![]() |
Na Gamersbooku(zasada samo na fecebook profilu) ima neka najava da će organizirati Dota2 turnir s nagradama (pare i hardware) pa ako netko ima igrača za tim, ako bude free upad, nema razloga zašto se neprijaviti.
Ontopic, nadam se da neće biti free2play niti preskupa(~50€), mislim da je 30-35€ čisto ok cijena. Jer ako bude besplatna, previše idiota će igrat igru, pa bolje da se mora makar nešto platit pa će odmah dio njih otpasti. No opet nebi valjalo da bude preskupa jer će onda ostati bez dosta igrača. Jerbo, tko igra staru dotu, već je ima, hon je besplatan i tako. |
otkad je hon besplatan?
|
HoN je besplatan par mjeseci, manje od 6 mj ziher.
Citiraj:
Stvar je da puno brže naučiš gledanjem nego čitanjem šta koji skill radi. Da ne spominjem da neznaš kako skill izgleda, što je glavna stvar. I kakvih 50 sati, treba neko stavit na youtube filmiće di se posveti svakom heroju minuta-dve. Danas sam baš igrao sa groznim pudgeom, ili uopće nije koristio kuku, ili je povuko miniona, strašno nešto. I kaže on "this hook is so usless" XD |
Pa ja ak hocu npr. ispobati neki bild ili malo vjezbati nekog heroja odigram game protiv botova. Niti te ne zovu nabom, niti rage-aju ak si afk niti ce se ljutiti ak livaš :D. A solidno i igraju, nekad malo i predobro (umjetnost je pogodit jednog s arrowom od mirrane).
Uglavnom za vjezbanje super. Za one koji ne znaju kak se igra protiv botova...odete na privat game -> create lobby -> game options, staviti kvacicu pod fill empty slots with bots, zauzmete si mjesto, start i halas. |
Citiraj:
Pa zato trebaš odigrat 100-200 partija, s tim da svaki put odigraš s drugim herojem pa ćeš znat koje skilove ima kad budeš igrao s njim, odnosno kad bude igrao protiv tebe. To je najbolji način. U biti možeš odigrat tih 100-200 partija sa 30ak heroja koji se najčešće pikaju i eto, već skoro znaš većinu. Što se tiče itema, nemorate znati ispočetka za sve iteme šta koji znači u detalje i što radi, možete igrat s univerzalnijim itemima i onima koji se češće koriste a kasnije počnete ubacivat neke naprednije stvari. Jer možete odigrat ok i na taj način, nemorate se brinut da će vas neko silovat ako imate i malo soli u glavi. Itd, itd, itd EDIT: Hvala svima koji me zovu da odigram partiju s njima, al trenutno nemam uvjeta za igrat. Na laptopu sam dok sam na praznicima pa zato ni ne joinam |
Hon je besplatan nekoliko mjeseci, ali nema problema sa leaverima. Postoji "Verified only" opcija koju označiš i igraš samo sa igračima koji su platili. Odmah ti izbaci dosta seljaka i ostaju oni koju su bili voljni dati novce za igru, a samim time i malo normalniji. :)
Iako nije cijepljen od idiota, al barem nema leavera. :) |
jučer je bilo livera u jednom game-u :D
|
Moj tim owna, neprijatelji pošalju hrpu couriera, i još kaže neš tipa "feel my powwwah" a ja ko sand king blinkam, ubijem prvog couriera i onda zbog mog pasiva lančana reakcija ubije sve ostale XD
|
a glejte, postoji playdota.com i tamo ima brdo materijala za svakoga koga zanima :D
recimo, ovaj guide sam procital barem 10 puta, ne jer nisam mogel zapamtiti nego jer je lik prejebeno napisal cijeli guide :lol2: |
Juče me išlo i tri puta za redom odbio mirjanu i bio ownaž nad ekipom i onda zadnja runda tamo negdje u 5 ujutro dobim es, dobro odigrano, al imali smo malo bedastog am-a i bs-a, izgubili dvije strane.. da bi na kraju roknuli njih cetvoricu, nas 3 mrtva jedino bs i am im rokaju bazu, dok ih storm zabavljao i ovi budale su ka minutu naganjali umjesto da rokaju throne.. ja sam im piso da rokaju po tronu jer storm nemoze nista am-u koji ima full gear (6brutalnih itema). Da bi se na kraju ovi ozivili i porokali ih, a tron osto na 200 hp-a..., ovi nam stisnuli kontru i gg :D. Presmjesan gejm.
|
Tu sam situaciju i previše puta doživio u običnoj doti. Baš zbog debila koji idu kao na kill umjesto da rušimo barake il tron.
|
Citiraj:
|
napiso sam odbio mirjanu, pardon, dobio :D..
A eto, štaš, ljudi više vole imat dobar scor u match-u neg općenito u doti :D. |
Domis kako je igrati dotu preko sticka? Kakav ti je ping? Od 10og se opet vraćam u igru, samo ću izgleda bit osuđen na net preko sticka :/
Inače, sve najbolje ekipi i jedna prigodna :) http://www.pohrani.com/f/2k/3P/3hcOM...8630694107.jpg |
Epic Dota 2 Beta Giveaway - pa tko još nema Dotu 2 :D za više informacija ovdje pogledajte :
http://www.dota2club.com/ hvala ! |
Citiraj:
garena: 90-120ms (ako je dobar host) Ranked Gaming Client: 50-60ms (serveri u francuskoj) Dotalicious: 40-50ms (europski serveri u njemackoj, mislim da hamburg) uglavnom, ja zadovoljan :) |
Jel ima ovdje tko da igro ovo i jel postoji kakva steam grupa od PC Eksperta za dotu???
|
Skoro svi sudionici u ovoj temi igraju, neki više neki manje aktivno :)
http://steamcommunity.com/groups/pcedota2 |
Citiraj:
|
Pa de skupi još dvojicu pa kreirajte tim na gamersbooku, tamo su dosad podijelili tko zna koliko kijeva i još uvijek dijele :D
|
Jel ovu dotu 6.73 sa 4 nova heroja napravio icefrog ili neki fan?
|
Piše icefrog. U biti nadam se da je on, što znači da će razvijati i staru dotu i dalje. A i kad se gleda s druge strane, uvijek može isprobat nešto u jedinici i ispolirat to i onda samo dodati u dvojku.
Kad već pričam o dvojci, baš sam očekivao nekog int heroja u petak, al ono ništa na kraju :/ EDIT: Tko još nema dota2 key, nek malo prosurfa i ovdje jer su isto podjelili masu kijeva a i još dijele http://www.playdota.com/forums/forumdisplay.php?f=160 |
molim delete!
|
tko ima vremena trenutno, neka pogleda meč Fnatic MSI vs Team Dignitas
|
Citiraj:
|
Imam problem, danas rješio neki net i kad testiram na speedtestu, brzina dobra, ping dobar, browser super otvara, torenti isto dobro idu. Ali kad uđem u dotu kirvaj, imam delay po 15 sec, pol minute.
Imo netko sličan problem? Neki prijedlozi kako to riješiti? Citiraj:
sorry, jbg, preko mobitela sam pisao pa nisam stavio. Bio je link na stream na gamersbooku. |
Nisam te skužio. Tebi čim uđeš u igru svemu ostalome padne ping tj pojavi se delay? Ili samo u doti šteka? Ja sam malo prije odigro pa je sve bilo u redu..
|
U biti, nisam probao alt tabati, al mislim da je samo u igri delay.
Sve je ok sa serverima i time, drugima nije lagalo. Nešto je do mene, pa pitam samo ak je netko imao sličan problem da brže to rješim. |
A vidiš, ja sad igram sa ekipom i imam neki lag koji do sad nisam imao. U pozadini su programi koji su i do sada bili pokrenuti, nista nije mjenjano. Moguće da je do Steam servera. Radi se o jedva primjetnom lagu, ali ipak nervira jer ga do sad nije bilo.
|
Sad odigrao jednu, nikakvi lagovi ni išta slično.
http://steamcommunity.com/profiles/7...671?tab=public Pao i quad 3 sekunde nakon ovog :D |
Citiraj:
nekakvi bug fixevi i sl. balance :chears: New map Official dota v6.73c download http://www.dota2club.com tnx !!! |
je li ista rebalansira ona 2 govna nova (legiona i ember spirita)? odvratno je kako je legion op
|
Jao, htio bi vidjet nove heroje, altoliko sam se naviko na finu grafiku da nemam volje.
A i čuo sam da će izić silencer i barathrum ovaj tjedan pa će bit još zanimljivije na d2. |
Ja ću popizdit s ovim štekanjem dote, a i danas mi je skinulo skoro 1,4Gb updatea. Što je najgore, CS igram bez problema, bez laga.
|
E kako se dota2 uopce updejta? Meni je komp skoro stalno upaljen pa valjda ni ne skužim dok bude updejt.. Idem sad nabacit rundu pa valjd ne bu štekalo..
|
Ma preko steama, ak ti je stalno komp upaljen to ni neosjetiš. A i neće ti štekat, problem je do mene, sam neam pojma što :/
|
Nadji kak se enabla konzola i dol igras upisi u konzoli net_graph 1. Onda ti ingame pise ping i fps.
I kaj Bara dolazi? Vec vidim Bara Naix hate ko na ICCup-u. |
Igrao danas preko mobitela malo :D
Imao sam oko 200ms ping, i troši 1,3Mb po minuti igre. @Brlja Hvala, nisam to znao EDIT: Za konzolu u Doti2 treba kada se otvori steam, desni klik na igru (tamo na listi igara), pa na Properties i onda "Set launch options" i u prozor treba dodati -console Za pogledat ping i ostale parametre što se tiču mreže i fps-a upisati net_graph 1 kako je već Brlja napisao par postova više. Ovdje imate popis svih komandi. Samo napomena da vas nebuni, konzola se makne kad startate igru, ostanu samo ti parametri. |
Složio sam si to s pingom, al htio bi to malo pomaknut ako je moguće.. da bude malo niže neg što je...
|
Evo došli Bara i Silencer...teški hate.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:17. |