![]() |
ok ovo i dalje zaqurac radi...krasno...
|
Citiraj:
|
meni jos uvijek nije jasno ako http rade zasto torrenti i p2p ne rade ... to jedino znaci da oni guse ... ali to uopce nije u njihovom stilu ... ma jos sutra cekam da to rijese onda idem se svadjati u osijek u optimu
|
Citiraj:
edit: barem su na korisničkim stranicama sredili prikaz prometa, posebnoo se vidi noćni, dnevni i ukupni promet : goood : Nešto je ipak na bolje :p |
čujte ekipa, treba im dati šanasu, tek će kada ih se zatrpa s mailovima za isti problem rješiti to. možda je nešto namjerno, možda je neki propust, treba vidjet.... ali ako to nerješe do kraja mjeseca onda adios...
|
ma da se to zaobici sa http tunelom, ali mi sad ne da to raditi, ima dosta posla ... a kako god ... cekam jos 8 dana onda idem na flat max pa iako preko noci ne radi, radit ce preko dana full brzinom... e da ... jer netko skuzio jer se moze preko weba prebaciti na flat max ili opet moram ici u optimu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
od 5kb/s do 50kb/s se krecu brzine
i na torrentima s kojih mi skida i po 100kb/s prije 22h..poslije 2h mi skida 30kb/s užas |
sada sam dobio odgovor od njih i rekli su mi da ce problem biti rijesen za dva dana...
e idu mi na zivce ti copy/paste odgovori....nije faking fer...nek kažu..imamo problema...biti ce rijeseno za mjesec dana...samo nek mi ne lazu..mrzim to! |
ja sam se online-irao za to ... ak ce bit u k. to tak , necu se ni spajat , radije cu uzet obicni non flat accaunt di mogu zahvaljujuci fair usage sistemu potrosit do 2500 Mb za 100 kuna..
|
Ljudi, strpite se malo, vjerujem da se trude riješiti problem i da će ga riješiti u skoroj budućnosti.
A što se tiče c/p odgovora, zamisli samo da smišljaju svakom posebno odgovor koliko bi to trajalo :D Mali OT: Meni je danas došao račun za promet za 1. mjesec i u njemu se ispričavaju što račun (od punih 9 kn :D ) kasni jer su prvi poslali slučajno na pogrešnu adresu hehe |
Citiraj:
daj meni 1000kn ja ću ti sredit flat : lol2 : |
Meni jos nisu odgovorili ni na jedan mail osim ono genericko zaprimili smo vas mail, odgovorit cemo unutar 2 dana
|
Citiraj:
|
Ma rijesio sam sve, dobio sam potrebne informacije, prebacio sam se na FlatMax, sad cekam 1.3 da pocnem jos detaljnije backupirati internet
|
Citiraj:
|
Moze se i telefonski i preko korisnickih stranica, samo moras aktivirati dodatne funkcije ... odes pod registracija novih korisnika i onda ono desno i upises svoj ID kod i onda ti se otvore napredne funkcije i tamo mozes mijenjati usluge bez da zoves ikoga i bez faksiranja
|
Ja nemam opciju registracija novih korisnika niti ne mogu nigdje odabrati za otvaranje dodatnih e-maila. Zvao sam SZK i prijavio, rekli da će sutra biti riješeno. btw: ove ženskice od Optime imaju ugodniji glas nego od T-Coma :)
|
pitannje za nekog tko je na optima "cistom" flatu:
dali se i vama smanjuje download rate poslije 22h? |
da, smanjuje se
|
da isto smanjuje se...
|
Citiraj:
Ja sam im danas jednostavno forwardao mail od ponedjeljka, na koji su oni dapače uredno odgovorili. Par sati kasnije napokon sam dobio username i password na mail... : goood : |
Nekoliko pitanja:
°Koji je najbrži način da dobijem user i pass, iako sam već dobio na kućnu adresu ugovor koji još nisam poslao mislim da će dugo trajat, kak prek mejla? °Koje probleme doživljavate, i koliko su oni izraženi(molim točnu brzinu prije i poslje 22) |
najbrzi nacin... faksiraj ugovor...
problemi su prisutni poslije 22h ... torrenti znatno uspore, kazu da rijesavaju to... nadam se da ce to u roku dan-dva rijesiti... to je to |
pa to se već tjednima govori za dan dva pa nikako
|
da rjesava se vec 2 tjedna ali morali bi to rjesit do kraja mjeseca,barem su tako meni rekli,jer im se gusi promet nakon 22h,rjesavaju propusnost,al vidjet cemo kolko ce im trebat....
|
pa nije tjednima, problem se pojavio u petak navecer, znaci 6 dana .. vikendom nisu ni radili, znaci 4 dana ...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:48. |