![]() |
Citiraj:
ovdje ima cijela tema o viewsonicu http://forum.pcekspert.com/showthrea...78#post1595978 p.s. ja bi uvjek prije kupio jeftiniji ips nego skuplji tn :D(zna se koje su razlike ips vs tn....) |
1. Ti mislis da je to bolja kupovina od Samsunga P2470H?
2. Da li bi ti kupio tog ViewSonica (do 200kn) ili mozda imas neki drugi prijedlog? |
Imam priliku dobiti besplatno u jednoj kombinaciji 24" monitor za ovaj svoj Samsung 2232BW 22".
E sada....neko ogranicenje sa lovom je do cca 1600 kn pa sam suzio izbor na ove modele: Philips 24" 244E1SB WideScreen 16:9 Full HD ViewSonic 24'' VX2433wm Asus VH242H 24'' LG W2443T-PF 24'' Svi su 16:9 i imaju rezoluciju 1920x1080. Monitor je iskljucivo namjenjen za kantu i igranje te pogledati koji film na njemu (ipak filmove vise gledam iz naslonjaca i na TV-u)...te naravno svakodnevni rad na kompu. Ako imate ideju ili savjet koji uzeti te dali se isplati zamjenit posto je 1 za 1 bez doplate......koji da uzmem, naravno ako se isplati? Hvala unaprijed! :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gledo sam i samsunge i acere..isti problem. Ovaj koji sam naso valjda ima drukcije rasporedjenje lampe, ali zato ima kut gore dolje katastrofalan :) ma mislim, sve je to šuga. I IPS mi je šuga..želim OLED. Ili nešto sedmo . Do onda kupujem govna od monitora i nedajem preko 1000kn za njih :) Radim na iMacu sa philipsom od 24" i IPSom...Istina da se neda usporedit sa ovim nasim cudima, ali ono... Da vrijedi kao solo Philips sa IPSom od 3500kn..NE. |
Uzmi fino pošten IPS panel pa nećeš imat problema. Pogledaj si recimo 240PW9ES
A ne uzet 24'' TN za soma i po' kuna i onda kukat kak izbija pozadinsko :D |
Hej ekipa, moze netko probat odgovoriti na moje pitanje "odozgora"......dali se isplat zamjena tj. prijeci sa Samsunga 2232BW 22'' na neki od navedenih 24'' modela?
Ako se isplati...koji uzeti od onih navedenih? I da, napominjem da ne dajem nista novaca za monitor vec da dajem svoj za 24'' model...ma komplicirana prica....samo me zanima dali se isplati. Hvala unaprijed! :chears::chears: |
Citiraj:
i ja sam u sobi u mraku sa jednim svijetlom i sve ok, crno je crno... |
Citiraj:
kolko vidim svi su TN ko i tvoj tako da i s te strane ne dobivaš isto niš samo ti fale pare u džepu, rađe štedi za neki (još)veći/sa boljim panelom monitor |
Citiraj:
Kak mu fale pare u džepu ako veli Citiraj:
|
Brisanje molim, kriva tema zabunom
|
aha nevidjeh da:hitthewal:, a u tom slučaju odi negdje di možeš vidit recimo tog filipsa, hvale ga tu, ili ove druge pa ako ti se čini na oko bolji, slika prvenstveno onda uzimaj
|
Da....ne dajem nista love tako da samo uzimam do 1600 kn bilo koji monitor...a ionako je vrijeme za zamjenu ovoga Samsunga.
No, monitor ce mi sluziti kao sto rekoh iskljucivo za igre, net, malo piskaranja i koji film. Ako nista drugo uzeo bih bar neki novi 22''...samo da je bar malo bolji od ovoga Samsunga kojega sada imam ili da je u rangu sa njime. No, ovaj je Samsung kupljen prije cca 2 god pa se nadam da su izbacili neki bolji monitor od njega, a da je do 1600 kn (makar jeovaj moj kostao 2300 kn....no to je bilo prije 2 god.). Glavno da dobijem bolji monitor. Evo uvjeti: mora imati bar malo bolju sliku od mojega, biti crni i imati lijep, cist dizajn te bih volio da je veci od ovoga 22'' -> uvjeti kao od nooba, ali sta cu kada volim lijep monitor na stolu.....no uz ok sliku. :fiju::lol2: |
jel netko vidio ili zna više o ovom monitoru ACER V243HL bmd 24" LED
ima malo informacija na internetu monitor čak ni ne postoji na acer stranici,postoji samo model V243H koji nema LED |
ja sam jučer kupio acer s243
monitor je super, slika je jako dobra, i izgled monitora je do jaja :) sve u svemu jako iznenađen |
Stize Samsung 2470H
|
Samsung P2470H:
izrazeno probijanje pozadinskog osvjetljenja pri dnu i pri vrhu ekrana u tamnoj prostoriji. Iritantno spore touch tipke. sve drugo ok (koliko to kod TN panela moze biti). Design odlican. |
Koji bi bio najbolji trenutni 24" gaming monitor?
