PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

tomov 13.05.2011. 15:21

Meni je to nekako World of Diablo a ne Diablo kojeg sam ja igrao...

D1viry 13.05.2011. 17:12

To sam pomislio odmah, kad sam prvi put vidio gameplay video. Samo da maknu onaj zelenkasti ambient-light i bit će bolje. Ima dosta slika na netu gdje je promjenjena paleta boja i izgleda kak treba, klaustrofobično i mračno. Ali, šta god bude, igrat ću jer je to ipak diablo. Lako je smanjit saturation :).

rendula 13.05.2011. 17:30

Meni ovo vise lici na dvojku nego sto dvojka lici na jedinicu.

@qu@burn 17.05.2011. 00:18

Ljudi previse iscekuju od D3. D2 je bio super s grafikom za svoje vrijeme ali nismo ju igrali zbog grafike vec zbog legendarnog gameplayea koji je ne nadje... Igra jednostavno nikada nije dojadila jer si stalno mogao ici i nabrijavati lika i traziti nove iteme.

Neka i bude World of Diablo ali neka ne diraju gameplay i charakter editing.

Kada igra izade ce vec svi pohrliti u ducane jer svi smo pomalo nostalgicni za starim igram i sada se opet neke od njih pocinju opet buditi (Duke Nukem)..... i svi cemo ih igrati zbog starih sjecanja na ne prespavane noci dok smo ubijali Mephista po 1000 puta jer smo trebali zadnji komad ThalRashe............................

warlock25 17.05.2011. 01:16

U D3 vise nebus mogao slagati buildove kao u D2 jer ce im se atributi(strength,magic,vitality itd..) dizat sami po leveliranju i nema vise onakve kastomizacije ko u dvojci i to NEVALJA.

Tam sam mogo roknut barbaru sve na strength i vitality a magic minimalno i bio sam bog a sad bum morao igrat kak mi jebeni komp slozi lika

osim ako nisu nesto mijenjali sto se tog tice a nadam se da jesu jer nisam nikakve novosti gledao duze vrijeme

death13 17.05.2011. 07:23

U D2 se na Nightmare i Hell ionako stavljalo samo Vitality za svaku klasu, tako da i nije baš bilo nekog izbora.
U WOW-u se isto automatski dodjeljuju atributi (ovisno o klasi) i dobro je funkcioniralo.
Bit će dovoljno modificiranja preko talenata, runa itd.

Doink the Clown 17.05.2011. 11:45

Citiraj:

Autor @qu@burn (Post 1908904)
...i svi cemo ih igrati zbog starih sjecanja na ne prespavane noci dok smo ubijali Mephista po 1000 puta jer smo trebali zadnji komad ThalRashe............................

A ne ne, ja sam 1000 puta ubijao onih 4-5 beštija (The Couuncil) ispred onog hrama u kojem je Mephisto, svaki taj Council member je ispuštao lijepe komade oružja ili opreme, ako nije bilo dovoljno dobro za dat svojem liku onda se bar moglo lijepo prodati u gradu :)

@qu@burn 17.05.2011. 12:11

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1909081)
A ne ne, ja sam 1000 puta ubijao onih 4-5 beštija (The Couuncil) ispred onog hrama u kojem je Mephisto, svaki taj Council member je ispuštao lijepe komade oružja ili opreme, ako nije bilo dovoljno dobro za dat svojem liku onda se bar moglo lijepo prodati u gradu :)

LOL i to je jedna od mogucnosti. Ali nemoj zaboraviti na Baila koji i isto davao super stvari. Ali mislim da je i dalje ne dvojbeno najbolje Mephista klati :goood:

burmuz 17.05.2011. 12:16

Citiraj:

Autor @qu@burn (Post 1909092)
LOL i to je jedna od mogucnosti. Ali nemoj zaboraviti na Baila koji i isto davao super stvari. Ali mislim da je i dalje ne dvojbeno najbolje Mephista klati :goood:

Da , pogotovo kad se potrefila mapa da je teleport na 2 lvl kraj ulaza na 3 di je Mefisto. Laganini teleport u chargevima ili neki leap i odmah si do njega, treba ti 30 sekundi na hell-u. To je kod nas u ekipi bilo popularno "žmikanje Mefista" :D
Pitanje: Bude li se moglo preko Steama uzei diablo? Pošto nisam siguran da Blizzard daje svoje igre tamo...? O.o

veve 17.05.2011. 12:23

Ma kasnije su s patchevima nerfali dropanje uber itema, kao npr na cow lvlu.
Nadam se da ce opet ubaciti neki secret lvl :D

Doink the Clown 17.05.2011. 12:31

Citiraj:

Autor veve (Post 1909100)
Ma kasnije su s patchevima nerfali dropanje uber itema, kao npr na cow lvlu.
Nadam se da ce opet ubaciti neki secret lvl :D

Joooj, dobar stari cow level - stoka leti okolo sa helebardama :D

ehohr 17.05.2011. 13:09

Meni igra vise ipak vuce na God of war uz kombinaciju Diablo serijala.

Sto vi tu konkretno povezeujte s WoWom?

warlock25 17.05.2011. 13:28

wtf?

Kakav mrtvi god of war?

Jesi ti ikad igro god of war?

ehohr 18.05.2011. 00:01

Pa presao ne znam koliko puta, jednostavno kad gledam monk movies nekako me podsjeca na GoW.

Ali jednostavno ne vidim sto se tu da povezat s WoWom.

Zicy 19.05.2011. 14:21

Meni samo nije jasno kako je diablo usporediv sa WoW-om, to su dvije razlicite price i žanra, MMORPG i hack n slash rpg... veze sa vezom nemaju, cak ni grafika nije ista , sta mnogi tvrdi i misle da je... bitan je gameplay , grafika moze bit brutalana , al sta mi to vrijedi kad cu igru igrat 2 dana i bacit sa strane

ShebY 19.05.2011. 18:11

Citiraj:

Autor Zicy (Post 1910272)
Meni samo nije jasno kako je diablo usporediv sa WoW-om, to su dvije razlicite price i žanra, MMORPG i hack n slash rpg... veze sa vezom nemaju, cak ni grafika nije ista , sta mnogi tvrdi i misle da je... bitan je gameplay , grafika moze bit brutalana , al sta mi to vrijedi kad cu igru igrat 2 dana i bacit sa strane

Ma u onom prvom videu od barbarian-a armor koji pokupi izgleda malo wow-asto, najviše zato što ima više komada armora nego u d2. Neko je to odma u startu preuveličo kao ovo sranje da su boje pre "vesele" i odma svi to ponavljaju ko papagaji jer nemaju svoje mišljenje o igri!

De5tr0yer 19.05.2011. 18:29

Citiraj:

Autor ShebY (Post 1910399)
Ma u onom prvom videu od barbarian-a armor koji pokupi izgleda malo wow-asto, najviše zato što ima više komada armora nego u d2. Neko je to odma u startu preuveličo kao ovo sranje da su boje pre "vesele" i odma svi to ponavljaju ko papagaji jer nemaju svoje mišljenje o igri!

Pih, daleko ste od polazišta usporedbe sa wowom.

Naime, u doba diabla2 uveli su, osim battleneta, LAN opciju.

U diablu 3 lana nema, battlenet se u međuvremenu skroz promijenio, načule su se priče o pretplati za igranje preko battleneta za diablo3. Dakle, po tome je jedino bio karakteriziran kao wow. Nastavak na sve to naše drage balavudrije je bio ovaj o kojem sad pričate da se igre uspoređuju po principima i izgledu, a to, bar po meni, nije točno. Nek bude zelenila, ali nek bude i rupa i maggot laira, nije bed :nono:

Zicy 20.05.2011. 13:30

Pa po svemu sudeci nece biti mjesecnog placanja, developeri su jasno na blizzconu 2010 spomenuli da ce se diablo 3 pridruziti servisu battlenet-a 2.0, i bilo bi stvarno smjeno da se od diabla naglo pocinje naplacivati content ,a starcraft II je vec fino u pogonu i ne naplacuje se mjesecno igracima, iz istog razloga ne vidim razloga za mjesecnom naknadom...
bilo kako bilo , nadam se da sam u pravu i da necemo morati placati igru nakon sto je kupimo :D

ivan77 20.05.2011. 17:04

Citiraj:

