![]() |
Citiraj:
|
Hoće :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ako ovo bude do nove godine bit će dobro :)
|
Vjerojatno će biti u 5. mjsecu kao što je najavljeno. 65nm je bio planiran za nasljednika R600 pa su se požurili :D.
|
oni su sve samo ne požurili :D
|
Traba ipak promijeniti 2 puta proces. Ako to uspiju izvesti, imaju prednost od jednog proizvodnog procesa u srednjoj klasi i 2 u visokoj.
|
Meni ta trakavica toliko ide na živce da ni ne pratim kao na početku-kad budu imali funkcionalan hardware onda budem:)
Dok DX10 zaživi kako treba i bude dovoljno jakih naslova već će biti jesen ako ne i Božić. Do onda ne razmišljam o promjeni hardwarea, ni grafe ni ploče. |
Citiraj:
Ma normalno.... |
Citiraj:
Budalaštine. Reako sma odavno i ponoviti ću se, nemože si ni ATi ni nV dopustiti da napravi karticu koju koja se zagrijava jedno 100° više i troši oko 150-180W više.I uz to da perfomanse budu znatno slabije. U tom slučaju dotična firma će moći zatvoriti tvronicu i ekipu poslat burzu. Budite razumni i malo mućnite glavom. |
Ma to je sve planirano da Theo i kompanija imaju o čemu pisati. U dogovoru s vrhom ATI-ja zajedno rade na reklamnoj kampanji: "Dajmo joj da pije"...
Ma stvarno su pukli svi skupa, ovo stvarno više nema smisla. |
Citiraj:
|
Gle glad za što jačim grafičkim pumpaju i proizvođači igara koji guraju detalje. Na koncu dobijemo igru s hrpom detalja veličine 4GB koju se pređe cijelu kolko je trebalo da prođeš tri srednje misiji u warcraftu 2. :Baad:
@tor :lol2: :lol2: :lol2: |
što će bit vidjet ćemo (rekli bi u udruzi slijepih i slabovidnih osoba)
ja se još uvijek sjećam sir Valichevih "insiderskih" informacija o g80: kako neće biti native dx10 već će imati 2 jezgre :jednu za dx9 i jednu po nekim nvidijinim idejama kako bi dx10 trebao izgledati, kako ne bu bilo više od 32 pixel shadera i slično naprđivanje... jedino što je sigurno za r600 je da će cjena biti paprena. ostalo su nagađanja na kvadrat. |
Citiraj:
|
e, ali zato sad ima vise igrica...
|
Citiraj:
|
sličice r600xtx-a sa cebita:
http://www.vr-zone.com/?i=4830 |
Fino su je smanjili, ali je smještaj konektora za napajanje poprilično debilan...
|
Citiraj:
Prave slike koje SIGURNO nisu fake :respekt: EDIT: žalosno je to šta je 200-300 bodova jača u 3d marku(iako nije neko veliko mjerilo preformansi). Mislim da oni sa 8800gtx neće imati razloga žaliti šta su je uzeli osim šta će im cjena past masno :kafa: |
Evo i vodenoga hladenja od thermala za doticnu :kafa:
http://www.xbitlabs.com/articles/edi...t2007-3_3.html |
ako to izađe prije moje smrti,nemože čovjek povjerovat kolko mogu bit glupi,očekuju da će strgat nevidiju s jako dobrim obećanjima,pih,da to tako ide...
ATi X2800NiS(Nade i Snovi) vs. Nevidija 8800GTX |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.vr-zone.com/?i=4866
ovo mi izgleda elegantnije (Aavid Thermalloy vodeno) |
Nesluzbeni rezultati:
Citiraj:
Ipak ima nade za R600, jos da rjese duzinu kartice i zagrijavanje i bit ce to opaka kartica. Pogotovo zato sto mnogi korisnici imaju problema sa high end G80 karticama i WOW-om. Na nekim dijelovima mape ruse se G80 kartice dok slabiji modeli i ati rade bez problema. |
Citiraj:
overclockirana 88000gtx je 300 bodova sporija , sto znaci da ce 8800ultra pomest pod sa r600, ako je za vjerovat Fuadu... p.s. tko je upoce Fuad i koga briga sa wow :D ? |
Citiraj:
|
Koga briga za par sto marka, važno je da već jednom izađu na tržište. Ionako će popravljati stvar sa 65 čipom kroz par mjeseci nakon predstavljanja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:04. |