PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Android mobiteli - razni proizvođači - 1. dio (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=186981)

Gjurovski 19.07.2010. 22:54

Koje su postavke za net na vipu (desire), jerbo nikako mi se nezeli spojiti preko EDGEa ili 3G-a samo wifi :-/...

jucca 19.07.2010. 22:56

Citiraj:

Autor Gjurovski (Post 1691663)
Koje su postavke za net na vipu (desire), jerbo nikako mi se nezeli spojiti preko EDGEa ili 3G-a...

znam da je falinga u automatskim postavkama, pogledaj pod proxy pise ti 212.91.99.9 a treba bit 212.91.99.91
APN je data.vip.hr

Matta 19.07.2010. 23:03

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1691514)
Nemam baš nikakve simpatije prema mobu kojem baterija ne izdrži ni dan ali ovo nije "malo mutno" nego je žalibožepara ako je to stvarno EOS 350 a ovakve slike si postao...

A jbga, sta ste se uvatili toga k'o pijan plota ? :lol2:
Vani plus 40 a ja se nadvirujem preko stolice da ne uhvati moj odraz a da opet bude blizu. Da ne govorim da mi drhte ruke od 5 sati nocnog sna vec pola mjeseca. Vidis da je Nokia ispala dobro. Kad sam skinuo slike na komp vidio sam da je HTC ispao mutan ali nije mi se opet dalo postavljati scenu na plus 42. :D

Mutnoca na stranu, ekran je stvarno jako jako tesko citljiv na suncu. Omnia HD koju sam imao jedno vrijeme je patila od iste boljke posto je takodjer AMOLED ekran...

Gjurovski 19.07.2010. 23:15

Citiraj:

Autor jucca (Post 1691667)
znam da je falinga u automatskim postavkama, pogledaj pod proxy pise ti 212.91.99.9 a treba bit 212.91.99.91
APN je data.vip.hr

Tnx jedinica je mrtva falila, jos gledam radi gtalk, radi uredno update vremena, rss-ove vuce ali nikako browser, sad radi :D
Tnx jos jednom...

xlr 19.07.2010. 23:23

Citiraj:

Autor jucca (Post 1691641)
Evo ti screenshoot, meni ga uredno nadje

Cudno, meni baca samo ovaj Beads. Znaci u principu formatiram karticu, kreiram ext3 particiju i instaliram to? Moram priznat da nisam nasao tutorial baziran na a2sd aplikaciji, imas ti stogod?

jucca 19.07.2010. 23:41

Citiraj:

Autor xlr (Post 1691700)
Cudno, meni baca samo ovaj Beads. Znaci u principu formatiram karticu, kreiram ext3 particiju i instaliram to? Moram priznat da nisam nasao tutorial baziran na a2sd aplikaciji, imas ti stogod?

Probaj negdje naci a2sd.apk file, pa instaliraj rucno.

Ja nisam kreirao EXT particije, posto na 2.2 to nije potreba radit, tako da nisam nikad to radio nit trazio tutoriale.

Mad_Duke 19.07.2010. 23:45

Ovim slikama klap, klap.

Može li mi netko reći da dotični gospon nije usporedio jedan touchscreen mobač sa ogromnim ekranom sa jednom nokijom bez toucha.
Kaj se tiče prave usporedbe
http://www.engadget.com/2010/06/21/s...unlight-fight/

I koliko god neki bili više čitljivi od drugih, nitko neće koristiti mobač tako bez da napravi makar od sebe sjenu.

Činjenica je da AMOLED pati malo više na suncu, od SAMOLEDa i TFTa. Činjenica je da AMOLED i SAMOLED izgledaju zamjetno bolje indoors. Ako ti se to ne sviđa. Nemoj kupit.

jucca 20.07.2010. 00:20

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1691719)
Ovim slikama klap, klap.

Može li mi netko reći da dotični gospon nije usporedio jedan touchscreen mobač sa ogromnim ekranom sa jednom nokijom bez toucha.

I koliko god neki bili više čitljivi od drugih, nitko neće koristiti mobač tako bez da napravi makar od sebe sjenu.

