![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo je debilizam , slažem se edit dajte mi inivte za pc experet steam grupu:) |
Citiraj:
|
Panda 505
Razumijem ja to ali kakve veze, evo ja osobno placam u USA $ i cijenama za USA regije, kako ? Kako sam rekao, oni zapravo ne lociraju tebe, odes na usa acc i sa usa podacima kreditne (moras ju otvorit kod njih, paypal usa ne hr na adresu usa stanovnika, valjda znate nekog u americi, rodak,prijatelj ili dobar online frend kojem mozete povjeriti podatke koje ionako kasnije promjenite putem emaila a i da vas pokradu izgubite samo onoliko koliko stavite na taj acc a to je u mom slucaju za 1$ vise od cijene igara, svaki dan uplatim za novi shoping koliko trebam) i onda tim paypalom tamo kupujete, tesko mi je objasnit ali vjerujem da ce netko vec bolje znat objasnit ili googlajte mogucnosti. P.s Sto se tice jako jeftinih igara, neznam koliko kupujete ali i na amazon.com mozete kupiti digitalnim putem igru, ja sam kupio stalkera za 2,99$, brzina skidanja je nesto sporija od steamovog, primjerice oko 320kbps, znaci 5-6h za 7gb igru. |
Za 6 sati dolazi sljedeća tura igara na rasprodaju.
Sad sam uzeo Crysis, Crysis Warhead i Crysis Wars za 5€, čisto da se nađe. |
Citiraj:
Nemožeš ti odabrat sam, oni tebe sami smjeste u zonu... @ Hammer neke su igre cijelo vrijeme na popustu od 20.12. No baš me zanima koje bi sad igre mogle biti na popustu :D |
Citiraj:
Hint: proxy ili VPN. |
Citiraj:
ne mora ni sadrzavat New Vegas, da ne dize cijenu bezvez... oc samo klasike :D |
Citiraj:
Super Meat Boy, recimo, je bio već dvaput. ako bude opet, nemojte napraviti grešku pa ga uzeti :) đubre je valjda jedna od najtežih igara koje sam igrao, no sve skupa je toliko fenomenalno da se ne mogu odlijepiti od joypada. mazohist sam po prirodi, uz psihotični osmijeh na licu, krvave oči i sistem "ma, samo još jedan level.." |
Citiraj:
|
Od nove ture dealova vrijedi istaknuti Brothers in Arms pack za 8 €
Ima i Dead Space te Kane and Lynch |
I Amnesia :)
Pre dobra igra |
uf kaj bi dal za CoD pack, svi call of duty do četvorke :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače Sniper Ghost Warrior na popustu, košta 7.5€ (normalno 30€) ali igra razocaranje :hitthewal: Ali zato 3 Brothers in Armsa za manje od 10€ :D |
Malo prosurfaj guglom nece skoditi ;)
Rijec je o horror avanturi,odigraj ako ti se svidja zanr i strah. Sada pičim Dragon Age : Origins i sada cemo Awakening,a u međuvremenu se igra malo i Divinity 2 |
Citiraj:
al ne igram, nemam bas vremena za cod uz trackmaniu i dotu :lol2: edit: prokleti steam, mrzim ih....stave na popust quake pack taman dok šparam za nest sa dealextreme-a -.- |
Citiraj:
Izgleda zanimljivo btw :fala: Heroes of Iron 3 mi izgleda kao nešto dobro :P |
Citiraj:
|
Vidim da je stavljena nova tura ponuda i među njima je cijeli serijal GTA, i ako sam dobro shvatio košta samo 10$ (nemogu 100% potvrditi)
E sada me zanima dali postoji mogućnost da se to kupi, da se bez problema downloada i naravno da se bez komplikacija poslije igra. tnx! EDIT: da, potvrda preko proxy-ja da je 10 $ i nisam napomenuo da se nemoze kupiti u nasoj regiji :( |
L4D2 4.75€ xD
EDIT : Gledam preko HMA i ono £5.09 za istu stvar (s tim da je €<£ još !!) BFBC2 & Vietnam za 30$ :D GTA IV EFLC 10$ (Sad neznam dal je to pack sa GTAIV + EFLC ili samo EFLC) Rockstar Pack nedostupan za nas košta $39.99, u njemu su Wild Metal, Midnight Club 2, Max Payne 1/2, Manhunt, GTA 1,2,3 VC, SA, IV, EFLC i Bully Scholarship Edition o.O |
Pokušao preko proxy-ja i kada dođem do djela "Purchase for myself" (ili tako nekako) vrati me na početnu stranicu Steama i to je to... :(
EDIT: Odustao od GTA i uzeo L4D2 :D |
ove sta su nedostupni tu mozete nabavit jedino tako da vam neko izvana gifta. nikakvi proxiji i ostalo ne pomaze.
|
Citiraj:
Jer ipak nisam siguran da mi neće banati ACC od Steama ako skuže da je plaćano iz Hrvatske |
Citiraj:
Naci cu već nekako kao gift, frend meni to kupi a ja njemu nesto drugo OStavi Steam nick pa moš nabacit sa nama L4D2 :) |
mozes doc do zadnjeg stagea al kad ides platit sistem skuzi da je cro kartica i nece ti dat da platis. isprobano na vise nacina :D
|
Citiraj:
Sad sam na VPNu (lokacija NY :D) i odlično je, sam me hebe što ja dobijem karticu dok su popusti gotovi :S Ali opet, jeftinije je nego ovak :D EDIT: Citiraj:
|
Eh da bar postoji mogućnost kupovine al da je cijena u dolarima,ispalo bi dosta jeftinije sve :/
|
Citiraj:
1.Korsitiš VPN, a za plačanje: Link i "vpn/proxy" steam acc za giftanje igri na svoj pravi acc 2. Citiraj:
|
Citiraj:
Probat ću ovo tvoje pa ćemo vidjet, ali prvo karticu treba čekat xD Još manje od 5 sati i onda zadnja ili predzadnja runda akcija kekek |
Šta bi mogla biti najgora posljedica ako te skuže kod ovakvog varanja sistema?
|
Citiraj:
A lovu na račun naravno neće vratiti... Možeš popušit love onoliko koliko si platio igru. |
|
Citiraj:
|
pozz
evo prvi mi post lol, ceka se 19 h za Steam akcije |
Ljudi moji, uzimajte TF2 isplati se ja vec danima igram. Nije loša igra, servera ima na pretek, i definitivno se isplati 3E!
|
STALKER SoC i CoP - 4.99€
|
kupio crysis paket i jednostavno mi je nestao sa steam acc-a .. kontaktirao sam suport pa cemo vidjeti di je zapelo
|
Uzeo TF 2 - 3.75 super cijena
|
Citiraj:
Čak nije nikakav problem vracanje urkadenog accounta. Samo napises na kutij od neke igre koje si aktivirao na steamu (MW2, Orange Box, Black Ops i sl.) svoj username i stari password, i vrate ti account sa novim resetiranim passwordom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:03. |