![]() |
pa imas gore link koji je isti qurac kaj i pozivnica..
|
gdje je najbolje sad živjet? Tj ocu se preselit tamo gdje se svaki dan ratuje i dobre su plače. (postoji opce sta takvoga :D???)
|
USA recimo, jer vidim da ovi ratuju stalno sada tamo.
|
regija?
|
Eto sad sam se preko onog linka regao pod nickom Slider1991...al ovaj put sam u USA, jer nema plaća u Hrvatskoj za početnike xD
|
|
veky, vraug ta jabi!
kaj nisi mogel preko mog linka da dobim 5 golda. oprl sam firmu i pusim 0.3 golda po danu...jebem ti ekonomiju.. inace,odabral si bankrotiranu firmu. odi u weapon firmu,te sad rade ko lude. |
Citiraj:
|
U Španiju, u Španiju - zemlja snova :). Hrana jeftina, oružje jeftino - od jedne plaće kupim 4.5 komada Q1 oružja.
|
Citiraj:
|
:P Ja zarađujem 5.5 q1 wep po danu. ^^
|
mislim da cu u nju đrzi :D
|
Citiraj:
trebaju mi ko budali samar. prvo nisam znal da mores u inozemstvu kupovat krajnje jeftin iron i donirat u firmu,te da je jeftinije kupit q3 ili q4 iron nego q1(q3 je ustvari 3 komada q1,a nije tri put skuplje). i dal sam previsoke place radnicima,a jos dan i pol ih nemrem smanjiti,a necu nikom otkaz dati.. |
Citiraj:
|
Jbg ja sam u q3 poslu i placa mi je niza nego prije jer je materijal poskupio. :(
|
veky1993,kaj si vec odustal? javi se ak ti treba ticket da zbrises iz lijepe al sjebane nase....
|
VEKY1991 molim lijepo, pa zar tako mlado izgledam hahaha :D pa poslao sam ti poruku na eRepublik...šalji što prije xD
|
Evo počeo i ja igrat prije dva dana, i naravno dobio savjet odmah da se slim u Španjolsku, što sam i napravio, i sad tamo vino radim i usput treniram za vojsku. Nego svakim radom i treningom mi wellness pada, a čini mi se da ne raste nikada, jel bi trebao rast svaki dan kada jedan kruh pojedem?
|
pitanje za amerikance :)
Jel se tko prikljucio Freedom Squadu? Koje su beneficije istog? |
@rams Ako si poceo tek igrati nemoj trenirati jos sve dok nedođes na lvl 5 jer tada mores ratovati i jer ti treba wellnes na barem 40 da bi mogao ratovati pa se ono stedi.Mala preporuka ti je da skupljas si golde i kupis kucu jer ja sa q3 kucom i q2 hranom gubim malo vise od 1 well po danu a radim u q3 firmi. Daj okini link na svoj profil da te odma dodam i da ti pokusam malo pomoci ako cu imati love. :P
|
Evo link na moj profil - http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1660961
A jbg onda od sada neću više trenirati, samo ću raditi. |
vejita, pa radje ga giftaj svaki dan,nego da ne vjezba...
a ti veky,sparaj golde, idemo u tajkune uskoro... |
Onda treniraj a ja cu ti iducih 2 dana poslati 20 giftova ili sve dok nedođes na lvl 5 da odradis jednu bitku i dignes ga onda na 100. Poslao sam ti i 2 q2 kruha da imas. :P
Ako netko hoce od slabijih ali da igra a ne da odustane ili da mi kajlu zabije, da mu posudim svoju kucu jer meni netreba trenutacno zbog ratovanja svaki dan. |
Hvala za kruh, sad imam sta osam dana za jest sve skupa :D
|
http://www.erepublik.com/en/article/...1-865817/1/all Vidim da idemo sada otvoreno a to je valjda radi onog clanka da se pridruzimo Mađarima.
@Rams daj mi offeraj 3 gifta sta sam ti poslao da si dignem wellnes. |
Jesam, jučer sam ti, čim sam vidio, poslao 3 gifta ;)
I fala za tvoje giftove meni :) |
Citiraj:
|
Veky ajd odradi i treniraj pa mi javi koliko imas wellnesa (budem ti onda digao wellnes na minimum 40) a ja cu ti poslati 2 karte da odes u kanadu ( Alberta ili Ontario jer jedine imaju q5 bolnice )i odradis 1 borbu i cekas sutra jer mozda ce biti jos borbi pa odradis jos 3 borbe pa si dignes well i tek onda natrag u ameriku. Rams a ja cu onda ostatak od giftova (14) dici tebi well.
|
Evo upravo odradio svoj prvi fight:goood: i weak fight je bio xD pa mi je sletio wellness na 30 te sam se heal-o u bolnici q5 pa mi je wellness 80 :D da li bih sad išao u Canadu ili bih ostao u Americi odradit još koju borbu? Vaša uvažena mišljenja? :D
|
Citiraj:
Biraj di ti je bolja plaća, odnosno odnos plaće i cijene weapona. |
Ne ici nigdje nego pricekaj do sutra i vidi dali ce biti ikakva borba, ako ce biti ona se fajtas do 50+ i onda ides u bolnicu se hilati pa onda se vracas gdje hoces. :( Narucio giftove jos prije par sati i jos nisam nista dobio. Veky crni Veky zasto ti je wellnes na 59.56 a ne na 80.:nono:
|
vejita,sad mu je na 38....
veky,sto ti bogova,nikad se nemoj borit poslije bolnice! poslal sam ti giftova za 20$...nej se vise zajebavat,giftovi su skupi,ipak su od dijamanata.. |
Jel ovaj TO zajeb**cija ili što :D? Ne bi se mi trebalo malo za svoj kongres prvo pobrinut? Mislim ispunio sam formular ili to ali sve mi je nekako to "fishy" :D.
|
Ide ide ako ne nikome nista. Veky ja sam malo zeznio stvar pa ajde uđi u veky1991 i pošalji mi karte nazad :P jer nisam vidio da igras s drugim acc opet.
|
Citiraj:
|
Donate i vuces predmete iz svog inventorija u moj i okines donate. A da bi mi slao giftove moras ih kupiti.
|
Ups, znači trebao sam donate :D ok, poslano oboje nazad :)
|
Citiraj:
|
25 su izbori ako ides glasati, a danas je zadnji dan da se prijavis za kongres. (ja sam trebao isto ici ali nemrem selectora uloviti :( ). Dignio sam ti na 62 tako da imas za putovanje (ako ce trebati) +1 borba pa da padnes na 50 i sa bolnicom da imas 100 :D .Ako ce ti trebati karte imam nesta. I yaaay iljaditi post napokon :P
Rams odi pa se bori ovdje i mozes i danas ako nisi vec se borio danas (najkasnije do 12h) i nakon borbe odes tu i kliknes na HEAL i NE se vise boriti. |
phnx, samo da kažem da sam dobio svoje prve golde jeeeeeeeeeej xD ne brini, šparam :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:35. |