![]() |
evo nesto mog arsenala, s tim da imam jos 2 puna personal boxa :) , pogledajte samo sumu novaca za trosit :D
http://www.pohrani.com/f/2/CD/3rAWkFu1/gear.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A da li tvoja grafička podržava dx10.Nisam siguran da 4670 gura dx10 no možda giješim.Meni na 4850 radi savršeno na najjačim postavkama |
Eto ga, što idem dalje igra mi je sve bolja.
Jedino što me živcira je previše side questova koje moraš obaviti kako bi dobio dovoljno love ili mogućnsoti za glavne stvari. Jučer sam pokupio Heart of Oasis, nahodao sam se u krug jedno pol sata, dok nisam skužio kaj trebam napraviti :D |
vjeruj mi, dobra je stvar to sto imas dosta side questova inace bi zavrsio igru u 5-6 sati. Evo ja sam ju zavrsio prekjucer ali sam ostao u zoni da vidim dali se jos sto ima za obaviti. Imam 300 000RU i valjda full upgrade svake puske u igri + gro artefakata.
Sad idem po Pripyatu obici sve zgrade da potamanim svu gamad i probat nac zaostale Monolithe jer su mi odjednom svi iz Freedoma zeleni (iako nista nisam radio) pa da ne cuce sami bezveze. |
Citiraj:
Istina, tek sam na početku, još istražujem crash siteove, neki od njih su mi još i zaključćani, valjda dok ne prođem još neke questove. Ma znam da je dobro i da je ovako više sadržaja, no mislim da je malo konfuzno napravljena podjela questova. Tipa ono, moraš priočat sa svima i onda si uzmeš brdo misija za obavit, napuni ti se pda njima i ne znaš više otkud bi počeo :D Kad smo kod toga imam još jedno pitanje Inače mi je atmosfera u igri genijalno napravljena, doslovce kao da možeš namirisat i opipat tjeskobu i napetost u zoni. Nisam to još ni u jednoj igri doživio na takava način kao u STALKER serijalu. |
zbog rušenja na win7 64 obrisao sam igricu bez da sam je posteno igrao... dosta mi se svidjela opisana atmosfera... al po meni ovo je najnestabilnija igra koju sam igrao jos od gtaIV
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
razlog broj 2 - loš DVD image kupljen preko neta razlog broj 3 - verzija igre v1.6.00 razlog broj 4 - driveri od grafe (možda) probaj eliminirati jedan po jedan razlog, možda ti se neće krešati više. isto tako se i meni brejkala i rušila. ali nakon što sam se počastio orginalom, nema više sranja :) Citiraj:
|
đizs, zahrđal sam skroz kaj se tiče igranja FPSovlja, a ovaj CoP mi je sjel ko budali šamar. guštam ga ko prase u blatu. idem polako, sve živo istražujem, master level, bez HUD i crosshair i ostalih bedastoća. zagibalo se od cuckovlja i bloodsuckera, tak da je taktika ispočetka bila čista "bežanija". :D sad, kak stvarno igram sporo i detaljno, eto spojler-pitanjca:
|
Citiraj:
|
Poceo ispocetka igru :D, sad radim neke stvari na drugi nacin, znam sto sam prosli put krivo napravio, kako igra funkcionira, kak pobrat masnu lovu :D
Puno je lakse za snac se, znam tocno di je sta,kako do neceg sto mi treba.. u 20 minuta igre imam vec precision toolse i nisam ubio Noah-a i njegovog cucka. Nista nedam Owlu ovaj put sunce li mu njegovo... |
Citiraj:
|
Eto i ja polako napredujem u igri. Imam sad i još jednu zamjerku - ima puno hodanja između nekih lokacija, treba mi po pet minuta da dođem iz misije u bazu. Znam da je to Zone world i da je to u duhu igre, ali u dva sata igranja ima i do 20 minuta praznog hoda, ako ne i više...
Pitanje: |
Citiraj:
meni je čak premala mapa, ja bi drajslo po pol sata najradije od questova do baza. |
Citiraj:
Ma sve ok, samo mi malo vuče na Fra Cry2 s tim. Mutavo, mi je npr., u misiji gdje istražuješ crash site - Jupiter plant, nakon provjere crash sitea prošvrljao sam zgradama, potamanio gamad i naravno nisam našao ništa, i onda odem u bazu i opet me šalje tamo skupljat dokumente po tim zgradama. Poludio sam :D No dobro, to je već cjepidlačenje, igra je sasvim ok. |
pa jel pratiš questove? ili samo random ulijećeš na lokacije napamet? ako ne triggeraš misije u razgovorima, nebuš ništ ni našao.
tak sam se zeznul par puta u SoC, sad idem ko penzić polako. fakat ne vidim čemu žurba u igri, ionako čitam da je ful kratka. |
Citiraj:
Kratko veliš, znači nakon što odem u Pripyat nema drugih mapa? |
Citiraj:
Zaton, Yanov, Pripyat. to je to. |
Citiraj:
Pričalo se navel'ko da je ovo zapravo svojevrsni expansion na SoC, kao što je CS bio prequel i pričalo se da se zapravo istovremeno priprema i novi nastavak. Ima li nekih novosti u vezi toga? |
Eto, stigo u Pripyat.