Činjenica je da AMOLED pati malo više na suncu, od SAMOLEDa i TFTa. Činjenica je da AMOLED i SAMOLED izgledaju zamjetno bolje indoors. Ako ti se to ne sviđa. Nemoj kupit.

vise nas u ovom threadu je nezadovoljno ekranom, ja sam usporedio sa iPhoneom, a da sam znao da je ovako lose, mob vjerovatno ne bi ni kupio. Citao sam review.e prije kupnje, spominjalo se da je slabiji na suncu ali sam ocekivao bar doneklu citljivost. Nakon desetak kila mobitela sto sam imao, nikad nisam trebao koristiti drugu ruku da bi procitao sto pise, i smeta me sto sad povrh sve te silne nove tehnologije to moram radit.

Mar 20.07.2010. 00:52

Malo preuveličavate problem.
Istina da čitljivost nije bog zna kakva, ali se pri najvećem brightnessu vidi ok, definitivno ništa puno lošije od iphonea (BTW - veća reza - manja vidljivost, tj veći pixeli - bolja vidljivost).

U Desireu je senzor malo u banani i kad je vrlo jako sunce, svjetlina mu je na 50% ili koliko već i onda je vrlo loš, ali kad digneš na 100% onda je ok, iskoristivo.

Čim se ode u sjenu, ekran je odličan.

P.S. Nije vam zdravo biti na suncu sad u ljeto :p

Mad_Duke 20.07.2010. 01:01

Mislim da uspoređivati najnoviji ekran od Iphone 4 nema apsolutno NIKAKVOG smisla sa HTC Desireom. Za usporedbu imate Samsung koji i košta više (o cijeni iphone 4 da ne govorim).

Desire se čist oke vidi na suncu. I to ne mislim na suncu hodajući u 13:00 sati popodne sa mobitelom u ruci okrenutim prema gore bez hlada. Dva od tri puta kaj sam koristio mobač da vidim dal je to ono kaj želim je bilo preko dana sada po ljeti na ljetnoj terasi i sve super.

Ovo mi počinje zvučati kao da se netko žali kaj je kupio plazmu sa staklenim ekranom bez AR filtera i strpao ju uz more na ljetnu terasu, pa se čudi kaj se ne vidi. :D

Anyway. Kome se ne sviđa Desire sa AMOLEDom, neka se strpi i naruči izvana onda sa TFTom kojeg izgleda već ima po tržištima vani :P

xlr 20.07.2010. 01:04

Citiraj:

Autor jucca (Post 1691717)
Probaj negdje naci a2sd.apk file, pa instaliraj rucno.

Ja nisam kreirao EXT particije, posto na 2.2 to nije potreba radit, tako da nisam nikad to radio nit trazio tutoriale.

A mislim da to nije to što meni treba - imam 2.1 i ne vjerujem da mi jedna aplikacija može upaliti a2sd :\

Anyway, šta imaš flešano gore i kako si zadovoljan? Tnx, to bi bilo sve zasad :)

jucca 20.07.2010. 01:08

A2SD i jest aplikacija :)
Imam 2.2 gore, zadnji radio, rootan, uglavnom zadovoljan sam, baterija traje malo vise, WiFi malo bolje hvata, itd., nista spektakularno u odnosu na 2.1 ali bolje u svakom slucaju.

coconut 20.07.2010. 09:35

Google prestaje sa direktnom distribucijom Nexusa

Matta 20.07.2010. 09:54

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1691719)
Ovim slikama klap, klap.

Vec sam objasnio o cemu je rijec. Ne pilaj vise.

Citiraj:

I kakve bi sad to trebalo imati veze ? Ja nisam isao pokazati nesto tipa "ovaj ekran je bolji od ovog" i slicno, nego cisto ekrane na suncu od dva mobitela koje trenutno posjedujem. Da sam imao N97 - stavio bih N97, da sam imao iPhone - bio bi on na slici.

Citiraj:

Navodis link na "pravu usporedbu" a ovi gore ne da ne prave sjenu nego jos gledaju da sunce pici ravno na mobove a meni napises da nitko nece koristiti mob direkt na suncu.
Reality check - vecina ljudi, kad hoda ulicom napr., nece se okretati u smjer od sunca da napravi sjenu ili dizati ruku da pokriju sunce nego ce se kretati normalno i tipkati kako hodaju. Da, mogli bi stati i zavrsiti sta vec trebaju zavrsiti ali to je vec Apple-ovsko rjesenje (citaj: ako gubis signal - drzi mob samo sa dva prsta).