Autor BSA (Post 1907315)
OffT : ma dečki ,fulali ste globalni point ,vi ste sada "stari konji" (u kasnim 20tim :D) a ovo je namjenjeno novoj klinčadiji koju je strah igrati u tamnici ...po mraku :)

OnT :
IMHO ,pa i nije baš šareno toliko , dvojka je isto bila šarena , jedino mi upada u oko taj wow štih ,al prolazno ...

neki već u sredini 30 tih skoro :D ,,,da ali po videu , igra ima ipak D2 štih , kad sam vidio ovog barbariana da izvodi "whirlwind" , vratio sam se 10 g unatrag:chears:

BSA<AK-47> 20.05.2011. 17:20

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1910970)
neki već u sredini 30 tih skoro :D ,,,da ali po videu , igra ima ipak D2 štih , kad sam vidio ovog barbariana da izvodi "whirlwind" , vratio sam se 10 g unatrag:chears:

veliš ,vratilo me u 20te,kad sam po cijele dane i noći igrao ,a sad peglam i mijenjam pelene malome :D

ivan77 20.05.2011. 17:27

Citiraj:

Autor BSA (Post 1910979)
veliš ,vratilo me u 20te,kad sam po cijele dane i noći igrao ,a sad peglam i mijenjam pelene malome :D

ovo je trenutno u beta fazi razvoja još malo :D

Zicy 21.05.2011. 12:10

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1910983)
ovo je trenutno u beta fazi razvoja još malo :D

ah ahahhah :D

De5tr0yer 21.05.2011. 12:14

Citiraj:

Autor BSA (Post 1910979)

Moraš reć ženi da te igranje Diabla čini mladim, odužit joj se onda u mlađahnom duhu (:fiju:) i onda će te pustit da igraš :D:D

TheProfiler 21.05.2011. 13:00

Citiraj:

Autor BSA (Post 1910979)

To i mene ceka za 2-3 mjeseca.....igranje na minimum, kupljenje govanaca i kucanski poslovi na maximum....ah, bilo je lijepo dok je trajalo sve ove godine. Sada kraj. :D

Hido 23.05.2011. 14:22

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 1911348)
To i mene ceka za 2-3 mjeseca.....igranje na minimum, kupljenje govanaca i kucanski poslovi na maximum....ah, bilo je lijepo dok je trajalo sve ove godine. Sada kraj. :D

Uvijek postoji baka servis :D , ili uvaljati klinca na čuvanje nekome od rodbine na 2-3 sata... ipak je to diablo :)

mamutarka 25.05.2011. 21:54

Malo o runama, http://us.blizzard.com/diablo3/world...runestones.xml

http://www.gamer.hr/forum/images/smilies/blissy.gif

zwer 25.05.2011. 22:09

Rune se cine odlicne, vec vidim da ce D3 bit mega nadogradnja dvojke i da cu zrtvovat barem 2 misa kad dodje. :care:

Jel bilo sta rijeci o kombiniranju runa? Tipa crossover 2 razlicite rune istog levela i slicno? I koliko levela jacine runa ima? Sjecam se da je u D2 bilo od chipped pa do perfect, kolko ono, 5 levela?

Doink the Clown 25.05.2011. 22:17

Citiraj:

Autor zwer (Post 1913927)
Jel bilo sta rijeci o kombiniranju runa? Tipa crossover 2 razlicite rune istog levela i slicno? I koliko levela jacine runa ima? Sjecam se da je u D2 bilo od chipped pa do perfect, kolko ono, 5 levela?

Mislim da se to što si ti napisao odnosi samo na gemstoneove (diamond, emerald, sapphire, ruby, topaz, amethyst) a rune su bile samo - rune :)

hammer_of_thor 25.05.2011. 22:24

Citiraj:

Autor zwer (Post 1913927)
Sjecam se da je u D2 bilo od chipped pa do perfect, kolko ono, 5 levela?

Flawless je bio zadnji i najbolji ako se ne varam :) , i odnosilo se samo na one "dragulje" a ne rune.

Doink the Clown 25.05.2011. 22:25

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1913933)
Flawless je bio zadnji i najbolji ako se ne varam :) , i odnosilo se samo na one "dragulje" a ne rune.