Igra je predobra, nisam primjetio ni jedan bug za sad, nema štekanja, sve ide kao podmazano. Idem završit službeni dio što prije a onda u free mode :D |
ja sam isto još uvijek prilično oduševljen istom. malo mi stenje konfa pod "teretom", ali je sve okej. od bugovlja isto nisam primjetio ništa specijalno, jedino me nervira kad noću napadam žgadiju (obično banditiće), ukopčam nightvision, uposlim Tide a điberi nepogrešivo, ko u pol bijela dana s dvjesto metara deru po meni ko veliki (o bombama koje mi padnu drito pod noge po mrklom mraku da ni ne pričam). bit će da je do master levela, ali svejedno evo im minus ko kuća.
|
Citiraj:
i onda se vratiš u pripyat i završiš igru i odeš forever. onda kad vidiš kraj, vidjet ćeš što si i kako napravio. vidio sam apsolutno sve završetke. a onda možeš opet loadati i ostati u free modu. ali onda nemaš više što za obaviti. eventualno da tražiš artefakte i stashove, ali to mi je postalo tlaka. ostao sam u zoni oko cca. godinu dana već :D i kaj je glupo, 12. mjesec, zora sviče u 5:00 a sumrak je u 21:30 :D i naravno, nema snijega :) Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim, ono, težak je taj dio ulaska u Pripyat, ali opet ne toliko težak koliko sam mislio da će biti. Pisalo se po forumima da je to najteži dio igre, i bio mi je dosad najteži, ali opet ne onoliko koliko sam to očekivao. Općenito igra nije preteška, SoC mi je bio težak do bola, nekoliko puta sam odustajao od igranja. Možda je to bilo i zato što uopće ne igram RPG-ove pa su mi neki elementi u igri bili novi. CS sam s druge strane vrlo brzo pustio, previše bugova i nekako bezvezno. Sad pripremam zasjedu za Monolith ekipu u Pripyatu. Općenito mi se oni čine kao najteži za sredit, gore nego sva čudovišta i mutanti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
al inače sinoć sam se toliko izguštao sa Vintorezom (ona dva praćenja stalkera koja očitavaju anomalije + hunting bloodsuckera kod cementare, uj!), ta stvarca je toliko dobro izmodelirana, niti u jednom FPSu ne uživam toliko koliko u CoP/SoC baratajuć' takvim krasnim oružjem. :D |
Citiraj:
|
ima gazda para za popravit puškicu nakon svakog izleta, nije bed :D
|
Citiraj:
Inače, u igri sam (izuzev početka s pištoljem i kalašom) uglavnom koristio tri oružja - sačmaricu (chaser 13 je zakon za gamad), TRS301 i Lynks kojeg sam dobio vrlo rano u igri ali sam ga sad prodao pred odlazak u Pripyat jer je malo metaka bilo za nabavit za njega a i TRS301 je čist ok kad staviš snajper na njega :D Tak da po meni gomilanje nekog oružja se u većem dijelu igre ne isplati. Vidjet ćemo što će još zanimljivog doći u Pripyatu |
Citiraj:
ja furam Tide i štuc Kalaš, oba medium nabrijana u Zatonu, i čist zadovoljan sa svim. tražim Grozu, ali bi količina 9x39 municije mogla biti problem. Owl je zasad drži u Zatonu koliko toliko, ali mi se ne da trčat svako malo i plaćat soma Pilotu svaki put. |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tek sam je neki dan poceo igrat i igra mi jednostavno "ne lezi". :stoopid:
Igram...igram....i totalno mi se ne svida, ne kuzim koji jarac....a svaki S.T.A.L.K.E.R. prije mi je bio ok. Vjerojatno sam previse igrao Dragon Age, Risen, ME2 pa mi ovakva "puska" ne lezi vise.....bemti... |
Citiraj:
Meni tako recimo nije sjeo Clear Sky,a Soc i CoP su mi izvrne igre. Već jedva čekam novi STALKER. U međuvremenu, imate li koji dobar mod za preporučiti za CoP? |
Problem sa dva stasha...kako pokupiti onaj stash "in yupiter building"...tj gdje se nalazi?
Isto tako stash kod onog parkinga gdje je električna anomalija...pa gdje su? Na karti su označeni,a ne pronalazim ih...:fuming: |
daj nekakav SS nabaci pa da ti pomognem. Na parkingu je u onom autu jedan stash i drugi ti je na trafostanici, sa prednje strane.
a ovaj in jupiter moraš mi pokazat SS :) |
http://img517.imageshack.us/img517/1...engineexe0.jpg
To je mapa od Yanova...ovaj stash na parkingu...nema ničega u hebenom kršu od auta,a ovaj u Jupiteru ne mogu pronaći... |
taj kod parking lot-a je u autu i tesko ga je skupit do kraja (moras pucat po stvarima da bi se pomaknule), a taj u Jupiteru ti je u predulazu od velike hale u kojoj je helic, di su 3 neakva ormara srusena ejdan na drugi-ispod njih je..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:05. |