![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A nikada protiv Osijeka Rijeka ne napravi nista pa se nadam da ove godine ocemo nema vise Mitua i Bubala za Osijek pa je odmah lakse....trebali bi biti treci i Dinamo osvoji kup (sta je realno ) iako bi ih Čirolito mogao iznenaditi...
Mislim da suci jednostavno imaju psihicki problem i uvijek mozda ne namjerno ali sude za Dinamo... |
Ono sa Rijekom je bio penal čist ko suza, slažem se.
Ali me jedna stvar zanima-kad sudac dosudi nekaj za Dinamo svi dignu dreku, danas ne dosudi Varteksu čisti penal i svi šute ko kurve:rolleyes: Pa gdje vam je objektivnost??? Ono...Mamić kupio suce i pola HNL-a, pa zato, a Hajduku se ne sudi penal jer je sudac skoknuo na pivicu pa eto nije vidio??? Izgleda da je popularno pljuvati samo po Dinamu, a kad se vama nekaj dosudi i drugi ošteti-nikom ništa... Bog ga jebo, pa već godinama slušam-kad se pobjedi Dinamo e onda smo bolji od papaka purgerskih...kad Dinamo dobije onda su kupili. A u HNL-u sve klubovi neznaš koji je "pošteniji". A samo kakti Dinamo mulja nekaj...ajde.. |
Gle Jelc hajduk ti je svetinja i ne smiješ šljuvat po njemu! :rambo:
A Štimac svetac i oni ti nikad ne bi napravili nešto mimo zakona ma neeeeeee... |
Citiraj:
|
choby sada ti misliš da si ispa pametan, ako jesi onda si stavarno jadan!!!! u utakmici osij-rijeka mora dobiti rijeka i ja san zarijeku , zadar - hajduk 0:4!!!!
|
Citiraj:
,ali vrijeđati ljude tu po forumu i nazivati ih balavcima iako neznaš koliko godina imaju,na koliko su tekmi bili i koliko vole svoj klub prelazi granice kulture i pristojnosti.... |
Citiraj:
|
A da se već jednom prestanate vrijeđat? Bar ne tu na forumu.
|
Pa ja sam vas lijepo upozorio-jednom.
Ne budem dva puta laprdao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja bar ne vrijeđam.
|
Citiraj:
|
Onda se sad smirite da ne bi ovo bila jedna od zadnjih poruka u ovoj temi.
Jelc vam je rekao svoje. Sad je na vama red. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
blago tebi freek
|
Citiraj:
|
Uhhh!
Osijek - Rijeka 1:0 Zadar - Hajduk 1:1 Dinamo - Varteks 3:1 Plači Dalmacijo ali to Vas čeka! Dinamo če biti prvak. Rijeka če biti 4 jer mora Osjek u Europu pogotovo nakon srijede. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Osijek RIjeka 1-2
Zadar Hajduk 0-3 Dinamo Varteks 4-2 |
Citiraj:
|
Osijek - Rijeka 1:1
Zadar - Hajduk 0:3 Dinamo - Varteks 3:1 |
ima ovdi dobrih ljudi ;) , ali i :D :rolleyes: znate šta ;)
|
Citiraj:
budi realan rijeke moze dobiti jedino ako pokrade tekmu!!!!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:55. |