![]() |
Cek samo malo, jel sam ja nestu fulao ili su oni zamijenili prave ljude za njihove cylon modele?
Mislim koliko dugo se poznaju Adama sr. i Tigh? Malo vise nego od kada rade cylone ljudskog izgleda....a koliko dugo Adama sr. poznaje sina :) |
Citiraj:
|
Ma ona plava sa velikim grudima je garant sajlonka.
|
moguce da je tight oduvijek cylonac,da su tih zadnjih 5 stariji modeli i da se zato o njima ne prica,cak bi mogli biti jedinstveni
|
Citiraj:
|
hmmm a Tigh je prosao na Cylon detektoru bez problema :D
|
taj detektor je bio vic,radio ga je baltar po uputama one crvene cylonke,a i lagao je za rezultate kod boomer,nitko ne garantira da ga crvena šestica nije natjerala da laže i za ostale (mislim ono čovjek bi očekivao da spomenu,ali nisu spomenuli ni da su prosli,tako da ostaje taj backdoor :P )
inace zadnji sajlonac je ili lee ili netko od ovako političara,ne vjerujem da je stari adama (stari adama ne moze biti jer onda bi lee i buraz bili prvi hybridi,a boomerina kćer je bila kao prva ) ili roslin |
Citiraj:
|
zamjena u rodilištu? :) ma isto tako i meni to nema nekog smisla,ali tako vuče zbog toga što je ovaj odbio opet letjet,neznam lako moguće da je roslin ili čak onaj neki terorista koji se ubacio u vladu.što je bilo s njim? ne sječam se da su ga ubili ili nešto,a ako se nevaram on je iz nekog paklenog dogovora došao dosta visoko na vlast
|
ma da sve samo petljaju petljaju a bezveze,,,, inace opet jos jedna cinjenica :D da je Lee Cylonac pa i njega bi Raideri vjerovatno skenali kao onog lika od Starbuck ;)
zivcira me malo sto u BSG stvarno samo spetljaju i nista se kasnije ne objasni samo ostave pola stvari totalno nedoreceno |
Citiraj:
EDIT: Kak mogu toliko minuta serije trošit na kretena Gajusa Baltara? |
Citiraj:
|
:D Kara će držat uperen pištolj, a vidjet ćemo garant u sljedećoj seriji: "Saslušaj me il ću ti metak između oči spičit.":D
|
Citiraj:
a Baltar je CAR pa zato toliko vremena trose na njega ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim sto je totalno antipatican i mutav, dosadan je. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
odgledo drugu, mislim da bude ovo stvarno naj sezona od svih.
Još jednom se potvrdilo da je Adama najfaca od svih, a Roslinica me opet pocela zivcirat ;D Vezano uz Tigh-a i detektor caylonca, kolko se ja sijecam on nije nikad isao na test, vec samo njegova zena :fiju: Nda Lee bi po meni i dalje mogo biti glavni kandidat za petog caylonca, a raideri ga prije nisu preporznali jer on nie bio (niti je jos uvijek) svijesan da je Caylonca, sto je kod Andersona bilo vec u glavi. Sto eto ima logike, jer eto Lee nekim cudnom vise ne leti, vec se bavi politikom, te po meni on bi mogo biti novi predsjednik, kad Roslinica odapne vise. Spoiler uff opaka scena kad se centurioni pobune, a sixica preuzme vlast :care: |
Mlaka epizoda... razvučena do bola i uz nepotrebnu patetiku Leeja i posade.
Kara je glupa kao noć, da nije mogla Adami objasnit fino o čemu se radi nego se rinta okolo i skviči kao zaklana svinja... Prva epizoda mi je bila dosta bolja. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW zna ko kolko ima serija ove sezone? |
Citiraj:
Season 4 62. 4- 1 4 Apr 08 He That Believeth In Me 63. 4- 2 11 Apr 08 Six of One 64. 4- 3 18 Apr 08 The Ties That Bind 65. 4- 4 25 Apr 08 Escape Velocity 66. 4- 5 2 May 08 The Road Less Travelled 67. 4- 6 9 May 08 Faith 68. 4- 7 16 May 08 Guess What's Coming to Dinner 69. 4- 8 30 May 08 Sine Qua Non |
Pogledao treću... Ajme katastrofe, totalka. Od 43 minute je 15 min bilo dobro... Sve je sad interno broda rastegnuto, Adama jr. se tamo nesto pravi vazan politikom, a konacno je i ona Callie krepnula, ajme, koliko me živcirala. Nju su rastezali po pet minuta svako malo.
19 od 20 minuta kolko se pojavljuje samo plače, cvili i ide na živce. |
uff ja jos ni drugu nisam pogledao,,,,,,, imam ju ali nakon sto sam ju malo preletio i vidio komentare ovdje izgubio sam volju za gledanjem,,,,,,,, a sad jos i treca epka tako sjebitis :(
lol nakon toliko dugo cekanja da "uzhifamo" u zadnjoj sezoni dobijemo opako tesku sapunicu :( |
Meni se čini da je ta Keli druga glumica. Nego epizoda nije baš loša, ovisi što očekujete. Nije to FPS da mora stalno biti akcija, malo rade i na likovima. Zar nije cool što su se Cylonci porokali međusobom?
|
Ma cajlonci su superiška... I to. Al mi tako ide na živce ta sapuničasta radnja. Buu, mužek me vara, buuu, mužek mi je cajlonac, buuu, zašto idem buuu, joj više buuu, pa se još malo buuu.
Kak mislis druga glumica? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:24. |