Sa svojim 2475w sam jako zadovoljan što se tiče prikaza slike, ali input lag me malo zna naživcirati... Svjestan sam da je dosta nizak za IPS matricu, ali razmišljam ubost još jedan 24" ili 26-27" (reza 1920x1200 ili 1080) sa kojim bih se maximalno približio CRTu što se tiče input laga. To mi je važno jer sami ping prema serverima mi je 50ms, što mi je već isto puno (otkako sam prešao na adsl2+) nakon naviknutih 20-30ms + CRT, sada kad se sve zbroji i oduzmem ispada da igram sa latencijom od 50 + 25ms (LCD) što je cca 75ms.... Latencija je 3 put veća i to me zato jako smeta. Mislio sam da ću se naviknuti nakon 6-12mj, ali jednostavno ne ide. U svom najdražem CSSu gdje sam imao KDR 5-7, sada nakon 12mj navikavanja, jedva ga dignem na 2.5-3.5. Cijena ne predstavlja problem, cilj mi je imati LCD sa najmanjim mogućim input lagom i uz to najboljim prikazom slike. Ako plazma ima neka riješenja, dolazi u obzir i neka plazmica... Zašto ne :D Za kraj, vjerojatno će ovo nekome biti smiješno, ali yebga, nemamo svi iste kriterije ;) |
Samsung 2450H/2470H?
Jel to ok izbor, ili se preporuča nešto drugo? Šta je s ovim 3D monitorima, dali imaju nešto veći input lag, ghosting, ili nešto negativno? |
jao jao ja čekam ovo kad će se više pojaviti kod nas http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/...v-26LE5500.jsp.
Po dobrom starom običaju lg će ovdje puknut ips matricu ali ovoga puta se treba nadati puno boljoj crnoj te sa eliminiranim problemom zamućenja slike (što su bile mane 26lu5000 kojeg sam imao) Bolji monitor od ovoga sigurno neće trebat poželjeti jao jao |
Na tragu ovog zadnjeg posta...došlo je vrijeme da potražim nešto veće i novije od sadašnjeg 226bw..raspolažem s nekih do 2600kn i u potrazi sam za 24" ili 26" monitorom sa punom pokretljivošću (plusevi su još i 16:10 i 2 digitalna ulaza...ips/pva matrica zbog količine novca najvjerojatnije i ne ulazi u obzir u tom cjenovnom razredu, ali to i nije toliki problem jer ipak najveću većinu vremena gledam ravno u monitor) i nalazim da mi izbor i nije baš neki, tj svaki monitor ima neki nedostatak...u obzir bi došli recimo lg w2600h (ima samo 1 dvi), samsung 2494hm (16:9), lenovo 2440p (1 dvi) i recimo philips 240bw9cs (1dvi i nema pivot) i sad je tu kvadrilema što uzeti? prijedlog? ima li se možda gdje još nabaviti možda samsung 2693hm i ima li to možda smisla jer on zadovoljava sve? pričekati ako će možda onom hp zr24w početna cijena biti ispod 3k kn ili što?
prijedlozi dobrodošli jer stvarno više neznam što bi :) |
no comment? :(
|
SAMSUNG P2350N,23",1920x1080,1200kuna.
|
Ja sam upravo narucio Acer V243HL u Magazin RSu za 1400kn pa mogu napisati komentare kad stigne ako koga zanima..
|
Citiraj:
|
A Alienware monitori? Olfo su najžešći za Gaming? Ono, Input lag skoro 0...
|
Citiraj:
|
Bas sam kontaktirao Dr.Who u svezi glede tog monitora. Ne znam zasto ovdje nije napisao dojmove, kao sto je rekao da hoce, ali mi je na PM odgovorio i rekao da je savrseno zadovoljan s njim, s tim da ga nije isprobavao u igrama. I meni treba novi monitor, i mislim da cu najvjerojatnije i ja ubost sebi taj...
|
Ajmo sad na brzinu:
Samsung PX2370 ili XL2370 ? Koji je bolji za igranje, FPS? http://www.digitalversus.com/duels.p...&p2=6587&ph=12 |
Misljenje o ovom monitoru,http://protis.hr/ProductDetails.aspx...300cdm2-HDMIVG ako ima ko primjedbe i dobre strane slobodno napisite, uzeo bi ga.. hvala!
|
Baci oko na ovaj review:
http://www.digitalversus.com/article-357-7728-38.html |
naletjeh na ovo ... komentari?
|
1280kn? lol, best buy :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Inače, ima li tko iskustva s tom markom, vidim kako ima test 28" modela ali pitam jel netko koristio na duže vrijeme? |
Kveščn
Kakav je dead-pixel policy za 244E1SB Znam da ih dosta ljudi ima, pa cisto da pitam... Meni su se pojavila 2 plave točkice |
Nemoj zezat. Kolko ti je star? Mislim da 4 mrtva, al tvoji su možda zaglavljena, ak su plava.
|
Citiraj:
Monitor je star...3 mjeseca AFAIK |
bok ljudi , trebam monitor + TV , jel ovo čemu:
Monitor 23.6'' LCD AOC 2490FWT, 5ms, 300cd/m2, 10000:1, HDMI, D-SUB, crni, wide, TV tuner 36 mjeseci 1.999,00 Monitor 24'' LCD ASUS 24T1E, 5ms, 300cd/m2, 20000:1, D-sub, HDMI, crni ,wide, TV tuner, zvučnici, daljinski -1999kn ..naravno ako neko zna jeftiniju alternativu , unaprijed hvala edit , ljudi , je ovaj Monitor 23.6'' LCD AOC 2434Pw, 2ms, 300cd/m2, 60000:1, HDMI, D-SUB, crni, wide stvarno tolko dobar kolko ga hvale? Premda nema tv tuner , jel dovoljno tih 23"6 za gledanje filmova sa cc 2-2,5 metra? |
please ljudi hitno je sutra moram nekaj od ovog ubost :(
|
ko to toliko hvali monitor od 1300kn? po meni rađe http://www.nabava.net/lg-w2443t-lcd-24__58075_p.php bez tunera ili http://www.nabava.net/lg-m2362d-lcd-23__53188_p.php sa tinerom
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:54. |