nešto pobrkali, još nema milijun lajkova, ovo ne bi trebao biti novi trailer kojeg najavljuju...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58. |