Mislim da je ipak Perfect bio zadnji i zaboravio sam spomenuti skull :)

De5tr0yer 25.05.2011. 22:27

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1913933)

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1913935)
Mislim da je ipak Perfect bio zadnji :)

Correct za perfect ali ne i za rune.

Iako runewords su bile stvari poput slaganja određenim redoslijedom runeova u socketed iteme da bi dobio neke odlične bonuse na obične non-etheral stvari. Sa dosta jakim runeovima se moglo napraviti tako jako oružje da nijedan kompletić nije bio ravan tome :D

Doink the Clown 25.05.2011. 22:32

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1913939)
Correct za perfect ali ne i za rune.

Kako ne? Pa rune su rune, nema ih ni perfect ni flawed ni flawless... Svaka runa ima samo svoje ime i svojstva, na to sam mislio (samo na nazive, slaganje po određenom redoslijedu za dodatne ''bonuse'' je drugi kontekst).

http://newd2event.net/index.php?id=items/rw/runes

hammer_of_thor 25.05.2011. 22:33

Bome možda bi i bilo vrijeme malo utvrditi gradivo iz Diabla, jer izgleda ispadam iz štosa :D

De5tr0yer 25.05.2011. 22:38

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1913943)
Kako ne? Pa rune su rune, nema ih ni perfect ni flawed ni flawless... Svaka runa ima samo svoje ime i svojstva, na to sam mislio (samo na nazive, slaganje po određenom redoslijedu za dodatne ''bonuse'' je drugi kontekst).

http://newd2event.net/index.php?id=items/rw/runes

Da, naravno, ali pitao je za kombiniranje runeova, a one se mogu kombinirati.

Eh sad, ja dugo nisam igrao regularni diablo ali u medianu se rune mogu spajati, tri nižeg levela u jedan viši.

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1913944)
Bome možda bi i bilo vrijeme malo utvrditi gradivo iz Diabla, jer izgleda ispadam iz štosa :D

GO and play! Mogu ti također dati hint: Median XL. ;)

Igra dobije totalno nove questove i skroz druge iteme.

zwer 25.05.2011. 22:43

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1913931)
Mislim da se to što si ti napisao odnosi samo na gemstoneove (diamond, emerald, sapphire, ruby, topaz, amethyst) a rune su bile samo - rune :)

True, true, proklete rune i moj lov na ZOD runu koju nikad nisam dobio :hitthewal:
Nadam se da ce ovdje popravit tu 1 naprema miljon sansu da padne barem level losija runa tako da i mi smrtnici vidimo neki ekvivalent Zod rune u D3 :zdero::D

Doink the Clown 25.05.2011. 22:47

Citiraj:

Autor zwer (Post 1913950)
True, true, proklete rune i moj lov na ZOD runu koju nikad nisam dobio :hitthewal:

Je li moguće da ju je itko dobio uopće? Uz takvu runčinu usađenu u armor brzo bi mi dosadila igra iskreno. :D

De5tr0yer 25.05.2011. 22:52

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1913954)
Je li moguće da ju je itko dobio uopće? Uz takvu runčinu usađenu u armor brzo bi mi dosadila igra iskreno. :D

Zašto? Jedino što taj rune daje je indestructible na item, ne na lika.

Jedino što valja je recept runeova za epic oružje

NOOOBE jedan :D

Doink the Clown 25.05.2011. 22:54

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1913962)
Zašto? Jedino što taj rune daje je indestructible na item, ne na lika.

Jedino što valja je recept runeova za epic oružje

NOOOBE jedan :D

Jebise, nisam godinama igrao :p

I što ako teoretski nabaviš po jednu ZOD runicu za svaki komad armora, što onda a? :D

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1913975)
Onda dobiješ mogućnost ne odlaska u grad i repairanja itema :p Ništa više i ništa manje :D

A vidi se da nisi nikad slagao rune :D

True true, koristio ih jesam ali nikad ih toliko ne bih skupljao da bih se bavio slaganjem.

De5tr0yer 25.05.2011. 22:59

Onda dobiješ mogućnost ne odlaska u grad i repairanja itema :p Ništa više i ništa manje :D

A vidi se da nisi nikad slagao rune :D

Hido 26.05.2011. 00:47

svidja mi se ovakav sistem... pogledavši navedene filmiche dole, biti ce brutalno... :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:05.