Citiraj:

Ma bravo lumenu. Bez tebe ne bi dosli do takvih zakljucaka. :care:

Da ne duljimo sa glupom raspravom vise: cinjenica da Desire imam vec tri mjeseca sama govori da su plusevi moba veci nego njegovi minusi i da mi ekran necitljiv na suncu ne smeta toliko da bi ga se rjesio.
Da mu ekran smrdi na suncu, to stoji, bar tucetu ljudi ovdje koji ga imaju. Potpuno je nevazno iz kojeg razloga jer ovdje pricamo o mobu kao takvom, njegovim vrlinama i manama, a ne o tehologiji izrade ekrana.

igor_2307 21.07.2010. 01:07

Pa ono sto se tice ekrana je da malo je teze za vidjet ali nije nemoguce....ali opet pa nisam u pustinji di nema zrno hlada i bas moram po najvecem suncu picit po desire-u il nekom drugom smartfonu.... ak mi tolko smeta sklonim se u hlad i vidim sve..... inace mobitel je odlican, ima tu i tamo kojih bagova (a koji mob nema) i eventualno grca malo na najnovijim 3d igrama ali to je do igre ne do moba jer nemoze stekat nesto sto ima 1ghz proc..... a baterija je cak i dobra....naravno da je namjenjeno da se po njemu radi sve i svasta, zato i je smartfon.... ali ako se koristi normalno...par poziva, par poruka eventualno wifi il 3g kad odes na fejs i ta sranja traje i po 3 dana.... sve u svemu odlican je

srale7 21.07.2010. 03:14

Imam problem sa sinkronizacijoj kontakata, odnosno zelio bi prebaciti sve kontakte na google contacts radi backupa.

Odem pod settings->data synchronization-> i tu onda imam 3 izbolrnika google/exchange/pc

Pod google imam gmail/calendar/contats i "napravim" sinkronizaciju pojavi se zelena kvacica kored "contats" ali naravno, odem pogledat i nema nikakvih kontakata na www.google.com/contacts.

Odem u imenik na Syn exchange contacts, upise sve sto treba (username/pass) i ne zeli mi se spojit javlja "Authentication failed. Please verify username/password"

Naravno sve sam 10 puta provjerio i sve je ispravno upisano. Ako netko zna, bio bi mu zahvalan.

LP

jucca 21.07.2010. 09:34

Probaj setirat kao exchange account. Takodjer moras u gmailu to i omoguciti.

Mikeyy 21.07.2010. 09:40

Citiraj:

Autor srale7 (Post 1692409)
Imam problem sa sinkronizacijoj kontakata, odnosno zelio bi prebaciti sve kontakte na google contacts radi backupa.

Odem pod settings->data synchronization-> i tu onda imam 3 izbolrnika google/exchange/pc

Pod google imam gmail/calendar/contats i "napravim" sinkronizaciju pojavi se zelena kvacica kored "contats" ali naravno, odem pogledat i nema nikakvih kontakata na www.google.com/contacts.

Odem u imenik na Syn exchange contacts, upise sve sto treba (username/pass) i ne zeli mi se spojit javlja "Authentication failed. Please verify username/password"

Naravno sve sam 10 puta provjerio i sve je ispravno upisano. Ako netko zna, bio bi mu zahvalan.

LP

Koliko sam ja shvatio sistem nemožeš sinkronizirati PEOPLE sa GOOGLE imenikom. Nego trebaš napraviti export kontakta sa PEOPLE i onda importirati pod GOOGLE imenik (nisam siguran da li to možeš napraviti na mobu, ali možeš importirati na gmail direktno). I on tada će on sinkronizirati bez problema, PEOPLE imenik na mobu možeš isključiti i sve nove kontakte sačuvati u GOOGLE imenik.

Matta 21.07.2010. 09:51

Citiraj:

Autor Mikeyy (Post 1692445)
Koliko sam ja shvatio sistem nemožeš sinkronizirati PEOPLE sa GOOGLE imenikom. Nego trebaš napraviti export kontakta sa PEOPLE i onda importirati pod GOOGLE imenik (nisam siguran da li to možeš napraviti na mobu, ali možeš importirati na gmail direktno). I on tada će on sinkronizirati bez problema, PEOPLE imenik na mobu možeš isključiti i sve nove kontakte sačuvati u GOOGLE imenik.

U pravu si.

Usput, ja sam imao problem sa sinkronizacijom kalendara. Uredno prijavi da su svi eventi sinkronizirani a u mob kalendaru se prikazuju samo u proslosti i jedan tjedan u buducnosti. Iako se eventi namjesteni kao ponavljajuci kad se syncaju dobiju tag "custom" a ne "recurring". Pomoglo je samo rucno mijenjanje taga.

