![]() |
Citiraj:
Xlr, sestra bi vozila samo sa Fordom! Navija za onog mladog Francuza,! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nakon njega prešao na T300 i zadovoljan sam, ali i ovaj Logi mi je bio sasvim dobar. |
Ja sam prije imao neki Logitech bez FF i bio relativno zadovoljan za jedan cheapo volan. Presao na G29(920) i meni je to bilo tesko cesme, taj cijeli osjecaj FF. I tu je uglavnom zavrsila moja sim racing karijera :D Prodao ga sa samo par radnih sati, vjerujem da je dosta takvih slucajeva.
|
Citiraj:
|
Jel ovo dobra prilika?
https://www.uzishop.hr/posebna-ponud...c-ps4-ps3.html Otvarano je pakiranje ,ali ipak je to Uzi! |
ako daju jamstvo 2 godine min, zgrabi...nemaš šta razmišljati!
otvarano može biti i da je ne korišteno, ali i da je netko netom uzeo, koristio 13 dana i vratio. |
Citiraj:
|
Ako imaš pare UZIMAJ.
|
Ma eto me sad s Posla.Ajd javim Zlatku, pa uzmem ako je sve ok!
|
Evo naručen!
Pa sad kud puklo da puklo. Bio je kupljen i odmah vraćen,a i Zlatko ga je pregledao ,i veli sve 5! To je ok cijena za taj volan? |
Jest.
|
Citiraj:
BTW Ja kupio rabljeni, tko zna koliko star, koliko vožen i gažen, i radi bez beda. |
|
Dobro .Sutra ujutro dolazi,pa javim dojmove.
Ima neko preporuku što treba paziti prilikom montaže.Najbolji način i to? |
kaj ciljas voziti?
Kaj se tice montaze, nemas kaj, montiraj i vozi. Jedino ne znam na kaj mislis montirat (stol?), problem su pedale i kocnica ako mislis voziti sa stolca jer kocnicu treba poprilicno stiskat... |
pedale imaju gumene podloške obično pa malo manje klize ako su na parketu, na tešihu ih neces moc bas fiksirat...ali u početku dok ne skuzis koliko treba stiskat ce ti to bjezat pod nogama, ako nisu uz zid naravno. Isto i stolica ako ima kotačiće, ja sam zdravoseljački uzeo japanke(šlape) i stavio ih ispod 2 kotačića i stolica nigdje ne bježi, a pedale sam na kraju zavidao za doljnju plohu stola jer mi je išlo na jetra kad bi u žaru vožnje utekle pedale...
Sretno sa vožnjom stari!! |
Za sad rally. Imam wrc 9,imam dirt 3 i to je to za sad. Planiram nabavit dirt rally 2.0 na vašu preporuku.
|
2 privitaka
Evo sve složeno.
Privitak 23805 Sad imam problem Pokrenuo wrc 9.0 ,ali ništa ne reagira.Kad stisnem onu polugicu za mjenjanje brzina ,pali mi svjetla na autu.U opcijama imam samo keybord ili kontroler,a pedale mi ne reagiraju.Sami problemi.Jel mi treba neki softwere prvo instalirati? I dal mi je ovo potrebno i čemu služi? Privitak 23806 |
Kako si zamislio koristiti volan bez softvera i drivera? :D
Ovaj model je plug&play samo za PS3/PS4 Za PC ga moraš instalirati. |
Citiraj:
Kaj mi sve treba? |
Sve
|
Za gumu pogledaj upute. Stavlja se na kocnicu da simulira tvrdoću stvarne. Naravno nema veeze sa stvarnim kocnicama ali eto
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://support.thrustmaster.com/en/product/t300rs-en/ Pročitaj si i ovo gore, za PC, slider mora biti na PS3 |
ovu gumu nemoj stavljat ako nemas kako fiksirat pedale jer treba dosta jace stisnut kocnicu, pa ce se micat pedale. i skini si asseto corsa recimo da probas i cestovne utrke, meni su osobne interesantnije nego rally, naravno stvar osobne preference :D
|
Assetto Corsa je must have! nadi na gamers outlet ili slicno za par eura imas assetto corsa ultimate sa svim autima itd, a dalje custom do beskraja... racedepartment stranica drzi more sadrzaja za download...
|
Assetto je uf. Nesto najbolje.
Jel taj volan proradio? |
Odlučio sam ipak ne prodavati volan barem tjedan dva da vidim hoće li me opet povući utrkovanje. Također sam odlučio riješiti i problem sa smještanjem volana.
U Lidlu sam kupio radionički stolić sa stegama jer mi se učinio da je baš ono što mi treba. Strah me bio da će biti premal, prelagan tj. nestabilan, da ću morati ukoniti štangu naprijed... ali ništa se od tih strahovanja nije ostvarilo, stolić je savršen za ono za što meni treba. Cijena mu je 130kn i upravo je na policama. Ovako to izgleda: https://i.postimg.cc/2qf81kn1/20210430-184809-cut.jpg https://i.postimg.cc/Mf69HSrV/20210430-183917.jpg A sad brisanje prašine :) |
odlična ideja za stolić
ali moram reči da si puno predaleko od ekrana fov je jako bitan |
Citiraj:
|
Predaleko. Couldn't agree more za fov. Jednom dobro podesen fov (i kamera u igri), nakon prevladanog pocetnog šoka, tesko se vratiti nazad. Fisheye fov ljepse izgleda, ali je tesko napredovati kada dodjes do te faze.
|
Probao sam i bliže i dalje i ovo je otprilike udaljenost koja mi najbolje paše. Fotografije su snimljene kad sam namontirao stolić. Još sam malo otišao naprijed i laserski metar kaže od obruča volana do TV-a 168cm.
TV je 55" Možda bi i bilo bolje još malo bliže da je TV visije postavljen. Ovako kad dođem bliže gledam prema dolje. |
Mi smo na 43" igrali sa <1m :D
https://imgur.com/a/DZ5SnQQ 27" monitor sam imao na armu i kad sam igrao, bio je razvucen maksimalno skoro do kola volana. Nije da moras tako, samo navodim kao primjer. Kada krenes podesavati fov, krenes i priblizavati ekran (u nedostatku veceg hehe). |
Evo me doma.
Ma instalirao drivere i sve radi.Probao sam malo rally,ali me muči šaltanje na one polugice. Kad šaltam brzine prema naprijed,čim usporim automatski mi baca u nižu brzinu,što me iritira.Vjerojatno treba podesiti nešto,ali treba mi par dana da malo to pohvatam. MOžda bi trebao krenuti malo sa cestom prvo da se priviknem ,jer učiti na rallyju baš nije zahvalno. Probala mi malo sestra popodne vozit,pa veli da je prešla cijeli repertoar hrvatskih psovki.:D Jel se može isključiti onaj mode, da ne blješti onako crveno cijelo vrijeme? Imao na steamu dirt 2,ali očito niju supportan za ovaj volan. Šteta! |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:35. |