![]() |
pusiona :)
|
ovo je za nas smartovce razočaravajuce...
|
Citiraj:
Meni je npr. od svih dostupan samo T-com (a prema tome i Voljatel). Za istu cijenu sada, imam flat kao i prije kad sam imao 5GB. A tih 5GB sad skinem za dan i pol. Na pakete se ne vraćam bome više... |
ja cu mozda prec na ovaj 1Mb paket =)
|
ma u pravu si vuco ali je brzina katastrofa...
a zbog sporosti skidanja komp mi je stalno upaljen pa mi je i HEP povečao ratu za struju,;):goood: |
Citiraj:
nisu mogli tolko...mislim da 60% ekipe s eksperta ima upaljen komp 7/24 :) ja cu ostati na ovog brzini na kojoj jesam :) |
ja ovaj mjesec napravio ovo:
Vrijeme na internetu: 663h 17m Promet: 119.14 GB sve u svemu zadovoljan =) |
i kolka ti je rata struje :D rotfl :D
ja sam ovaj mjesec slab: Vrijeme na internetu: 498h 25m Promet: 89.67 GB |
Vrijeme na internetu: 736h 10m
Promet: 79.46 GB ADSL paket: VOLJAflat 1Mbps/256kbps Još sam najviše radio dok sam bio na 256/128 :) Sad sam na 2MB i lijepo sve leti. Ovo mi je vjerojatno samo za test. Sljedeći mjesec ću usporit. |
znači tehnički ja za 79kn+volja flat 2mb mogu dobiti za 130kn
znaci za "svega" 209kn..do sada sam plaćao 179kn za 768/256..hm...mislim da ja odo na 2mbita :) p.s- ako danas promjenim paket od kada se on primjenjuje..od slijedećeg mjeseca ili? |
yep, od sljedeceg mjeseca =)
|
Ja sam razočaran!
U ovih par dana dobio sam odheb sa T-coma za adsl, pa sad ništa od povećanja brzine nego bogečki dikont od 5 kn na prvi paket. Ma dajte ljudi! |
Citiraj:
|
Banana. Lako za to što su oni nama smanjili za pišljivih 10kn cijenu, nego, oni sad na jedan 2048 priključak lijepo stave 4 korisnika, i to ih sve košta 10 kn po korisniku :D
Koliko ja znam, rekli su da će biti povećanja brzine, ali nisu ništa rekli da će to dodatno naplaćivati, damn. |
Hamm promjenu paketa možeš promjeniti na veći bilo koji dan u mjesecu i taj ti paket naplate za cijeli mjesec;)
|
Ma brijem da cu prec na 2 mbit, ovo je u danasnje doba fakat tlaka, s pola megabita streamat, torrenti, ne ide bas veselo :/
|
whine me a red river zule :fiju::D
|
evo, ja prebacio na 1Mbit i ocu imat to odma sada odma, dal sad ja trebam njih zvati da mi to prebace ili ce oni sami to napravit?
P.S. ovo mi pise tamo kad se ulogiram: Zamjena paketa za sljedeći mjesec (12.2007.) Odabrali ste paket VOLJAsmart 1024kbps/256kbps :stoopid: |
da da sljedeći mjesec :)
a kaj si domah nisi uzeo volja flat 2mbita? 130kn volja flat 2mbita 110kn volja smart 1mbit like 20kn :) a 1mbit više :p |
Tom metodom sad umjesto 120kn mjesečno plaćam 210 :)
|
dobro onda si ti bio na 256/128 što je fakat presporo :) za file od 6gb ti treba cijela vječnost :)
ma ja se zapravo krpam voljatelu dok mi ne dođe amis :p budimo realni puno bolje nego volja naravno mislim na pakete 2U1 :) |
Ma znam al hoću reći da sam išao metodom još samo 10 ili 20 kn i tako dignuo za 90 :)
U mom selu dugo ne bude niš tipa Amis, Metronet... |
yep, isto tako je i kod mene, u mome selu nebude nicega drugoga tak brzo :D
znaci nikako mi nemogu vise ovaj mjesec prebaciti na 1Mbit? a bas sam nasao preko 40Gb torrente za skidati :D |
Citiraj:
Citiraj:
u mom selu magarci se deru :lol2: :chears: ovaj htio sam reči da slažem se a ti ludi max probaj nazvati njih i pitati ih da složite deal da ti isporuče deblju lajnu speeda ovaj mjesec i da im platiš više :) i to je to :) možda prođe :) |
yep, evo bas sad zvao, digli mi brzinu i rekla mi zenska da za ovih 5 dana kojih sam bio na 512/160 vezi ce staviti neki kao "popust" na 189kn koje cu platit za 1Mbit vezu :goood:
|
Jeeee imal buš za čunga lungu :beer:
|
nice odo ja danas zvati za 2mbita :D (p.s-kak mogu provjeriti dali su mi ovi iz tscuma digli speed na 2mbita a da se ne spajam na njih?)
spajam se uz pomoč adsl bricka siemens neki neki (zabil sam koji). |
Ulogiraš se u siemensa i pogledaš :)
Reci prvo koji model imaš pa ćemo dalje. Trebalo bi biti negdje pod status (ppp, ADSL) ili tak neš. Piše ti na koju brzinu se spojio. |
skinut ce mi 9kn :D
@ Hamm - da, u routeru ti pise =) |
posjedujem Siemens ADLS C-010-I bridge :) i nije u routing modu :)
znaci ne mogu pogledati ako ga ne bacim u routing mod ili? sry na ot :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:29. |