Radikal 21.07.2010. 11:09

Srale, a zasto bas zelis napraviti sinhronizaciju sa google accountom?

Kontakte mozes i backupirat na sd karticu pa ih kopiras na racunalo i vratis u mob ukoliko ces trebati.
ja sam tako napravio u par sekundi sinhronizaciju sa htc-a sa starom nokiom i poprilicno je brzo, jednostavno i bezbolno. Sto je najbolje svi kontakti ti se mogu onda i na racunalu ukoliko zelis vrlo lako kopirati u outlook. A ne treba ti nikakav software i settingsi...

Ovdje ti je primjer toga sto sam ja napravio:
http://myhtcdesire.com/tutorials/how...-to-htc-desire

Mikeyy 21.07.2010. 13:05

Meni je ok sinkronizacija zbog automatske sinkronizacije sa thunderbird adresarom, pa čim ukucam vizitku imam email u thunderbirdu. Ali se još nisam odlučio na taj potez, više zbog straha od googla, i ovako ima o meni info za sve.

game 21.07.2010. 13:45

da li je netko imao slicni problem?

na htc desire-u kad otvorim messages (sms aplikaciju koja je bila original s mobitelom) on mi otvara internet :SSS

a kad odem na messages preko widgeta i opet probam otvorit messages aplikaciju onda mi uspjesno otvori poruke i kad nesto pogledam stisnem tipku "back" (na hardveru) i on mi otvori internet(google.com)... ne kuzim kako uopce moze se pojavit internet aplikacija dok sam u porukama

daki 21.07.2010. 13:51

Jel ima netko preporuku za custom rom? Ja sam stavio LeeDrOiD sa Froyom i zasad se cini brz i baterija dosta dulje traje. Imam jedino problem s Marketom, ne prikazuje progress bar kod instaliranja aplikacija, drugi problem mi se javlja kad prikljucim mob na komp. Buduci da su mi sad aplikacije i widgeti na sd kartici prikljucenjem na komp mob unmounta karticu i izgube mi se widgeti i neznam jel postoji koji nacin da ih reloadam.

Jos jedno pitanje vezano uz Titanium Backup. Kad sam radio backup sve mi je odradila automatika, al kad sam stavio novi rom i vracao backup, za svaku aplikaciju me pitao jel hocu instalirati i stalno sam morao prstom stavljati na install. Jel postoji nacin da se i to automatski odradi il sam ja to nekaj krivo napravio?

xlr 21.07.2010. 16:15

Citiraj:

Autor daki (Post 1692656)
Jel ima netko preporuku za custom rom? Ja sam stavio LeeDrOiD sa Froyom i zasad se cini brz i baterija dosta dulje traje. Imam jedino problem s Marketom, ne prikazuje progress bar kod instaliranja aplikacija, drugi problem mi se javlja kad prikljucim mob na komp. Buduci da su mi sad aplikacije i widgeti na sd kartici prikljucenjem na komp mob unmounta karticu i izgube mi se widgeti i neznam jel postoji koji nacin da ih reloadam.

Koristio DeFrost 2.3 vanilla 2.2 ROM ali oni imaju neki bug sa wifi-em kada mob padne u sleep (pročitao sam da svi vanilla 2.2 imaju isti bug za razliku od Sense based ROM-ova). Prešao na 2.2 sa Senseom i zasad niti jednog buga ili problema:
[ROM-FroYo] Official Froyo HTC Sense ROM (16/07 v1.0c | OpenDesire Team)
Uz dodatak ovoga ako želiš aktivirati froyo a2sd.

Baterija mu je dosta dobra: skinut s punjača u 10h, cijelo vrijeme u syncu na wifi-u, par poruka i 10ak min poziva - nakon 5 sati pokazuje 87%

S druge strane, aplikacije čije widgete misliš koristiti na homescreenu MORAŠ staviti na internu memoriju. Nema ali :)

daki 21.07.2010. 16:33

Dobro ovo za widgete sam nekom logikom zakljucio da moraju biti na internoj memoriji i sad stima. Nego, sad ak hoću staviti novi ROM, jel mogu ostaviti aplikacije na A2SD pa samo vratim postavke nakon stavljanja ROM-a ili moram formatirati A2SD particiju pa preko backupa prebaciti sve na karticu?

danij3l 21.07.2010. 17:11

kad bude izashla nova verzija androida dobit cesh obavijest na mobu

zwer 21.07.2010. 17:14

Citiraj:

