![]() |
Citiraj:
|
http://www.imagesforme.com/images/19phissen000.jpg
sve napravio kak si rekel, btw. neće mi niti jedan drugi server skenirat u ASE :( EDIT: sad sam opet probal gore i sad mi je bil ~50 oko par minuta onda opet buknul na ~200 al nije ovaj put išel prek 250 :D - jel do servera ili do mene.... |
Citiraj:
Win update možda u pozadini, ili neki drugi download, možda neki trojanac? BTW, prema guglu imam u prosjeku duplo manji ping, znači nije do PCE servera sigurno. |
evo "uspio" - bio uključen download na kućnoj mreži na drugom kompu (naravno radilo u pozadini) i sad sve radi - dajte ljudi sad trk gore na server :) :D
|
Server neš yebe. Ping divlja, laga ko blesavo, i još me kiko radi PB, koji je uredno ukljućen.
|
Citiraj:
|
Bas se fino pucalo...bilo nas je dosta, taman dovoljno da ne bude guzva...
|
Citiraj:
|
Jucer navecer je ping bio ok, nije lagalo....doduse, ja sam stigao tek iza 22h.
|
ljudi, evo ja dobio ADSL,
daj nek mi netko na mail napiše pass... ;) isto tako, podatke za uplatu, zagubio sam onaj mail.... :( u selidbi se izgubio :D |
Podaci poslani na mail...
|
Citiraj:
I u Zagrebu su počeli priključivati na ADSL. :D :beer: |
hehe, okruglo tjedan dana sam čekao, ostao sam šokiran :) ugodno :)
kako me prca taj hotmail, imam pun kufer nekih hijeroglifa u mailu..... |
character encoding...
|
Jeli sve ok sa serverom, rotacija itd...?
|
Citiraj:
spouk over and out |
Citiraj:
|
Idemo malo gore? :)
|
Ja čekam na serveru...
|
Pozdrav, dali se ja mogu ukljucit? do sad sam igrao na United noobs i BiH serverima.. :) imam Iskon Duo flate rat.
hvala |
|
hvala! :)
|
mmm .. se more dodati nekak da pri promjeni mape prvo treba par sekundi pocekati a tek onda igra pocne .. ovak mi je malo cudno cim se konektam odmah "rush" ..: stoopid
|
Citiraj:
|
Oko koliko sati igrate.
Dođem s posla oko 23:00, 24:00 i više nema nikoga. |
Nema ni prije nikoga. Ako sam 3 puta vidio vise od 8 ljudi od otvaranja servera, to je uspjeh.
|
da stvarno jako slabo igrača ima, onda kad primimo dosta ljudi dogodit će se da nećemo svi moči igrati..... jučer sam sam trkao 30 min po serveru....
|
ja sam sinoc od 21:00 do 22:20, onda moram pajkiti jer mi je ujutro trening...
|
ja sam poslao mail na onaj mail koji je naveden gdje se dobiavju svi podatci, al nitko ne odgovara...
pa bih molio ovdje da netko kaze kome i koliko treba uplatit :) vidio sam iznad 30kn, br. racuna dobijem na mail, ali isto tako vidim da vise ne primate ''clanove'' :D? |
Nekoliko postova iznad sam dao link covjeku gdje pise sto treba navesti u mailu za prijavu. Naravno - nisi ga procitao, a isto tako niti ja nisam bio od volje da povezujem tko je to jer mail "kome, kako, sto" nije potpun, i pokazuje na nezainteresiranost. Procitaj gornji post, nije napisan za mene. ;)
Prima se jos clanova, jer ovih 30ak ili koliko ih je vec ne popune niti 10 slotova na serveru. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |