![]() |
Citiraj:
http://www.softpedia.com/progDownloa...ad-108166.html |
Citiraj:
|
koje teme koristite ?
moj trenutni favorit Ambiancepostoji li način da koristim custom teme na Win7 a da ipak zadržim prozirnost tabbara i titlebara kao na defaultnoj temi ? |
Citiraj:
Isto tako dali ima kakav add-on koji malo prosiri opcije samoga browsera? Evo koristim ga vec neko vrijeme i makar Firefox koristim od kako je izasla, mislim da cu ostati na Chrome-u. U zadnjih par tjedana sam doslovce sve aktualne browsere isprobao i na kraju samostavo na Chrome 5 Beta.....samo mi nedostaje malo vise opcija i zivciraju e te neke sitnice kao npr. ta traka kod downloada. Sve ostalo 5+. Jedino jos koristim Firefox na Ubuntu (te ga imam i za svaki slucaj na Win7 x64), ali cu ga sada i na Ubuntu zamjeniti sa Chrome-om. |
Imam pitanje u vezi chormea.. naime kod laptopa na touchpadu mi ne radi scroll, a na ostali browserima radi, pa me zanima jel ima kakva stava u opcijama da to ukljucim ili?
|
Citiraj:
|
Moze mi netko reci dali je bolji Chrome ili Chromium?
Zanima me samo dali Chromium ima kojim slucajem malo vise opcija od Chromea te koje su prednosti i nedostatci jednog programa nasprema drugoga? Zanimaju me vase rijeci, a ne ono "tehnicki" i po sabloni sto procitam na netu. Hvala! :kafa: |
Jel moguće da Chrome nema pri desnom kliku na sliku opciju "image properties" ili nešto slično da prikaže osnovne informacije o slicu (dimenzije, veličinu, exif i sl)???
Stavio ga i zadovoljan sa svime, ali ovo mi je deal breaker ako nije moguće staviti. :stoopid: |
Citiraj:
cudi me da vec nisu napravili neku extenziju, bar ja nisam naisao ni na jednu koja bi to omogucila jednostavno na desni klik pa image info ili sl. ali mozes na 2 nacina vidjet detalje o slikama: 1. da otvoris sliku u novom tabu, i gore ce ti se na samom tabu ispisat ime slike s formatom i dimezije u pixelima (npr slika.jpg (80x80)) 2. ides na inspect element, i u Resorces - pa na Images, s lijeve strane ce biti prikazane sve slike sa stranice, pa se moze vidjet za svaku ime, format, dimenzija i velicina |
Malo mi je nejasno imenovanje verzija na tom kromu, koju verziju bih ja sad trebao skinuti, ovu zadnju 6 ili neku finalnu, stabilnu (koja bi to bila uopće)? Na filehippo vidim samo bete u nedogled..
|
Citiraj:
|
Pozdrav, pošto je tema velika da ne čitam da li je netko i kako riješio konstantno rušenje. Malo radi onda se odjednom sruši pa ga jedno 3-4 puta vraćam itd. Probao mozilu,operu safari kod njih nema rušenja ali njih nebi koristio jer mi se ne sviđaju
|
Meni se svega 3-4 puta srusio od kako koristim. Vecinom je to bilo na FaceBooku dok se koristi flash sadrzaj.
|
I kad se sruši neide cijeli preglednik več samo tab na kojem se našao problem..Što je svakako dobro...
|
ma non stop se ruši jedino mi je ok. verzija 3 ali ona nema nekih stvari kao 4 i 5. chrome koristim dosta dugo ali ovo je ne izdrživo. Mislio sam da je do nekih mojih drajvera i programa da se negdje nešto kosi, probao sve ali ništa
|
Updateaj si svaki dan dok ne nađeš neku verziju koja ti paše
|
Otkako je firefox postao trom za poludit koristim Chrome, nema rušenja, ima addonove, genijalan browser.
