![]() |
Ovo vise nitko ne igra?
Uglavnom 7.0 u ponedeljak http://worldoftanks.eu/news/757-update-v70-maintenance/ Po pisanju na RU i SAD forumima nista dobro u novom updatu Skresana zarada artia ali i ostalih tenkova u igri, igrivost su uspijeli pogorsati i jos puno toga. |
Trebali bi nešto napravit i sa ovim Type 59 tenkovima... Ne pamtim da sam ijednu igru s Pershingom odigrao bez Typea u protivničkom timu. A obično ih je dvoje i više. >.<
|
Ma tu artiljeriju nisu trebali ni stavljat jer ovo je world of tanks a ne borba sa pokretnim haubicama.
Gađaju s jednog kraja mape na drugu a ti se moš j...t. |
Da, nažalost, uglavnom loše vijesti o novom patchu. MM i dalje ne uzima u obzir skill igrača, što je blago rečeno smiješno. Premda u zadnje vrijeme igram jako malo, od stotinjak posljednjih public matcheva (uglavnom odigranih sa top tier tenkovima) pamtim možda desetak izjednačenih, sve ostalo su bile nadmoćne pobjede jedne strane. Stvarno ne znam na koji način takvom politikom misle zadržati stare igrače, a kamoli tek pridobiti nove.
Što se tiče artiljerije, mislim da je dobar potez to što su im smanjili zaradu jer su ih svi počeli igrati upravo iz tog razloga pa je to postalo više neizdrživo i u zadnje vrijeme su runde sa 4-5 artya po ekipi postale normalna stvar (ne mogu naći screen sa ukupno 15 artya na obje strane :)), a kad je riječ o T7-T8 artiljeriji, to obično znači da ako si spotan negdje bez zaklona, imaš još par sekundi života. Kad su već spomenuti T59, evo jedna runda od prije par dana :) http://www.pohrani.com/t/1x/QT/1o3kz7GX/t59.jpg Sve ih je više i stvarno žalim ekipu koja tek počinje igrati. Citiraj:
|
Dogs of War prima nove članove.
Posted Image Svi su dobrodošli. Igrači sa tier X heavy tenkom, tier IX mediumom, tier IX TD ili tier VIII artiljerijom, upadaju direktno u glavni DOW klan. Nudimo prije svega dobru zabavu, svakodnevne CW (bitke), komunikaciju putem Ventrila i foruma, ekipu za platoon-e i Tank Company-je... Oni koji još nisu stigli do gore zadanih "tenkovskih" uvjeta, ukoliko žele, upadaju u DOW-B (Dogs of War Bootcamp). Nakon postizanja gornjih uvjeta, iz Bootcampa vas prebacujemo u glavni klan. U Bootcampu, također imate privilegiju igranja platoona uz korištenje Ventrilo servera te sudjelovanje na forumu. Ukoliko ste zainteresirani, nakon registracije na forum (potrebno je neko vrijeme dok naši commanderi ne odobre registraciju), otvorite novu temu s prijavom u ovom podforumu i to po ovom obrascu. Nakon toga, dobit ćete pozivnicu za DOW ili DOW-B, ovisno o ispunjenim uvjetima. :chears: |
Citiraj:
Bore se protiv Type-a od Tier 5 pa sve dok ne dođu do Tier 10, a opet ga preko 90% njih ne zna probit. Jučer sam gledao kako kinez masakrira Lowea, Tigera i IS-3, i to nakon što sam ga ja spustio na 60%. :care: |
i što velite na patch 0.7? meni je ok manje više , samo su arty sjebali dobrano, otežali su posao to je ok, no ne kontam zasto onda smanjit toliko zaradu da možeš biti jedva na nuli ako uspiješ pogodit nekog.
|
Šta je s camo-om? Hoće li s novim patchem postati adaptivan ili ne? Koliko sam vidio, ljudi ga stavljaju za sad samo zato da netko ne bi mogao koristiti na njima skinove sa zonama.
|
Meni je bezveze ovaj camo... preskup je za korištenje u random igrama.
A za skinove se ne brinem, onaj tko zna koristit skin taj ionako igra dovoljno dugo da otprilike zna gdje je weakspot. ;) Jučer sam kupio S-51. Moja prva artiljerija, i odmah mi se ne sviđa. Možda će bit bolja s drugim topom, bit će to naporan grind (40.000 exp.). |
|
Citiraj:
BTW, igra me počela žešće živcirati, ne zbog same igre i patcha, već zbog !!!MORONČINA!!! koji obitavaju u velikom broju na serverima. Nije mi jasno kako ljudi mogu biti toliki kreteni. Danas mi se dogodilo da 3 mape zaredom popušimo zbog glupana. Naprave s najjačim tenkovima lemming train na uskom prostoru tipa Abbey, Lakeville i drugo krilo ostave potpuno nepokriveno. I možeš ti glupanima govoriti do sutra, ne zombiji krenu nezaustavljivo :Machineg: I ne bih ništa rekao da prođu i cap-aju, ali kreteni su u klancu, niti se mogu međusobno pokrivati paljbom, totalno su nekorisni. Naravno s druge strane nas ovi zgaze. Za popiz...i. Ako ću prestati igrati ovu igru, biti će to zbog ovoga, a ne zbog loših patcheva. |
Citiraj:
Zbog toga ja do sad nisam igrao ništa što nije imalo pretplatu. Novac je solidan filter za morone, sedmogodišnjake i balkance. Nije najbolji filter, ali bolji nego nikakav. :D |
Ima netko problema možda s ovom igrom? Frendu se usred igre ugasi monitor i ode sleep (zvuk se čuje u pozadini ali ne može ništa napraviti osim restartat komp). U drugim igrama nema problema samo u WoT-u. ATI-eva HD3850 je u pitanju, poslijednji driveri. Nije imao problema do zadnjeg patcha...
Hvala |
Meni se nije događalo ništa slično. Možda mu je najpametnije, ako je stavljao neke modove, da napravi clean install. :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sorry, ništa mi ne pada na pamet :stoopid:
|
Moram podijeliti s vama svoje oduševljenje...
Nakon što sam se razočarao jer nije bilo popusta za Božić na King Tigera, ipak sam se odlučio počastiti Jagdpantherom. Iskoristio sam sav free XP i opremio ga najbolje što sam mogao, sve osim 105mm (kasnije sam i njega otključao, ali ipak mi više paše duga 88ica). Posadu sam prebacio iz JgPzIV, sad su na 96-97%. Moram reći da mi je to najbolji tenk kojeg sam igrao!!! :care: Naprosto sam očaran, brz, okretan (ne kao JgPzIV, ali nije ni puno lošiji), bounca puno toga i, što je možda i najvažnije, pogađa i probija gotovo sve. To me i čudi, jer isti taj top na mom Tigeru ima puno lošije rezultate, odnosno ne probija ni približno kao na JagdPantheru. Sumnjm da je faktor sreće u pitanju, jer mi se to dogodilo u previše situacija da bi bilo slučajno. Uglavnom, ovaj TD je našao zauvijek mjesto u mojem srcu i garaži :goood: |
Odlican je JPanther s 88mm. 105mm sam probao i bio je uber junk. Neprecizan unatoc statistikama, shell skup, a sam tenk je trutima s tim topom. Doduse 88mici ce nerfat RoF u 7.1, ali bit ce super i nakon toga.
|
Genijalnost mm na djelu
http://www.pohrani.com/t/2c/Hz/4shWjy2A/shot033.jpg A ovo se ne vida svaki dan http://www.pohrani.com/t/12/V3/1UQRLuJw/shot038.jpg |
:D Obadvije stvari su se i meni dogodile ali jos u 0.6.7. :D
|
Takav MM nisam nikad vidio, al zato svaki dan po cijeli dan viđam preko 6 Type 59 tenkova u istoj igri.
Lagano mi idu na onu stvar... |
Da, i nije mi jasno ako ih već ima poveći broj, zašto ih ne rasporedi ravnomjerno u oba tima nego se dogodi da ih je u istom timu 5-6, a nisu ni u kakvom platoonu.
|
ozbiljno razmišljam da utučem tih 200-ak kuna i kupim taj T59 jer Tier8 tenkovi žderu lovu, TigerII će me bacit na prosijački štap..
Šteta što ostali premium tenkovi ne zarađuju toliko love, jer je T59 mamac za ekipu koja tek počinje igrati i ima lovu! Često se u zadnje vrijeme nađu 4-5 Type59 u svakom timu, al izginu ko miševi što je jasna naznaka da igrači neznaju iskoristit tenk. Ono, malo se pouzdaš da će te izvuči iz gofana, al duže ja poživim u VK3601h među Tier8, nego većina u T59-znači njubare! Trebalo bi ograničit-dok ne dođeš do Tier8 nemoš ni kupit premium Tier8, al ekipa koja plaća tenkove pomaže razvoju igre, pa se po tom pitanju sigurno neće ništa mjenjati. |
ja uživam u lowe-u...za sad mi nije potreban kinez :)
|
Pizdim na te noobove sa type-ima 59. Cim u mom timu ima vise od 2 type 59 tenka odmah izadem iz igre. Zbog tih idiota gubim pare, ovako barem platim popravak tenka i to je to, nema troska municije, a kod tiera 8-10 to je puuuno srebra.
Ne radim to iz nekakvih hirova vec cisto zbog financija u igri, svaki put izgubim bitku zbog tih mamlaza. |
Jer si ljudi briju ako imaju premium tank da su jaci od svih. :D
|
kakva konfa treba za ovo? definitivno skinem i isprobam na mac-u kad mi dodje sa servisa :) (gt320M sa 256MB i c2d p8600) i je li accounti idu preko neta tako da mozes igrat na vise pc-ja ili sprema sve na hard disk?
|
Radilo ti bude ko beba. Možeš igrat bilodi gdje je igra instalirana. Samo se ulogiraš sa svojim podatcima. Od frenda buraz igra na E2160 i GF6600 tak da :)
|
Citiraj:
Jednostavno dođeš do točke da se više nemoš financirat bez premiuma...:fiju: Citiraj:
|
Citiraj:
|
ljudi ne znam vise sto da radim.. smanjio sve postavke na minimun ali nista.. prije ove nove verzije radilo odlicno ali otkad je ona dosla kao da je grom udario.. ulazim u igru i nakon par min zacrni se monitor i izbaci ENTERING SLEEP MODE zvuka ima ali slika ode u sleep.. druge igre mi sve normalno rade i to se desava samo u WOT-u.. slao sam njima upit ali nista nisu odgovorili.. Rezolucija mi je 1280x1024 60 Hz..
|
Citiraj:
meni je gore igrat s KT nego s običnim tigerom. Dobro, još je stock..možda je stvar bolja kad nabacim novu kupolu i top?!:hitthewal: |
Citiraj:
Nije vrijedilo ni kad sam instalirao 6.7 verziju + patch frisko. Bas je moralo biti jedan file sa ukljucenim 7.0 patchem. |
da nisi skinuo US patch...za sve nas na EU serverima, US verzija ne radi, pa obrati pozornost kad skidaš,posebno ako ideš preko torrenta.
|
Citiraj:
Ja jedva čekam Francuze. Igrao sam ih malo na test serveru i mogu reći da je AMX 13 90 moj novi najdraži tenk :) Mala beštija ide preko 60km/h, ima sloped frontalni armor, vrlo malu kupolu na kojoj je top koji je u stanju isporučiti cca 1500 dmg u manje od 10 sec :zdero: Stižu crni dani za artiljerce, ali i za med/heavy noobove :D |
Citiraj:
Nekad bude igara s minusom, ali generalno gledajući sam u dobrom plusu. Bolja kupola je zakon, ona stock je preslaba za tier 8. Ali najvažniji ti je skill posade, 80 i 100% je nebo i zemlja. |
Pa zato je meni pushing stalno, ustvari sam oko nule..al to nije dobro!
Ustvari, 88 radi odličan posao al kupola jednostavno ništa ne zaustavlja-gunner mi redovno gine i svaki šut prolazi unutra. Jednostavno je prespor, loša kupola i posada ne 60%..recept za propast! Nema veze, koristit ću Tigera za financiranje King Tigera dok kralj malo ne "poraste"! |
Pa što nisi kupio odmah one od 75% skilla?
Ja ne pamtim kad sam igrao s 50% posadom. :D E, gunner i ammo rack će ti stalno ginut i s novom kupolom. ;) |
Citiraj:
Al ne diram Tigera sad..do daljnjeg. Citiraj:
Nije mi 105 bauk-imam T29 sa 105-icom i fino zaradim, isto je 1000 credita po granati pa dignem fino lovu. Svakako me igra tjera ili na premium acc ili barem premium tank poput T59 ili Lowe. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |