![]() |
isuse boze, ocito da je ja necu igrati dok neizadje jedno 3.5 path verzija
|
A od kud si skinuo demo, jer još nije službeno izašao?
|
Vjerojatno bi radilo dosta brze na Win XP.. kako god da je steta igrati ovu igru u DX9; ali trenutno jos nema hardvera (po pristojnoj cijeni!) koji moze ovo normalno vrtjeti na DX10 sa very high postavkama.. I ja kad uskoro nadogradim komp (planiram uzeti ovu novu 8800 GT) planiram igrati na XP-u jer kolko sam vidio; i na DX9 izgleda izvrsno, a preformanse su puno bolje nego na Visti i DX10.
|
Citiraj:
Demo je danas dostupan samo onima koji su unaprijed kupiti igru u EAstore; a za sve ostale demo ce biti raspoloziv tek sutra navecer (po nasem vremenu). |
Hahaha
Smiješno i žalosno. |
|
http://stage6.divx.com/user/cognosce...h-October-2007
^^ video iz DEMO verzije...neznam je li High/Medium, DX9/DX10... ugl. na forumima se govori da perfomanse jako, jako loše - pa i lošije od same BETE, ljudi sa 8800GTX, 4GB RAM, 64-bitnom Vistom, DX10 postavke sve na Very High dobivaju samo po 30FPS-a kako je rekao gore "SlaWeX". govorka se da je sve do Nvidia drivera te da bi konačna igra i novi driveri uvelike poboljšali situaciju, ali ipak se nisam nadao ovako katastrofalnim performansama... :( |
Izgleda da će to moć igrat samo ekipa s clusterima :D A i svaki put kad pogledam kad treba izać, više mi vremena pokazuje. Na kraju će igra biti kao i Stalker. Smeće ( ovo je subjektivno mišljenje i ne tražim komentare :D )
|
SP Demo:
http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe Postajte kak vam radi (btw ,169.01_forceware_winxp_32bit_english_beta preporuceno za crysis). |
Citiraj:
|
za 2 i pol sata je dole pa cu vam rec jel pravo :)
|
Citiraj:
Javim vam dojmove! :chears: |
Ako nije fake neki... valjda nije
|
Vidjet cemo za pola sata...
|
Javi čim prije! Ja ga isto skidam!
|
Pravi je demo, vidio na vr-zone. Ljudi ga instaliraju.
Kako vama tako skida, meni nemože nikada skidati više od 106 kB/s, a vama 700? Imam maxdsl, 1mbit. Ajde pomognite plizzzzzzzzzzz:lol2: |
nije fake (potvrđeno)...ja skidam...na 75% sam :)
ali neki kažu da je to samo DX9 verzija... EDIT: evo taman Newmie - "Low End", Matth€w - GTS, i ja - GTX...pa da usporedimo :) btw. matija84 - on ima 8mbit vezu ;) |
Meni skida na 200... Još 2 sata...
Imam 7900GS pa da vidite kako igra radi na normalnim konfama :) |
Citiraj:
fali ti joj 99mbit da budes ko ja... :goood: |
ima i na torrentleechu, pa tko voli nek izvoli ;)
ja sam upravo stavio skidat =) P.S. se se plašim kak bu pri meni delalo :D |
Citiraj:
Ja jo 4 sata moram čekati, ma bum u krevet, pa se trgnem iz sna da pogledam to čudo. Bu mi radilo na max :lol2::fiju: |
Citiraj:
|
..skida se :D
212kb-s...za dva sata javim kako 8600gt podnosi ovo ;) |
Evo ja instaliram. Nervozan sam kod da nikad nisam igru nikakvu igrao.. hehe
|
Citiraj:
|
Newmie nisi fer :( ....pričekaj i druge :D
ajd baci SS-ove i FPS-ove...kako to gura... :beer: |
...jos 1h i 23 min
|
Bi ju mogao ja pokrenuti na nativnoj rezi? :)
|
skinut ce se za 30 min s TL. Jedini bed je kaj ga necu moc igrat... :( GudNajt
|
Eto ovako, igrao sam nekih pola sata i situacija je slijedeća.
Krenio sam previše nadobudno pa sma na rezi 1024x760 stavio AA 4x i dobio 1 FPS :lol2::lol2: Tada sam skužio da te nece ici bas kako sam zamišljao... Na 1280x1024, svi detalji na MEDIUM, dobivao sam 30 FPS, i sa time sam zadovoljan, super ide, bez ikakvih trzaja i usporavanja. Dalje, 1280x1024, svi dalji na HIGH, bilo je od 12-20 FPS, ovisno o akciji.. ako sam puno pucao bilo je 12, a dok sam se sakrio bilo je 20 :lol2: Na 1024x768, svi detalji na MEDIUM, 35-40 FPS, ide sve glatko, bez problema, a 1024x768 sve na HIGH bilo je 20-25 FPS. Naravno za sve govorim bez AA, jer cim bi ukljucio AA dobio bi 1, eventualno 2 FPS... katastrofa... Sto se tice igre opcenito, predobra je, jednostavno izgleda hebeno, i za igrat je isto tako. Kao sto se vidio u najavama ima se za ukljucit par opcija za SUIT, ono, za speed, strenght itd... Eto, necu vam vise nista otkrivat, bit ce vam napetije dok budete čekali instalaciju, hehe. :goood::goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:24. |