Jedini problem je da se nekad stranica ne učita preko cijelog windowa, nego pri dnu ostane bijela "traka" :stoopid: |
Uvijek sam imao neke malo "Predrasude" prema Chrome-u no od kako ga koristim doslovce sam se preporodio! Ne znam dali sam ja neka iznimka, ali meni je i 5 Beta radila bez greske i nikada mi se nije rusila...isti slucaj je i sada sa 6-icom.....za sada sve radi kako treba. :amen:
|
Danas prvi bug na jednoj stranici....6 beta je ne prikazuje kako treba iz prve.....drugi pokusaj i sve sljaka! :wtf2:
|
Koji bi bili ekvivalenti za ove Firefoxove addone na Chrome platformi?
All in one Gestures AutoPager Flashblock Linkification MultirowBookmarksToolbar Tab Mix Plus WebMail Notifer Greasemonkey |
Ima ko od vas na 6 beti bug da kad kliknede na skrol, ostane ko da je jos desna tipka pritisnuta. Znači pustim desnu tipku miša i kak idem gore/dole mišom tak mi se skrola stranica...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Držim lijevu tipku miša na scroll baru i vozim gore/dole i kad pustim tipku miša da prestane skrolat on ko da je i dalje pritisnuta tipka. :D Kužiš sad? |
Ponovo pročitaj svoj post u kojem si postavio pitanje. Klikneš na skrol, ostane kao da je desna tipka pritisnuta, pustiš desnu tipku?
Tako si napisao post da se može zaključiti da klilneš na kotačić miša. "Skrol" se ne klikne desnom tipkom miša nego lijevom. Dakle, ono što si napisao nema smisla. Drugi put piši jasnije postove pa ću te shvatiti. |
Citiraj:
Krivo napisao, dobro mislio :wtf2: Nemoj se odma ljutit :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo da javim da sam riješio problem oko rušenja. Problem mi je pravio IDM (internet download manager) a provjerio sam i na drugim kompjuterima koje sam instalirao. Ako netko zna sa drugim programima probleme neka javi
|
Kako se ulazi u offline mod u Chrome-u. Je li moguće da to - ne postoji?!
|
Citiraj:
|
Ima to i firefox..a dobro je za browsanje historyja kad su stranice nedostupne iz nekog razloga.
|
Javlja mi se problem sa chromom .... kad ga upalim, onda vrti vrti ... i vrti ... i vrti i na kraju napiše da je isteklo vrijeme komunikacije s poslužiteljem....
a paralelno s tim drugi browseri rade normalno ... ima li rješenja za to ? |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
evo ovo mi napiše :
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.google.com/support/forum/...2b4c28ae&hl=en http://www.chromeboard.com/showthread.php?t=4062 |
THX... imao sam isti problem kao jedan lik sa ovih linkova... tj. firewall (NOD32) mi je blokirao promet na google chromu ...
E sad, pretpostavljam da bih taj problem trebao iznijeti na temi o NOD-u ... jer neznam kako konfigurirati NOD da mi ne blokira chrome?!?! |
Instalirao sam svjeze Win7 x64 te stavio opet najnoviju stabilnu verziju Chrome-a 5.0.375.99 (vise nisam na 6 Beti posto mi se ne eksperimentira, a i bilo je nekih bug-ova) no zanima me kako da mi zapamti password za PCE forum!
Sve passworde mi pamti kako treba, jedino mi za PCE forum nije ponudilo uopce da mi zapamti password. Dali netko zna kako da rijesim taj "problem". Probao sam obrisati history i sve no opet me ne pita da mi pamti pass za forum, a za sve ostalo pita i pamti kako treba. P.S. Prije mi je normalno radi "save" na forumu. Edit: Stavio opet najnoviju 6 Betu i sve radi bez greske. |
Da li postoji mogućnost da se sve stranice iz favoritesa spreme,odnosno eksportiraju, i kod ponovne instalacije winsa, odnosno chrome-a importiraju?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |