![]() |
možda budu sad opet davali 2 mjeseca flata i/ili povećali brzine i/ili promet...
sad za 2 mjeseca nije me briga, ali povećati brzine i pakete ne bi bilo loše...kako je rečeno, ipak to uvijek rade za vrijeme bigbrothera, valjda će i sad... |
DA, BITI CE 2 MJ FLATA
Citiraj:
|
Koja je to pljačka!
Zovem voljatel i idem na smart 2, mislio sam da će barem povećati pakete al ovako... :( |
A ljudi ja neznan šta ste vi očekivali, T-com se još i dobro ponaša s obzirom na tržište koliko drži i na kojem konkurencije nema...
Šta je tu je, ja san zadovoljan i sa 219 kn kad ne mogu jeftinije ni kvalitetnije. Inače, nakeljit će i na maxTV 3 BB kanala:lol2: Pa eto, ako to smatrate akcijom:D |
ekipa idemo se držati teme, nema potrebe za bezvezni OT, svje je to već viđeno s T-comom
|
Prednosim sa stranica Tcoma.
T-Com nudi povoljnije korištenje MAXadsla T-Com od sada svojim postojećim i novim korisnicima nudi povoljnije korištenje MAXadsl Flat i Business Flat prometa te besplatno povećanje prometa od 5 GB u paket od 10 GB Cijena MAXadsl Flat prometa znatno je snižena te će korisnici, umjesto dosadašnjih 140,00 kuna, Flat promet od sada plaćati 99,00 kuna (PDV uključen). Također je omogućeno i povoljnije korištenje MAXadsl Business Flat prometa te će od sada poslovni korisnici plaćati 119 kuna (145,18 s PDV-om) umjesto dosadašnjih 189 kuna (230,58 s PDV-om). Umjesto MAXadsl prometa od 5 GB korisnici će ubuduće moći iskoristiti 10 GB i plaćati istu cijenu kao i dosada - 59,00 kuna (PDV uključen). Osim toga, T-Com vodi 100 najsretnijih novih korisnika na nogometnu utakmicu godine, Njemačka – Hrvatska, koja će se održati u Klagenfurtu 12. lipnja 2008. Putovanje na nogometnu utakmicu mogu osvojiti svi koji u razdoblju od 15. 03. do 01. 05. 2008. potpišu ugovor o korištenju Super 60, Super 150 ili Super 500 tarife, postanu korisnici MAXadsla ili MAXtv-a. U sklopu ove akcije svi novi korisnici MAXadsla prigodom aktivacije ostvaruju pogodnost neograničenog surfanja (Flat rate) tijekom dvaju obračunskih razdoblja, odnosno do dva mjeseca, za samo 0,98 kuna. (uz potpisivanje ugovorne obveze za MAXadsl pristup na 24 mjeseca) i ulaze u bubanj za izvlačenje nagrada. |
od sad nudi,fino,što nisu mogli mojih 5 gb prebacit u flat,ne,moraju još malo novca izvući prije nego bude sve flat s različitim brzinama.
|
Mogao si ljudima dati link službeni, znaš da ti ne vjeruju :D
http://www.t.ht.hr/press/novosti_disp.asp?id=1346 |
hehe ovo je izgleda bila dobro cuvana tajna
inace to vec vrijedi od ovog mjeseca? |
hehhe ja sam znao da ce biti snizavanja cijena ali nisam znao koliko i kada :) mislio sam da ce biti vise ali i ovo je fino 40kn manje svaki mjesec cist uredu:)
|
Citiraj:
|
Super! :)
Sad je 2mbit flat 79+99=178kn... Nadam se da je to od ovog mjeseca :) |
pa to se čekalo :D
idem promijenit paket odma na flat lol |
Citiraj:
|
imat češ lijep račun .... :D:D
nego, gledo sam i još su stare cijene, inače bi več promijenio...... jedva čekam |
meni na user.t-com.hr piše da imam 5GB paket, dakle, najvjerojatnije je to od sljedećeg mjeseca
|
pa baš se i ne isplati vise imat taj 10gb paket s obzirom da za samo 40kn vise imas flat.
Da, vjerojatno ce do kraja mjeseca biti po starom (i cijene i paketi) |
Citiraj:
|
ehh...necu reci da sam ocekivao tako nesto, ali jesam:):) al, da budem iskren, ne tako brzo i tajno:) ja sretan, jupi..sad mozda dignem brzinu:)
|
*does happy dance* :chears:
|
Citiraj:
Prelazim na 8mbps... Taman! Flat vec dugo imam... |
I ja sam na flatu i cijenio bih vecu brzinu. No 100 kn vise za DO 8 mbps mi je malo previse. Sad su trebali brzinu popunit na razlici izmedju 2 i 8 mbps. S 4 ili 5 mbps s nekom sitnom razlikom u cijeni. Vjerujem da to ulazi u sljedece promjene jer mislim da flat sad nece ubrzo spustat.
|
Citiraj:
|
TY T-com...
Snizili su ne puno ali bolje išta nego ništa. |
a ajde malo je bolje,ali ne dovoljno da prijedem na 8mb/s,tako da i dalje se igram s mislim da optimi ili metronetu,jedino mi se neda opet jhebat s novim routerom
|
Čekajte malo, a cijena 1 GB je i dalje 20 kn?:stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
99kn ne dam iz principa za flat koji mi ne treba kad na mjesec potrošim jedva 2 GB iliti 40kn...Trebali bi prepoloviti cijenu gigabajta umjesto da ljudima mažu oči sa tim paketićima. |
ja od idućeg mjeseca idem opet na TCom... sad imam voljatel 768/192 za 170kn, a ovo bude 2Mbit za 179..
|
Citiraj:
eto za one nevjerne tome koji mi u topicu par redova nize nisu vjerovali kad sam neki dan rekao da ce bit promjena! a iz xy razloga nisam smio rec koje promjene ce bit! :banana: btw, novi obracuni bi trebali vrijediti od 1.3. ali zbog sveopce sigurnosti i zadovoljstva, sacekajte rađe 1.4. i slazem se, trebali su nes postimati na startnom paketu isto al sta se moze.. enivej, flat here i come!! :zdero: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:13. |