![]() |
Citiraj:
|
Netko je napisao da mu se prilikom logiranja na youtube account WD resetira. E pa i meni se resetira. Stavio sam i B-RAD custom fw 0.3.2 i isti qurac.
Imam osjecaj da WD slabo radi na otklanjanju problema i izdavanju novog fw-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pitanje za sve: neke subtitlove mi nece prepoznati, iako ih na kompu uredno vrti. Preporucite neki alat za konverziju tako da mogu biti siguran da txt i sub titlovi budu i prikazani na wd tv liveu... |
Subtitle workshop, ja si sve titlove s njim sredjujem, super programcek.
|
ima gdje blizu u sloveniji wd tv live za kupiti npr brežice, krško? pošto kod nas NULA nema nigdje barem još 14dana
|
A i mene zanima kad dolazi nova pošiljka u HR jer me je moj WD TV Live iznenada napustio, pa sad čekam da MSAN uveze nove jer pri online provjeri statusa uređaja na servisu piše:
|
|
Citiraj:
molio bih da netko stavi screenshot nekog filma sa externim titlom da vidim poziciju titla u jednom redu....jer takva me stvar može odbiti od tog playera kojeg sam već skoro uzeo.... |
Citiraj:
|
Ma znam, loš dan jučer bio, danas je bolje :p
Uglavnom, imam ISO datoteku u kojoj su 4 VOB fajla. Na koji način da učitam externe titlove? |
Je, kad naletiš na moderatora s lošim danom - bude svega onda...
Nikako, ako titlovi nisu ubačeni u sam film pa da se do njih može doći preko dvd izbornika. Samo ovako da ubaciš vanjski .srt ili koji već format - neće ići. To može MPC i slični programi na kompu, no wd - no, no. |
Bude svega da. Ma ja ne trpim brisanje posteva, nekako gledam na to da je moderator tu da moderira - editira. Nije brisač - terminator, nego moderator :p (no, ajd, no hard feelings really ;))
Fak, znači pouka je: NIKAD ne skidaj DVD - ISO filmove! :D Niš, sad znam za ubuduće. Ali pohvalno je da čita i sam ISO, to me ugodno iznenadilo ;) |
treba mi WD HD player ali čujem da su s gen2 (ne live) opet napravili istu grešku kao i sa gen1 (koja je kod gen1 kasnije ispravljena prek firmwarea) a to je da su titlovi pozicionirani previsoko (kad su u jednom redu).....nije mi jasno zašto ne stave da se može mijenjati pozicija titla kao u nekim outdated DVD playerima...uopće koliko vas smeta ta pozicija titla na gen2 (i Live-u, jer i on ima isti "problem")?
|
Mene to uopće ne smeta.
|
Da li je WD Live u stanju procitati seriju .rar-ova, pa iz njih .iso i .nrg fajlove, kao sto to moze XBMC?
|
Čini mi se da nije. Nisam probao, ali nigdje nisam vidio da ima navedenu podršku za rar.
|
Novi firmshit je izdan od strane WD-a 1.01.17, nema ga još na službenim stranicama, ali ga WD TV pokupi s neta preko updatea.
Ne donosi ništa novo :) |
evo uzeo sam WDTV (nije live ali je gen2 i ima isti hardware kao live) i oduševljen sam...slika je neusporedivo bolja na mojoj plazmi (nije full hd) nego sa kvadra 933....boje, oštrina, općenito slika....sve pleja bez problema a 720p mkv izgleda prebolesno.....čak i dvd ripovi (xvid) izgledaju odlično u usporedbi sa kvarkaćem....odmah sa puknuo zadnji firmware i sve je prošlo ok....hdmi kabel sam imao od prije (i to neki bolji panasonicov sa pozlaćenim konektorima, koštao je preko 120kn ak se sjećam dobro, navodno je to bitno jer nekom tipu je baš jeftinjola hdmi kabel pravio probleme sa nekim formatima, zvukom)....super je što više ne moram petljati po 50 raznih DVD-a da bi djetetu pustio neki crtić (externi disk imam od prije)....također pregled slika je super, izgledaju odlično...sad mi je malo žao kaj sam kupovao telku koja nije fullhd (tad je to bio malo preskupi sport za mene).....al i hd ready je ok...
|
Moze netko pojasnit o kakvoj se sa to "gen2" radi? Da li je to sad nesto novije od WDTV Live ili je to neki novi firmware?
|
Citiraj:
Gen 2 je nova genaracija u koju spada WDTV i WDTV Live. Znaci to bi ti bilo kao revizije maticnih ploca i sad je to recimo WDTV v2.0 koji ima isti hradware kao i WDTV Live osim hardwerskog djela mreznog izlaza :) |
Citiraj:
player kutija mene je šokiralo (pozitivno) koliko je sami player mali..veličine CD-a (samo kutijast naravno)...kakav li je tek mini.... |
Citiraj:
|
Jel bi uspio on vrtiti fullHD filmove preko Wirless USB-a koji radi na 108Mb?
Po nekoj teoriji bi mu to trebalo biti dosta, ima ko kakva iskustva u praksi? |
Pa iskreno ja ni u teoriji ne vidim da bi to radilo... možda neki n standard ako se ne varam bi prošao. (ili se varam)
|
n standard prolazi, netko je stavio link gdje tri laptopa istovremeno vrte film. samo nisam siguran je li bilo 1080p ili 720.
|
evo kako možete riješiti poziciju titlova kod WDTV-a gen2 i Live (sad su previsoko, kod gen1 su to popravili sa firmwareom)...
Dakle titlovi će vam se pokazati niže (kako je i normalnije) tako da se npr. u Subtitle Workshop-u titl konvertira (sejva) kao Advanced Substation Alpha. To je za sad rješenje dok ne izađe fix za titlove u jednom od slijedećih firmware-a..... |
Ajd ostavi neki tutorial :D kao neki :D
|
Citiraj:
startaj workshop otvori titl koji već imaš i sejvaj ga kao Advanced Substation Alpha (potražiš ga u drop down list kaj klikneš Save as)...takav titl bit će prikazan niže odn. pri dnu ekrana kak i treba... |
Citiraj:
:chears: |
ima li ovih lajvova igdje za kupit?
|
Citiraj:
|
Nema nigdje za kupit...
|
vjerojatno mozemo onda ocekivati i rast cijene kad dodje jer je potraznja ogromna :D
|
Da moglo bi se dogodit da poskupi :(. Ja trazim jos od prije Bozica i za sad nula a i oni sto kao "imaju" na nabava.net u biti nemaju kad nazoves :(.
Jedino sto sam skuzio da je ovaj obicni WDTV (bez Live) pojeftinio u nekim shopovima pa kao nekom netreba mreza :) :) |
1.5TB mybook vec zeljno iscekuje svog prijatelja. nadam se da ce biti do kraja mjeseca :D
|
ako vam mreža/internet nijsu bitni onda možete uzeti WD TV (gen2) kojih, koliko vidim, ima na lageru....dakle isti je hardware kao kod Live verzije samo nema podršku za net...
|
Citiraj:
|
prodajem mjesec ipo dana star live za 1100kn :D
ne razumijem kako moze biti nestasica tako popularnog hardvera, jel ih wd nije proizveo dovoljno ili nasi pametni uvoznici nisu uvezli? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |