![]() |
kaj nije najbolji MSI bios?
|
ne,on je cak koliko smo mi probali najgori...=)
|
Kak mislis najgori?
ja sam fleso grafu s otkljucanim msi-em koji idrzi na 1.16v na 900/1250 po cemu bi sad asus bio bolji ne kuzim. Objasni malo ak nije problem |
imam problema sad neznam točno šta je krivo,driveri od grafe,matične,win 7...?
imam problema sa videom(film) 720.p blue rayx264,naime kad stavim minimize filma, cijeli ekran je prožet bijelim debelim trakama koje stoje ukoso pravilno,na trenutke nestanu ali se opet pojavei film isto nije savršen ali to je možda posljedica šta nemam fullHD monitor osim tog problema,windowsi se ruše(ekran se samo pogubi) kad stavim full screen npr. od hd videa na youtube-u,te debeli miš koji se isto pojavljuje osim toga ni monitor mi se više ne želi ugasit, kad stavim u power options postavku da mi se ugasi nakon 2minute(monitor samo priguši svijetlo,npr. ko crni screensaver) koristim najnovije drivere 10.1,jedino šta je dobro radilo sa starim driverima je monitor koji se normalno gasio kad bi računalo ostavio da radi |
Imam isti monitor, imam istu grafičku, imam iste W7 x64...a sve radi savršeno, čak imam i iste drivere. Zbilja neznam kaj se to događa i kakvi su to problemi kod tih kartica. Da nekom rade problem a nekom ne...si gledal jučer film "ja robot" eh možda ti komp dobil dušu :D:D
Za debeli miš imaš hotfix 10.2, imaš temu za to...a za ostalo neznam kad da radiš. |
Citiraj:
jesi stavljao bios novi na matičnu il imaš stari? |
E sad si me urekel, stavil sam neki dan 10.1 drivere, i sad sam i ja skužil da mi monitor ne pada u sleep mod nek radi al crni ekran WTF. A sa starim 9.12 verzijom je sve radilo ko podmazano, očito idem na stare drivere, probaj i ti pa javim, niš te ne košta.
A kad komp bacim u sleep mod onda se uredno i monitor ugasi, ma driveri zezaju ziher, nema kaj drugo biti bez brige, pa to je ipak naš stari ATI. BIOS od matične mi je predzadnji...točnije F6 |
Davno sam priupitao i zaboravio pronaci odgovor. Razumljivo zbog DX-a da najveci broj operira sa Vistom i Sedmicom. Ali rade li 5x kartice u punoj ljepoti funkcionalnosti, ako su recimo u vodama XP-a?
Jel netko od trenutnih vlasnika koristi XP? Postoji li nesto napismeno ili obznanjeno za sto je sve uskracen (osim DX-a) vlasnik karte koji ne misli napustiti .../XP? |
Citiraj:
sve obične radnje brže rješavaš,a šteta je kad imaš 5* kartice ne radit u win 7 |
Imam dual boot (Xp/Vista), Ati 5850, nemam prigovora na oba sustava za ono sto meni i zeni koristi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Malo sam se razocarao u zadnje vrijeme sa pasivnim 5x novinama koje izlaze. Nit dolaze sa kolicinom izlaza kojima sam se nadao nit mi se svidja kao su izvedeni izlazi. Zato gledam barem dal to sljaka u WS2003/XP svijetu. Koja je uopce glavna tema sa sve generalne rasprave na PCE-u za 5x seriju? |
5xxx tako nešto.:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo frende! |
evo jos jedna poslastica:
Sapphire Radeon HD 5850 Toxic OC Edition Review Citiraj:
Izvor: overclockersclub.com |
Bog te mazo, taj cooler ima bazu površine stola za ping pong. I onda kaže da dobro hladi. Ma ko bi to rek'o ;)
|
Citam da je rulja po netu flashala 5850 sa asusovim 5870 biosom pa me zanima jel ko probo to ovdje?
Navodno je onda 5850 na 850/1200 na 1.16v na stocku |
Probaj :D
|
Citiraj:
biosi su iste veličine pa možeš i obrnuto.5870 s 5850 biosom ne funkcionira,odnosno baca artfakte |
ne kuzim kaj rulja dobije s tim biosom.
grafa im bezveze na 1.16v na stocku i grije se nepotrebno. kod mene je asusov bios 5850 koji drzim na stock voltazi na 800/1200 a to je velika razlika u voltazi |
Evo ja probo, prije je idle bio 38-39°C, sad je 44°C.
http://www.pohrani.com/t/2e/vi/1GmI9UbY/capture.jpg |
kak ti je tak velika temp u idle-u?
radi li powerplay s tim biosom? |
Evo sad je idle 40°C, radi sve normalno.
|
Citiraj:
|
nejde svaka bas.
evo moja na difoltu vozi na 820/1250 al brijem da bi mema mogla jos. |
Nemaš sreće onda:p
|
taman htio bocnut doticnu za par dana, ali me plasi sad ovaj bug...
neda mi se skesirat lovu i odna dobit qurčić. jel ima kakav fix ili je u fazi kao što forumi kažu ? |
koji bug? WTF?
|
Valda gray screen...
|
ma ovo sto su decki pisali vec na par stranica iza...
isto tako, ovo bi mi bio prvi prijelaz IKAD na ATIja :) |
Ja nikakvih problema sa svojom nemam. kuc-kuc
|
Ni ja.. Bar ne zasada.
|
jos jedan zadovoljan korisnik.. sve radi savrseno.. apsolutno nikakvi problemi..
|
Nemam taj problem na svojoj.:)
|
ja ga imam jedino pri nesto vecem OC-u kad ga skroz opteretim sa furmarkom,ali inace sve 5.
|
jel netko skuzio da novi avp zagrije 5850 skoro kao furmark ili je to samo kod mene?
gpu-62c vrm 72c nakon 2 sata igranja avp-a na 820/1250 difolt voltaza vuce konstantno oko 40A dok furmark na testu vuce oko 50A izgleda da bu sad nadolazece igre rostiljale grafe pa furmark nebu vise bio tak nerealan |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:52. |