![]() |
i dalje 1mb/s na trnju,a kaj je najzanimljivije prebacili su sve frendove koji imaju tcsum adsl u kvartu na 2mb/s,jos jedino ja camim na 1 :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jucer sam zvao zbog necega, i lijepo saznao da oni dok god ne dobiju od montera info da su svima presaltane brzine, oni ce koristiti termine 1,3 i 5..a, to da ne mogu slati racun...kako ne...pa, jel pishe u ugovoru DO:):)
|
Citiraj:
|
Zasto ih jednostavno nebi nazvali i pitali kolika vam je max propustnost ,tako sam ja sazno da mi je 7.948 ( nesjecam se ).
|
|
Citiraj:
Ovo je najaca izjava na PCE porumu vezana za TCom, svaka ti dala (ne vode iz bokala). |
Citiraj:
|
Danas je 28mi, ali još mi nisu digli na 8
Ako ne dignu do sutra, morat ću i ja počet zvat 0800 9000 :rambo: |
Citiraj:
|
Pa negdje je pisalo da je akcija dizanja brzine od prvog do 28og.10
|
od 1.10 do 1.11
|
Onda imaju još par dana fore
|
ako ti nisu dignuli do sada onda mozes predpostaviti da ti nece niti do 1.11..
|
Citiraj:
|
Jer netko zna sto T-com sprema 15.11, jer sam cuo neki info da ide opet neka nova akcija ... zna li netko sto bi to moglo biti?
|
Uskoro ce FLAT bit osnovni paket. (nagadjanje dosta ljudi jer se nakon povecanja brzina i paketi povecavaju)
|
Citiraj:
odmah bi pijanku slozio :lol2: svi ste pozvani, kad flat dode obratite mi se na pm :lol2: jaoooooo mmmm flat.... neograniceno igranje, nema kvocanja staraca kad probijem paket 5 puta.... :respekt: :beer: |
Ja sad imam flat, al kad bi doso kao osnovni paket, ajde da bude 40 kn, uzeo bi 8 MBIT, a kad bi mogo primit bar 12MBIT, uzeo bi 16.
Jel moze netko rec kako testirati max propusnost? Dal trebaju njihovi ljudi doc? |
Da li se zahtjev za povečanje brzine može riješiti telefonom ili im treba faxirati zahtjev?
|
Mislim da je ekipa radila telefonom...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koliko sam ja upucen treba doci netko od njih i provjeriti sum signala. E sada to se isto tako moze vidjeti i u wlan routeru tipa se555 ili neki drugi. Meni je line autention na 5db,a noise margin 31db i to je odlican rezultat od nekih 8-9mbita max propusnosti.
Javim se cim mi dignu brzinu na 8 makar sumljam da cu dobiti vise od 6,5mbita van |
Citiraj:
samo telefonski poziv i to je to :D jednostavno... ovo za flat hmmm bilo bi stvarno odlicno ali predobro da bi bilo istinito..... |
Citiraj:
noise margin upstream: 24 db output power downstream: 12 db attenuation upstream: 28 db |
Brzina 860--212 a ping je 735.Sutra zovem i ako ne poprave bit će sranja.
|
i dalje 1mb/s........................................
|
noise margin downstream: 32 db
output power upstream: 12 db attenuation downstream: 14 db kaj vi velite na ovo? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:20. |