Autor game (Post 1692833)
Jbt ovdje nitko ne pomaze noobovima kao sto sam ja....
Moze li mi netko ovdje ili na pm objasnit ili poslat link kako dda stavim ovaj najnoviji android Os na svoj desire
Ne znam nista o tome. Da li preko kompa. Da li preko moba direktno itd.... da li je to uopce doslo....
Ugl trazim neku dobru dusu koia ce mi na pm ili tu pomoc oko toga i savjetovat sta jos da stavim na svoj desire. Hvala

Za tebe preporucam da se strpis da to HTC napravi pa ti samo stisnes update, odes na kavu, vratis se, gotovo.

Osim toga, ako se zelis zaje_avat sa unofficial Froyo izdanjima za Desire, imas unatrag 3 stranice barem 2 step-by-step guidea, plus thread od 100 stranica sa svim mogucim problemima i rjesenjima... da ne pricam o :google: .

xlr 21.07.2010. 17:32

Citiraj:

Autor daki (Post 1692786)
Dobro ovo za widgete sam nekom logikom zakljucio da moraju biti na internoj memoriji i sad stima. Nego, sad ak hoću staviti novi ROM, jel mogu ostaviti aplikacije na A2SD pa samo vratim postavke nakon stavljanja ROM-a ili moram formatirati A2SD particiju pa preko backupa prebaciti sve na karticu?

E to neznam, nisam još došao do a2sd sa ext particijom. Koristim samo onaj froyo default a2sd. Makar sam u jednoj temi pročitao da su nekome radile aplikacije sa kartice nakon stavljanja ROM-a i vraćanja backupa. Ali neznam kod kojeg ROM-a sam to pročitao :)

@game: Ako imaš volje odi tu http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=594 i čitaj. Ni meni nitko ništa nije objašnjavao, a nakon tjedan dana sam pohvatao sasvim pristojnu količinu informacija. Svejedno, ne želim nikome biti mentor jer to što radim, radim na svoju odgovornost i samo na svom mobu. Kad se osjetim pametnim, napisat ću tutorial

LAcy 22.07.2010. 11:22

Juice Defender je dobio (tj. već neko vrijeme ima) Apps opciju kojom možete definirati nakon pokretanja kojih aplikacija će se podići Internet konekcija (Wifi ili GPRS/EDGE/UMTS). Nešto slično kao auto dial ako se netko toga još sjeća.

Matth€w 22.07.2010. 14:36

Da li je netko otključavao mob na sve mreže na Androidu? Jel to izvedivo kako? Konkretno mislim o X10 Mini Pro iz TMobilea.

SE_HELP 24.07.2010. 22:37

Citiraj:

Autor Matth€w (Post 1693393)
Da li je netko otključavao mob na sve mreže na Androidu? Jel to izvedivo kako? Konkretno mislim o X10 Mini Pro iz TMobilea.

mislim da moze otkodirati tvoj mob kod operatora, gdje si kupio svoj uređaj. samo pitaj jih, stvarno.

srale7 25.07.2010. 06:20

Citiraj:

Autor Mikeyy (Post 1692445)

Ja bi htio svoje kontakte (ime/prezime/broj/mobitela) importat u google contacts, tako da imam jednu kopiju kontakata na netu, radi backupa.

Problem se javlja sto kad odem u imenik i zelim napraviti Sync exchange contacts sa svojim gmailom nikako ne uspjevam, kao ne prođe mi user i pass. Znači zelim svoje kontakte koji su u memoriji telefona prebacit na google contacts.

Citiraj:

Autor jucca (Post 1692438)
Probaj setirat kao exchange account. Takodjer moras u gmailu to i omoguciti.

Može malo pojašnjenje?

Hvala i lp

Mikeyy 25.07.2010. 09:28

Citiraj:

Autor srale7 (Post 1694920)
Ja bi htio svoje kontakte (ime/prezime/broj/mobitela) importat u google contacts, tako da imam jednu kopiju kontakata na netu, radi backupa.

Problem se javlja sto kad odem u imenik i zelim napraviti Sync exchange contacts sa svojim gmailom nikako ne uspjevam, kao ne prođe mi user i pass. Znači zelim svoje kontakte koji su u memoriji telefona prebacit na google contacts.

Ti ti nije problem, napravi export i taj fajl koji će ti sačuvati na SD karticu importaj u gmail.
Ako ti ne radi login na gmail onda ti nebi trebalo ništa raditi, niti market niti bilo sta vezano za google.
Napisao sam u prošlom postu, nemožeš sync PEOPLE i GOOGLE, moraš prvo kontakte premjestiti u GOOGLE i only sync sa gmail. Jedino tako radi.

srale7 26.07.2010. 01:18

Moze mala pomoć kako da napravim taj export na SD?

Login na gmail mi ne radi, kad zelim napraviti taj Sync exchange contacts, naravno za sve ostalo mi radi normalno.

LAcy 26.07.2010. 09:53

Citiraj:

Autor srale7 (Post 1695425)
Moze mala pomoć kako da napravim taj export na SD?

Tap na People, stisneš tipku Menu, tap na Import/Export, tap na Export to SD card......

jucca 26.07.2010. 10:08

Citiraj:

Autor srale7 (Post 1694920)

Može malo pojašnjenje?

Hvala i lp

Samo setiras Email acc. kao exchange, stavis da ti syncronizira i kontakte, malo pricekas, i imat ces sve kontakte gore. Kasnije se vise nikad ne trebas brinit o kontaktima, i s uglavnom bilo kojim malo boljim mobitelom ces uvijek imat svjezu listu kontakata.
Server za exhange ti je: m.google.com sve ostalo na default postavi.

xlr 26.07.2010. 11:40

Srale, jel ti ono imas Tattoo? Ako sam dobro zapamtio, ajd mi molim te reci kako te slusa touch i moze li se tipkati u landscapeu tj. kako ide tipkanje opcenito. Jesi mozda naisao na neki nedostatak kojeg bi htio podjeliti s nama, nesto sto ti smeta na mobu i sl? :)

Gx25 26.07.2010. 19:33

Imam ja pa ti mogu reci:
Touch je precizan nije bas kirurski al u usporedbi s kp502 ovo je avion, mozes tipkat u landscape al poruke samo i to je lagano tj rijetko falijes slovo(imam velike prste...)
Nedostatak bi bio ekran neotporan na ogrebotine, nekad zna blokirat (2 puta u 2mj), i nezan jos mozda browser koji nekad zna zezat

srale7 26.07.2010. 23:46

Citiraj:

Autor LAcy (Post 1695508)
Tap na People, stisneš tipku Menu, tap na Import/Export, tap na Export to SD card......

Hm, tu nastaje problem, odem na People->Menu->onda imam samo->Import->Google/phone. Znači nema nigdje ovo sto si naveo. Jel ima neki drugi način? Inače radi se o HTC Magicu, 1.5 verzija sa htc sensom.

I jos jedna stvar koju niam rijesio, isto malo iritirajuće. Naime stavio sam sve kontakte na phone i sad zelim to sve kopirat na sim karticu. Nikako nemogu tako nesto napraviti, tipa select all/copy to sim, vec jedino rijesenje je da moram ući u svaki pojednii kontakt i ručno ga kopirati na sim:stoopid:

Citiraj:

Autor jucca (Post 1695518)
Samo setiras Email acc. kao exchange, stavis da ti syncronizira i kontakte, malo pricekas, i imat ces sve kontakte gore. Kasnije se vise nikad ne trebas brinit o kontaktima, i s uglavnom bilo kojim malo boljim mobitelom ces uvijek imat svjezu listu kontakata.
Server za exhange ti je: m.google.com sve ostalo na default postavi.

To sam ja i radio, ali nisam uspijevao, a problem je bio u tome sto je kod mene defaultno krivi exhange server, kod mene je gmail.com, sad kad sam stavio m.google.com otisao mi je korak dalje, odaberem da zelim sinhronizirat contacts i krene i onda javi da je "Failed to create account. Try later."
Probao sam resetirat mob, malo kasnije sam isto probao i nikako ne zeli. Netko je tu spominjao da moram to dozvoliti na google accountu, nisam to uspio naći, pa ako netko zna.. Ideje naravno, dobrodosle.

I btw, dečki puno vam hvala:chears:

Citiraj:

Srale, jel ti ono imas Tattoo?
Ne, ja posjedujem Magica, pa ako te zanima mogu par riječi o njemu.

LP

LAcy 27.07.2010. 00:32

Čini se da tvoja verzija Androida ne podržava ovo što sam napisao. Možda se to može postići drugačije, onim programom PC za sinkronizaciju ili nekim softverom sa marketa.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:05.